Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
yeni umut listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]no[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yaşadığı şehir[/TD]
[TD]kaybedilen tarih[/TD]
[TD]kaybedilen hafta[/TD]
[TD]doğum şekli[/TD]
[TD]korunma süresi[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]mirage79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]13.05.2011[/TD]
[TD]8 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma bitti:)[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[TD]bigün geliceek:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]renkliatlas[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]stockholm[/TD]
[TD]6.09.2010[/TD]
[TD]10 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]korunma bitti.)[/TD]
[TD]1 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yenilema[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]şanlıurfa[/TD]
[TD]5.10.2011[/TD]
[TD]3 hafta[/TD]
[TD]düşük[/TD]
[TD]2 ay[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]paşam3405[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]29.05.2011[/TD]
[TD]17 hafta 6 gün[/TD]
[TD]normal doğum[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]irazcik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kahramanmaraş[/TD]
[TD]23.07.2011[/TD]
[TD]9 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]10 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]superisi[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]siirt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]duman85[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]25.10.2011[/TD]
[TD]8 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]3 ay[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]isviçre[/TD]
[TD]06.07.2011[/TD]
[TD]10 hafta[/TD]
[TD]ilaçla düşük[/TD]
[TD]10 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]mericdemir2007[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]04.07.2011[/TD]
[TD]9 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]4-5 ay[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]peppe[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[TD]9 hafta[/TD]
[TD]kürtaj[/TD]
[TD]2 ay kaldı[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]NAZLIM[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]01.06.2011[/TD]
[TD]14 hafta[/TD]
[TD]düşük[/TD]
[TD]29 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Kasvetli[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]30.05.2011[/TD]
[TD]2 aylık[/TD]
[TD]düşük[/TD]
[TD]2 ay[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

not:topiğimize uzun zamandır uğramayıp bilgilerini paylaşmayanlar silinecektir.

HAMİŞLERİMİZ
[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]HAFTASI [/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zerdal[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]bebişimiz geldi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btaşkır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebişimiz geldi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maxderin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebeişimiz geldi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşeiremsu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebeişimiz geldi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaraela[/TD]
[TD][/TD]
[TD]34 hafta[/TD]
[TD]kiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]n_a_z[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD]37hafta[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semra2003[/TD]
[TD][/TD]
[TD]35 hafta[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dirmit[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 hafta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembetekir[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 hafta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebişimiz geldi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....

Son düzenleme:
kızlar okuyup geçmeyn yazın bşler ya yokmu aynı kaderi paylaşanlaar:97:

canım merhaba oncelıkle gecmıs olsun ben de bır sene once bebegımı kaybettım o yuzden senı daha ıyı anlıyorum bana verılen koruma suresı 6 aydı bız o sureyı tamamladık su an bebek ıstıyorum ama bıraz da korkuyorum

sanada geçmiş olsun cnmm allah gönlüne göre weersin bak ne gzl korunma süreyi atlatmışsınız allah doğru zmnda karnını doldursun işlhh
korkmamız çok normal bnde şimdiden korkuyorum ama bol bol dua edel,m moralini yüksek tut ki meleğin gelsin konsun karnına:)

ben bebegımı kaybettıgım ılk zamanlar bırsey analamadım zaman gectıkce acım gecmedı yerını farklı duygular aldı mesela hep dusunuyorum dogsaydı sımdı 9 aylık olacaktı oğlum...

ben bebegımı kaybettıgım ılk zamanlar bırsey analamadım zaman gectıkce acım gecmedı yerını farklı duygular aldı mesela hep dusunuyorum dogsaydı sımdı 9 aylık olacaktı oğlum...
ewet cnmm zaman geçtikce daha çok anlıyosun gerçekten acını hatırlatmak istemem ama nasıl oldu senin payşalmak istermisin kaç aylıktı bn ikizlerimde kızdı meleklerim

yok canım zaten sana tavsıyem acını paylas ben ılk zamanlar acımı kımsetle paylasmadım guclu durmaya calıstım ama sonra ıcıme atmakla hata yaptıgımı anladım dıledıgın kadar agla zırla ama ıcını bosalt benım bebısım dogsaydı mayıs sonu hazıran bası olacaktı ve su an dokuz aylık olacaktı 16 haftalıktı gebelıgım cok ıyıydı sadece bulantılarım vardı ogretmenım ben bır gun okuldaydım bır akıntı hıssettım ne agrı ne sızı tuvalate gıttım koyu bır leke olmus hemen esımı aradım doktora gıttık tabı bu sırada kanamam basladı ama yıne agrı yok bır kac saat ıcınde sıddetlı agrı basladı bebegımı kaybettım bebegım olmus ıcımde sonra kurtajla aldılar

ewet cnmm haklısın paylaşıyrm zaten bnde acım hafifliyor sanki beterin beteri war diyorum bunada şükür diyorum hep allah bidaha yaşatmasın hiçbirimize
peki 6 ay korundun snr denedinizde olmadımı 1 sene oldu dedin çnkü

canımgecmiş olsun sana bende haziran 9da bebeğimi kaybettim benimde suyum hiç kalmamıştı doktorlar doğum yapmamı söylediler okadar zor durumdaydım ki hastaneye yattım doğum yapmak için yapamadım cıktım bebeğime kıyamadım ama yaşama şansıda yokmuş tekrar gidip yattım doğum yaptım bende normal doğum yaptım bebişimde 4.5aylıktı şimdi günümden 9gün gecti test yaptım sonuç negatif yarın doktora gitmeyi düşünüyorum böyle bir daha yaşatmasın rabbim hiçbirimize inş...

Son düzenleme:
bnm durumumun tam tersi işte bnmde çok olduğu için aldılar bebeklerimi allah bidaha yaşatmasın cnmm
allah yerlerini doldursun
seni mrk ederim hbr wer bana cnm ya dr ne dicek bakalım 9 gün geçmiş azda değil 6 ay korundunuzmu szde

Benim 4 ayım doldu.Sezeryanla doğum yapmıştım.2. sezeryanım bu.Doktor 3 ay korunma süresi vermişti.Ben biraz kararsızım.Bebek istiyorum ama aynı zamanda çok da korkuyorum.Beynim 1 daha böyle bir acıyı - kaybı kaldıramaz.Diğer taraftan yaşım geçiyor.Eğer istiyorsam 1 an önce fazla kilolarımı verip denemelere başlamalıyım.

korunma suresı bıtelı epey oluyo evet su ana kadar olmadı doktorum olmaması gıbı bır durumun olmadıgını soyledı yanı sızde sorun yok dıyor tek sorun bende sanırım cok kafama takmaya basladım olmuyor doye ama bır kac aydır daha ıyıyım stres yapmak ıstemıyorum ama bu aylar hamıle kalsam cok guzel olur ogretmen takvımı hayırlısı bakalım

cnmmm hg nasılsın
senin 4 aymı oluyo bebeklerini kaybedeli bn daha fazla sanıyodum yaa bnde çok korkuyorum sanki bidaha hamile olsam gene aynı şeyleri yaşıcam gibi geliyo ama böle düşünmemeliyiz cnmm yaa herşey allahtan tabiiki
sana ndn sezeryan yaptılar cnm kaç haftalıktı?
cnm çok düşünürsen olmuyo buna inan ii düşün hep rahat bırak kndini yaa stres kötü etkiliyo bunu herkes sölüyo cnm

Nazcım,kızlarımı 28 Kasım'da aldılar.O gün benim kara günüm.4 ayım bitti.Bana yıllar önce gibi geliyor.
Benim ergenliğimden beri kilo problemim var.Oğluma hamileyken de 30 kilo alıp kapılardan bacalardan sığmamaya başlayınca doktorum normal doğumu pek uygun görmemişti bana.
İlk doğumum sezeryan olunca kızlarımı da öyle aldılar.

aaa oğlunmu war senin?
4 ay olduysa sıkı bi diyete bşla cnm spora fln git hm kafan dağılır 40 ım çıksıon bnde bşlıcam
2 ay snr sende bşla çlışmalara cnmmm

aaa oğlunmu war senin?
4 ay olduysa sıkı bi diyete bşla cnm spora fln git hm kafan dağılır 40 ım çıksıon bnde bşlıcam
2 ay snr sende bşla çlışmalara cnmmm

Evet,çok yaramaz bir oğlum var 2004 doğumlu.35 yaşındayım.Bir an önce başlamalı çalışmalara

Nazcım,sen çok erken evlenmişsin.Aşk evliliğidir mutlaka.Ben 26 yaşımda evlendim,28'imde oğlum oldu.

Evet,çok yaramaz bir oğlum var 2004 doğumlu.35 yaşındayım.Bir an önce başlamalı çalışmalara
allaha emanet cnm oğlun
bak ne gzl senin koskocaman bi tesellin warmış oğlun seninle ne gzl:)
başla başla biran ewelde bana gzl hbrler wer cnmm

Nazcım,sen çok erken evlenmişsin.Aşk evliliğidir mutlaka.Ben 26 yaşımda evlendim,28'imde oğlum oldu.
ewet cnm erken ewlendim bn hemde ne aşk :)
3 sene nişanlı kaldın 21 yaşında ewlendim cnm bn şuanda 25 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…