Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

annem de ALİN istiyodu nickim de ordan gelmee, tamam belki alin belki naz demiştim ama naz koymak geçiyodu kalbimden
gene olunca koyarıs bzde artık hayırlısıyla......
geçmiş olsun cnmm
alin gzl açıklama yapmış drunda sorun yok diyosa.....
işlhh sağlıkla gelir bebeklerimz

inşallah yaa umarım bir an önce güler..çok üzülüyorum yaa.dün ezanı bile duydum bugunde habire oturuyorum ne uyku ne bişey çok kötü oldumm.. bu arada bizim yaramazlar bi gelsin hepsinin popişine popişine vurcam haberiniz olsun

off ne zor canım.. yalnız beniim yegenime vururlarsa beni hemen çağırr

cnm aynen yaaa offfffff bende çok kötü oluyorumuykularım gitti sizde olmasanız napardım kimbilir...

N_A_Z
cnmmm yaaa çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
allah tez zmnda meleğine bi kardeş wersin işlhh ama bnde yumurtlamayı senin dediğin gibi biliyorum 14. günden snr gün aşırı ilişki diye ama senin adet döngün uzun sürüyosa ozmn szde 14. gnden sonra uzun bi süre gün aşırı ilişkiye dwm edin cnmm...[/QUOTE]

Ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim dostlar.Ben yorumlarinizi gec okudum ama bos durmadim yumurtlama testi aldim.onu deniicem baska turlu olmiicak bide onerdiiniz uzre akinti testi ates testi yapicam tabii ama enteresan bisee oldu kizlar parylasmam lazim..

11 mayista regl olmustum regl duzenimde cok bozuk 40-45 gunde 1 regl oluyorum ama yumurtlama sorunum yok sadece zamanini tutturmak muhim..Neyse;ilk kez hayatimda reglm 3 gun durdu ki normalda 6. gunde temizleniorum ben.Test yaptim hamile degilim ama kasiklarim agriyo bacaklarim belim agriyo hala yeni regl olcakmisim gibi hissediorum bi de 3 gunde kesilince 15 mayista yumurtlama testimi yaptim tek cizgi cikti.zaten hemen regl ertesi yumurtlamam die dusundum ama 3 gunde bitince ne biliim bi gariplik var heralde diye yapmak istedim,,Tek cizgiyi gordum tamam dedim yumurtlamiyorum daha..ama bugun oole kasiklarim falan cok agriyinca halaa bi daha test yapimm dedim bu sefer 2 cizgi cikti ama 2.si silik sasirdim biraz bi tane daha yaptim test gene 2 cigi niri silik cikti..acaba regl bitiminde yumurtlama mumkunmu hakkaten? ne dersiniz??

yaa bazen çok erken yumurtlama olabiliyomuş değerlendir fakat çok ihtimal vermiyorum adetin arkasından oldugu için olabilir. bi de şöyle bişey var ki acaba seninki adet değil üstüne görme olabilir mi?? yani belki bebiş geldi farkında değilsindir ??

19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlar

nasılsın alin ben heycanlıyım yarın çok meraklıyım sonuç değişmeyecekte olsa belki bir umut görürüm bebeğimi

eltime göz aydın diyen bana dönüp vah vah darısı başına diyo,çok moralim bozuk yaa

aynen canım gecende bana komsunun tekı allah hayırlısıyla kurtarsın dedı bende kurtardı bıle dedım sasırdı kaldı kadın bız ne kadar unutmak ıstesekte olmuyor hep hatırlatıyorlar sağolsunlar ama yapacak bırsey yok takılma sende ..

hıc bırseyın garantısı yok canım benımde basta bebek cok ıı ama kesesı bozuk ve bebege gore kucuk demıslerdı sut peynır pekmez felan ye dedıler dunyaları yedım doktor gıttım kesen süper dedı sevındım sonra baktı baktı kalp atısı yok dedı bende hersey mevcut yanı bıraz seker ve kansızlıkta vardı bende dusun yanı bır daha hamıle kaldıgımda yasayacagımm korkuyo ama yapacak vırsey yok sakın olup dua etmekten başka..

aynen canım ya gece uykularım kacıo acaba hamılemıyım yıne aynı seylerı yasarmıyım ..hele dun sabah kalktım oturma odasına yıne yattım altım pc akşama kadar ne kadar hamılelıkle ılgılı sıte varsa gezdım basıma agrılar gırdı moral sıfır sankı hamıle kalmak ıcın yasıyorum baska hayatta bırsey yok iice takıntı oldu bendeee

Canim aslinda 30 martta regl oldum nisani pas gecti 11 mayista yine regl oldum ama bebis icin test yaptim hamile degilim yani simdiye kadar cikmasi lazimdi diimi?Bu durumda hamile oldugumu zannetmiyorum belki bazi hormonlarimin yukseldigi bi ana denk geldi yum. testi yada calismalar basliyo vucudumda gittikce koyulasicak belki ama tedbirliyim 2 gunde bir yapicam testi bakalim ne olucak.Cok merakla bekliyorum Allah hepimize saglikli bebekler ve onlari saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah

Canim benim bu arada ayni durumdayiz ben de ne kadar site varsa dolasip sabahlara kadar uyuyamiyorum.Bi yanim hamile olmak istiyo hem de cok diger yanim cok korkuyo acaba yine ayni seyleri yasar miyim diye.Ama su var yanliz degiliz bi cok kadin ilk bebegini kaybedermis ya da ilkinden sonra dusukler yasayabiliomus ama yola devam icimizi karartmadan savasicaz bununla.eninde sonunda bir yerde kazanicaz hep ''yasasin kotuluk'' olucak degil ya 1 kez de olsa iyilik yasiicak Allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…