• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hakkımı yemee.dün uyuyamadım sabah ezanını duydum bizler için dua ettim tabi bi kaç kişinin ismi aklıma geldi ve özel dua ettim biri de sendinn,çok içten ettim kendim dahil ;))

Ben ben ???? BEnde istiyorum o kadar dua ediyorumki artık ben her gece erecem bu gidişle .. Hepimiz için hatta şuanda hamile olan tüm kızlara onlarda bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar diye....

evettt :1: kafamı dinlerdim birazz

biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm :52::52:

Aaaaa canım senin işin bayaa zormuş..Sen dediğim gibi çık gel İstanbula bizde kalın bi haftasonu ..Yumurtlama gününe denk getirde bari biz sizi yalnız bırakırıs o akşam... Bari strese girmeden denersiniz :46::46::46:

slm kızlar nasılsınız?
benimde en son sisitografi cekilcekti ondan sonra girip yazamdım sizlere filmden sonra rahatsızladım baya onla ugrasıyorum acillerde hastanelerde ugrasıom kac gündür idrar yolumda kanama oldu sondadan kaynaklı sanırım ayrıca bu sondada neyin neyimiş bidaa zorunlu kalmadıkca taktırmam baya tırstım bide idrar yollarımda iltihaplanmıss biraz iyiye gidiorum Allaha sükür kanama korkuttubeni sükür gectii nazcım kayınvaldenler ümreye gitmişler Allah kabul etsin cnm....

Ayy canım geçmiş olsun..demiştim ya sana ben çok kötü bişi diye mümkünse pediatrik sonda taktır diye.. Offf bende bir daha .çoooooook mecbur kalmadıkça asla taktırmam... Çok çok geçmiş olsun canım...

bebekresimleri+18.jpg

kilolar gider kızlar önemli olan sağlıklı gebe kalmamız

zor, saydığımda anlamışsındır komşu bile yok hep onlar. vallaha doğrusunu söylemek gerekirse aramız iyi de göstermelik iyi :) Allahtan yazın yoklar aydındalar.izmirde oturuyoruz. bi de ben üniversiteyi ist da okudum tek başıma özgürlüğe alışkınım şimdi çok boğucu geliyor bu yasam ama tarzları bu böyle devam etcez muhtemelen.çok sevemedim kayınvalidemi, ne yalan söyleyim çok karışıyo ve devamlı laf sokuyo :59:

Ay bende bunu anlamıyorum neyine karışıyorsun kardeşim... Allah allah yaa evlendirdin oğlun gitti herkesin hayatı kendine ... Ay insan bzane yeri geliyor anasına dayanamıyor yaa..Onun dedikleri bile batıyor bazen...
Birde geçtim yani kaynana görümcek..Allahdan benim görümcem çok şeker kardeşimden ayırmam vallaha hatta bazen kardeşimden bile öte oluyor vallaha..

bn iyiym cnmm çok şükür ewet kanamaları atlattık çok şükür
spora başladım deli gibi spor yapıyom:9:işte öle yuwarlanıp gidiyos:1:

Canım tartıldın mı hiç?? Kilo verdin mi ben 1 hafta oldu tam 2 kilo vermişim :))) İnsana şevk geliyor yahu kilo verince ... Bari ordan moral kazanalım değil mi ?

bence insanın görme şekline bağlı herşeyi pürüzsüz görürsen herkes mükemmel olur önemli olan kaşındaki insanı her şekilde kabul etmek canım

cnmm banada aynısı söylendi vakumla yapıldı benim kürtajda bende artık düşünmeye başladım bakarsın bi dahaki ay size hamileyimmmmmm kızlar derim ne dersin:46::46::46::46:ayyy süper olurrr ya hayali bile güzel:52::52::52::52:

Evet canım gerçekten hayali bile güzel.. İnşallah bir an önce müjdeyi verirsin..Bakalım hanginiz önce vericek müjdeyi _???

ay aynı bız yaa ben 2.katta kaynana 3 eltı de 4 hemde nasıl kaynanam ve eltım tam aynı kafadalar sureklı laf sokarlar akşama kadar yer ıcer gezerler haha ha hıhıhı akşama kadar ben onlara uyum sağlamayamadım her gıdısımde mutlaka laf sokarlar bırseyler ıma ederler sınırlerımı bozarlar her seferınde bı yemege rast gelırsın oturursun bı kerede sen yapta yıyelım derler hep bole ayrı dursan esınle kavga edersın cunlu o hep onlarla olmak ıster gıdersın dıken ustunde ne dıyecekler dıe yada dedıklerını aklımdan gecırırım ne demek ıstedıler dıe of kı of valla en ıyı ben anlarım sneı galıbaa çok ama cok deertlıyım bu konuda gelde cocouk yap deme bu ortamdaaa puffffff

Canım sen de gel bize ...Aaaa bi kaçın gelin yahu insan bayılır yani bu kadarda içiçe olmak kötü..Bizim kimsemiz yok İstanbulda bi görümcem allahdan o da çoooook tatlı bacım gibi yani.. Ama insan ondan bile sıkılıyor yani....

kızlar çok kötü oldum ben yaa. akşam girer bol bol yazarım inş. böyle oluyorum işte tam unuttum hafifledim gidi geliyor sonra kötü oluyorum :((( bir de ben ölmeden önce rüyamda resmen vedalaştım biliyomusunuz. öptüm öptüm kokladım.şimdi kokusu burnumdan gitmiyor. nasıl acı Allah ım bu, yüzünü görmeden bu kadar sevgii :59::59: toparlanayım biraz gelirimm
cnmm bn aklına getirdim sanırım :(ama üzülme bu kdr yaaa gene gelicek bebeğin hayırlısıylaaa
akşam gelde konuşuruz...
Canım hoşgeldin aaa ne demek seni merak etmemek ama demiştin ya gidicem diye sanki...
Nasılsın neler yaptın yedin dimi pastaları börekleri gitti sporlar...
iyiym cnmm şükür sen nasılsın walla pınar inan yemedim yani azıcık tadına baktım okdr herkes hayret etti bana:52::52:ama bn bu sefer kesin kararlıyım bozmucam
walla cnmm daha hiç tartılmadım ewde tartı yok spor salonundada tartmıyolar 1 ay olmadan ama bn bi eczanede fln tartılırım dayanamam:))

Kocişin ne diyor bu duruma ??? Yazık onlarda o kadar yıprandı ki ne desek hemen yapıyorlar değilmi canım yaa... Evet canım bende inanıyorum en kısa sürede yazılacak buraya ..Ve miniklerimizin resimleri süslicek bu sayfaları... :26:

öyle vallahi bizim psikolojileri düzeltelim diye uğraşırken kendi psikolojileri bozuldu. ayyy çok seviyorum ben kocamı yaa......

aynen bizim ailede zor hamile kalıyor kadınlar adımız iyice çıkacak kısıra:60: doktorum olumlu konuştu tüplerin açık tekrar kalabilirsin üzülme dedi

Evet tatlım yaa bizde 5 yıl evli kaldık sonra bebek yapmaya karar verdik bu arada herkes beni kısır diye biliyomuş :)) Ben hamile kalınca herkes çok şaşırmıştı..Yaşlılar işte aaa bu kız kısır değilmiydi tüp bebekmi demişler... Şom ağazlılar onların nazarımı değdi nedir ama bende bu kez kimseye demicem.. Taa doğana kadar sadece anam babam ...

kızlar çok kötü oldum ben yaa. akşam girer bol bol yazarım inş. böyle oluyorum işte tam unuttum hafifledim gidi geliyor sonra kötü oluyorum :((( bir de ben ölmeden önce rüyamda resmen vedalaştım biliyomusunuz. öptüm öptüm kokladım.şimdi kokusu burnumdan gitmiyor. nasıl acı Allah ım bu, yüzünü görmeden bu kadar sevgii :59::59: toparlanayım biraz gelirimm

Ya ben napiim canım yaa ben napimm.. ??? :43::43:

öyle vallahi bizim psikolojileri düzeltelim diye uğraşırken kendi psikolojileri bozuldu. ayyy çok seviyorum ben kocamı yaa......

BEnde bende o kadar seviyorumki hatta bazen ona bir evlat veremedim diye ağlıyorum yavrumun acısından çok... Canım o benim herşeyim Allahım nolur bir daha ikimizede acısın o acıları vermesin...:43::43:

Evet tatlım yaa bizde 5 yıl evli kaldık sonra bebek yapmaya karar verdik bu arada herkes beni kısır diye biliyomuş :)) Ben hamile kalınca herkes çok şaşırmıştı..Yaşlılar işte aaa bu kız kısır değilmiydi tüp bebekmi demişler... Şom ağazlılar onların nazarımı değdi nedir ama bende bu kez kimseye demicem.. Taa doğana kadar sadece anam babam ...
ewet cnmm bzde 4.5 yıllık ewliyiz we bu zmna kdr düşünmemiştik bn 4 yıl hapla korunmuştum tabii bilmeyen kocakarılar bnide çocuum olmuyo sanıyolardı hep kaynanamın büyükleri bni grdüklerinde kızım sabah kalk soğan syu iç fln diyolardı yanii okdr...
snr bebeklerim olunca ikiz ya aa tüp bebekmi sorusuyla okdr çok karşılaştımkii kmse inanmadı normal olduğuna
cahillik işte ya....meleklerimde gözemi geldi ne gittiler sonunda:14::14::14:

ay aynı bız yaa ben 2.katta kaynana 3 eltı de 4 hemde nasıl kaynanam ve eltım tam aynı kafadalar sureklı laf sokarlar akşama kadar yer ıcer gezerler haha ha hıhıhı akşama kadar ben onlara uyum sağlamayamadım her gıdısımde mutlaka laf sokarlar bırseyler ıma ederler sınırlerımı bozarlar her seferınde bı yemege rast gelırsın oturursun bı kerede sen yapta yıyelım derler hep bole ayrı dursan esınle kavga edersın cunlu o hep onlarla olmak ıster gıdersın dıken ustunde ne dıyecekler dıe yada dedıklerını aklımdan gecırırım ne demek ıstedıler dıe of kı of valla en ıyı ben anlarım sneı galıbaa çok ama cok deertlıyım bu konuda gelde cocouk yap deme bu ortamdaaa puffffff

stresten gelmiyo bu bebişler herhaldee :1:

kızlar benim kayınvalidede baştan öyle idi ben çalişıyorum filan deyi iş bilmez gibisinden laf sokmaya çalışıyodu. tabi ben daha büyük laflar sokunca sustu artık sesi çıkmıyo. sizde söyleyin boşverin. emin olun içinize atınca değil dışa vurunca daha rahat relaks oluyosunuz.

söylüyrum ama benimki az biraz yüzsüz sanırımm :52:

Back
X