ahh kıyamam cnm sana eşin nereli senin bnm eşim doğulu yazın eşimin memleketine gitmiştik ordada hep öle sabah eşler işe gittimi kızlar gelinler kaynanaya geçer ew temzlenir yemek yapılır gece yatmaya herkes ewine gider ne zor yaaa sen nerde oturuyonay senle cok benzer yanlarımız var canım ya bende ünv. okudum 3kız bır evde ve benım ailemde serbesttır yanııı hep özgur olmusumdur ben babam bıze hep guvenırdı rahattık yanı.. komsu ya gerek kalmıyordu ne kapı bos duruyr ne ev ve benım kaynanamın eltılerı bıle hep aynı mahallaedyız kaynanna buraya gelmıs koyden gelen herkezde bu mahalleden ev almısss kaynanamın eltılerı, gelınlerı ve kızları kaynanamın kardeslerı yengeler dayılar amcalar hep aynı mahalledeyızz dusunun gerısını ve kaynanam ole bır alıştırmıskı onları ılk gelen o ya hepsı onun agzına bakmıs temızlık dahı yapmaz hep başkaları yapar ve hergun hepsi buraya gelmek zorundadır etrafta ne kadar erkek varsa eslerını kaynanam secmıs kocasını gonderen kaynanama gelırmıs ıslerı yaparlarmıs akşamada yemek yaparlarmıs esler gelır yemek yenılır caylar ıcılır yatmaya gıderlermıs kayınpederınde ıslerı cok ıımıs kaynanada tabı yatıs bır tek benı eşim sectı okuyan tek benım felan hep hedef olan da benım tabı ev kızları hepsı yemek lerı felan cok ıı yapıolar bende hıc bılmıyorum hep sorun hep sorun yanı bıktım vallaaaa...![]()