• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok sevindim o pıt pıtlar dünyanın en huzur verici sesi olsa gerek :KK46:çok şükür canım daha iyiyim 55.gün söktürücü kullanarak adet olabildim sanırım bu kist geciktirdi adetimi kisti adetle atamadım zorunlu olarak kisti eritmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan umarım bu adetle kisti atarım ve kasımda bebişim gelir inşallah :KK43:

İnşallah canım herşey gönlünce olsun. Allah daha beterinden korusun. En kısa sürede dünyanın en huzur verici sesini duymanı nasip etsin allah.güzel haberlerini bekliyorum canım

Benim de ilk gebeliğim 7+5te kalp atışları durduğu için tıbbi tahliye ile alındı 30 Kasımda. 3 gün oluyor çok şükür kanamam yok. Doktor bir hafta sonra gel dedi 4 gün sonra gideceğiz bakalım. Ben de sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıp hayırlı sağlıklı uzun ömürlerini görmek istiyorum.
3-4 ay gibi öyle uzun Bekleme süresi çok söylemez insalah doktor. Ben yeniden hamile kalmak, hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma alıp anne olmak istiyorum. :(

6. dusugum gerceklesecek 9. haftada olmasi gereken embrio 6. haftda gelisimi durdu dr iki hafta bekleyelim kanama baslasin dedi bnde kürtaj istedimki arastirma yapilsin nedeni varmi neden böyle oluyor
Allah yardimciniz olsun
Kanama da baslamadi henuz progestani 5 gun oldu birakali

Merhaba. Bebek için 5-6 ay çok uğraştıktan sonra hamile kalabildim. 9 haftalık olması gereken bebek 7 haftalıkken kalbi durmuş ve 2 gün önce kürtaj oldum. Genetik araştırmaya gitti kürtaj parçası. Kan pıhtılaşma testi de yaptırıcam. Başka ne yapmalıyım? 2 ay bekleyeceğim ama tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var

Benim de ilk gebeliğim 7+5te kalp atışları durduğu için tıbbi tahliye ile alındı 30 Kasımda. 3 gün oluyor çok şükür kanamam yok. Doktor bir hafta sonra gel dedi 4 gün sonra gideceğiz bakalım. Ben de sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıp hayırlı sağlıklı uzun ömürlerini görmek istiyorum.
3-4 ay gibi öyle uzun Bekleme süresi çok söylemez insalah doktor. Ben yeniden hamile kalmak, hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma alıp anne olmak istiyorum. :KK43:
Benim de 3 gün önce 7+4 de kalbi durduğu için ilk bebeğimi kürtajla aldırdım. Ara ara kahverengi akıntı ve parça geliyo benden. Alınan bebek genetik araştırmaya gitti. Size doktor ne dedi. Süreciniz nasıl gidiyor adet oldunuz mu

Benim de 3 gün önce 7+4 de kalbi durduğu için ilk bebeğimi kürtajla aldırdım. Ara ara kahverengi akıntı ve parça geliyo benden. Alınan bebek genetik araştırmaya gitti. Size doktor ne dedi. Süreciniz nasıl gidiyor adet oldunuz mu

öncelikle cok geçmiş olsun. 🙏 Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle uzun ömürlerle hayırlı evlatlar versin hepimize.

Ben o mesajı ta 2017 tarihinde yazmışım. 3 sene oluyor. Dusukten 35-40 gün sonra adet olmustum. Ama 1 yıl bekledik hala bebis olmayınca eşim ve ben hormon tahlillerini, spermiogram testini yaptık ve rahim filmi çektirdik. Spermiogramda sorun olduğunu görünce tüp bebek tedavisi gördük.
Çok zor. her gunu, saniyesi Sabır ve sebat isteyen bir tedavi.

İnsallah sizde bi sorun yoktur da tedaviye gerek kalmaz. Ama 1 sene içinde olmazsa iyi bi doktora gidip tüm tahlillerinizi yaptırın. Vakit kaybetmeden. Zaman geçtikte insan kendini yıpratıyor bu ay oldu mu oldu mu diye.

öncelikle cok geçmiş olsun. 🙏 Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle uzun ömürlerle hayırlı evlatlar versin hepimize.

Ben o mesajı ta 2017 tarihinde yazmışım. 3 sene oluyor. Dusukten 35-40 gün sonra adet olmustum. Ama 1 yıl bekledik hala bebis olmayınca eşim ve ben hormon tahlillerini, spermiogram testini yaptık ve rahim filmi çektirdik. Spermiogramda sorun olduğunu görünce tüp bebek tedavisi gördük.
Çok zor. her gunu, saniyesi Sabır ve sebat isteyen bir tedavi.

İnsallah sizde bi sorun yoktur da tedaviye gerek kalmaz. Ama 1 sene içinde olmazsa iyi bi doktora gidip tüm tahlillerinizi yaptırın. Vakit kaybetmeden. Zaman geçtikte insan kendini yıpratıyor bu ay oldu mu oldu mu diye.
Ben kürtajdan bir hafta sonra genetik ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım sonuçları bekliyoruZ. Eşimdeki sorunu önceden keşfetmiştik onun tedavisi sürüyo ama gebe kalabiliyorum doğal yollardan en azından bunu öğrenmiş oldum

Back