Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hakkımı yemee.dün uyuyamadım sabah ezanını duydum bizler için dua ettim tabi bi kaç kişinin ismi aklıma geldi ve özel dua ettim biri de sendinn,çok içten ettim kendim dahil )

selam tatlım nbr??? hayırlı olsun kayınvalidenleri göndermişsin. Allah kavuştursunn.

boş yer varsa benimkinide alsaydınızzz
iyilik cnm ya nolsun ewet bu sabah yolculadık cnm amiin allah kabul etsin şimdiden
:)
seninkini derken senin kayınwalidenimi???

hakkımı yemee.dün uyuyamadım sabah ezanını duydum bizler için dua ettim tabi bi kaç kişinin ismi aklıma geldi ve özel dua ettim biri de sendinn,çok içten ettim kendim dahil )
allah kabul etsin cnmmm azına yüreğine sağlık:)

eftalyaaa gördüm seni
kız şimdi sordum daha nerdesin mrk ettim

iyilik cnm ya nolsun ewet bu sabah yolculadık cnm amiin allah kabul etsin şimdiden
:)
seninkini derken senin kayınwalidenimi???

evettt kafamı dinlerdim birazz

biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm

kapı çaldı msjı yarıda gönderivermişim.neyse diyeceğim o ki çoookk umutluyum Allah duycak sesimizii
cnm bnm yaaaa tabikii olucak işlhhh.....
ama senin az kalmış ne gzl korunmam bnm daha 4 5 ayım war
allah bzlere we tüm isteyenlere hayırlısını sağlıklısını wersin işlhhh
seneye burda bebişlerimin fotolarını paylaşıyo olalım işlhhh

slm kızlar nasılsınız?
benimde en son sisitografi cekilcekti ondan sonra girip yazamdım sizlere filmden sonra rahatsızladım baya onla ugrasıyorum acillerde hastanelerde ugrasıom kac gündür idrar yolumda kanama oldu sondadan kaynaklı sanırım ayrıca bu sondada neyin neyimiş bidaa zorunlu kalmadıkca taktırmam baya tırstım bide idrar yollarımda iltihaplanmıss biraz iyiye gidiorum Allaha sükür kanama korkuttubeni sükür gectii nazcım kayınvaldenler ümreye gitmişler Allah kabul etsin cnm....

evettt kafamı dinlerdim birazz

biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm
hadi yaaaaaa....ufff zor oluyodur öle yaaa ama olsun cnm yaa nasıl aranız iimi bari:)nerde oturuyonus bu arada

amin cnmm
hoşgeldin cnm çoook geçmiş olsun allah şifanı wersin işlhh
şimdi nasılsın ewet sonda zor olur cnmm kıyamam yaaa

hadi yaaaaaa....ufff zor oluyodur öle yaaa ama olsun cnm yaa nasıl aranız iimi bari:)nerde oturuyonus bu arada

zor, saydığımda anlamışsındır komşu bile yok hep onlar. vallaha doğrusunu söylemek gerekirse aramız iyi de göstermelik iyi :) Allahtan yazın yoklar aydındalar.izmirde oturuyoruz. bi de ben üniversiteyi ist da okudum tek başıma özgürlüğe alışkınım şimdi çok boğucu geliyor bu yasam ama tarzları bu böyle devam etcez muhtemelen.çok sevemedim kayınvalidemi, ne yalan söyleyim çok karışıyo ve devamlı laf sokuyo

amin cnmm
hoşgeldin cnm çoook geçmiş olsun allah şifanı wersin işlhh
şimdi nasılsın ewet sonda zor olur cnmm kıyamam yaaa

simdi sükür iyiyim persembeden beri cekiyorum yanma agrı hele film cekildi eve geldim nasıl agrı anlatamam diyorum keske cekilmeseydim ama cekilmesem sonradan niye cekilmedim demektense cekildim böyle oldu işte neyse saglık olsunn kurtulamadım su iltihaplardann inan böbregimn biri gittiinerdeyse iltihaptan

geçmiş olsun canım

amin inş yaa, korunma vermediler ki bana
cnmm kusuruma bakma ama bn senin hikayeni bilmiyom ne geçti başından yanii bebeğini ne zmn nasıl kaybettin
ufff hadi yaaa bu kayınwalideler neden hep aynı oluyo yaa hep bi laf sokmaklar bi çekememzlikler
ama altalta oturuyosan da zorla da olsa ii olmak zorundasınız yoksa nasıl geçer günler nese bak yazın yoklarmış kafa dinlersin 3 ay:)bnde izmirdeyim bucadayız bz..

bu arada nazcım kuzum sen nasılsın nasıl gidio kanamaların nasıl oldu gectimi tamamen?

cnmm üzüldüm gerçekten ama allah beterinden korusun bunada şükür bak şimdi iyisin ya...dikkat et bndan snr iltihap zor olur ayağını sakın üşütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…