ewet ya oda uğramıyo epeydir iilerdir işlhh
alin slm cnmm
slm kızlaaar ben geldiiim
ama görüyorumda kmse bni mrk etmemiş 2 gündür yoktum kayınwalidemler ümreye giitler bzde 2 gün orda kaldık
eee nasılsınız bakalım herkes iidir işlhh
bn brzdan spora gidicem ama akşam burdayım işlhh szlerde burda olursunuzda kaynatırız:)
iyilik cnm ya nolsun ewet bu sabah yolculadık cnm amiin allah kabul etsin şimdidenselam tatlım nbr??? hayırlı olsun kayınvalidenleri göndermişsin. Allah kavuştursunn.
boş yer varsa benimkinide alsaydınızzz
allah kabul etsin cnmmm azına yüreğine sağlık:)hakkımı yemee.dün uyuyamadım sabah ezanını duydum bizler için dua ettim tabi bi kaç kişinin ismi aklıma geldi ve özel dua ettim biri de sendinn,çok içten ettim kendim dahil)
iyilik cnm ya nolsun ewet bu sabah yolculadık cnm amiin allah kabul etsin şimdiden
:)
seninkini derken senin kayınwalidenimi???
cnm bnm yaaaa tabikii olucak işlhhh.....kapı çaldı msjı yarıda gönderivermişim.neyse diyeceğim o ki çoookk umutluyum Allah duycak sesimizii
hadi yaaaaaa....ufff zor oluyodur öle yaaa ama olsun cnm yaa nasıl aranız iimi bari:)nerde oturuyonus bu aradaevetttkafamı dinlerdim birazz
biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm
allah kabul etsin cnmmm azına yüreğine sağlık:)
eftalyaaa gördüm seni
kız şimdi sordum daha nerdesin mrk ettim
amin cnmmslm kızlar nasılsınız?
benimde en son sisitografi cekilcekti ondan sonra girip yazamdım sizlere filmden sonra rahatsızladım baya onla ugrasıyorum acillerde hastanelerde ugrasıom kac gündür idrar yolumda kanama oldu sondadan kaynaklı sanırım ayrıca bu sondada neyin neyimiş bidaa zorunlu kalmadıkca taktırmam baya tırstım bide idrar yollarımda iltihaplanmıss biraz iyiye gidiorum Allaha sükür kanama korkuttubeni sükür gectii nazcım kayınvaldenler ümreye gitmişler Allah kabul etsin cnm....
hadi yaaaaaa....ufff zor oluyodur öle yaaa ama olsun cnm yaa nasıl aranız iimi bari:)nerde oturuyonus bu arada
amin cnmm
hoşgeldin cnm çoook geçmiş olsun allah şifanı wersin işlhh
şimdi nasılsın ewet sonda zor olur cnmm kıyamam yaaa
slm kızlar nasılsınız?
benimde en son sisitografi cekilcekti ondan sonra girip yazamdım sizlere filmden sonra rahatsızladım baya onla ugrasıyorum acillerde hastanelerde ugrasıom kac gündür idrar yolumda kanama oldu sondadan kaynaklı sanırım ayrıca bu sondada neyin neyimiş bidaa zorunlu kalmadıkca taktırmam baya tırstım bide idrar yollarımda iltihaplanmıss biraz iyiye gidiorum Allaha sükür kanama korkuttubeni sükür gectii nazcım kayınvaldenler ümreye gitmişler Allah kabul etsin cnm....
cnmm kusuruma bakma ama bn senin hikayeni bilmiyom ne geçti başından yanii bebeğini ne zmn nasıl kaybettinamin inş yaa, korunma vermediler ki bana
ufff hadi yaaa bu kayınwalideler neden hep aynı oluyo yaa hep bi laf sokmaklar bi çekememzliklerzor, saydığımda anlamışsındır komşu bile yok hep onlar. vallaha doğrusunu söylemek gerekirse aramız iyi de göstermelik iyi :) Allahtan yazın yoklar aydındalar.izmirde oturuyoruz. bi de ben üniversiteyi ist da okudum tek başıma özgürlüğe alışkınım şimdi çok boğucu geliyor bu yasam ama tarzları bu böyle devam etcez muhtemelen.çok sevemedim kayınvalidemi, ne yalan söyleyim çok karışıyo ve devamlı laf sokuyo
cnmm üzüldüm gerçekten ama allah beterinden korusun bunada şükür bak şimdi iyisin ya...dikkat et bndan snr iltihap zor olur ayağını sakın üşütmesimdi sükür iyiyim persembeden beri cekiyorum yanma agrı hele film cekildi eve geldim nasıl agrı anlatamam diyorum keske cekilmeseydim ama cekilmesem sonradan niye cekilmedim demektense cekildim böyle oldu işte neyse saglık olsunn kurtulamadım su iltihaplardann inan böbregimn biri gittiinerdeyse iltihaptan
bn iyiym cnmm çok şükür ewet kanamaları atlattık çok şükürbu arada nazcım kuzum sen nasılsın nasıl gidio kanamaların nasıl oldu gectimi tamamen?
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?