kızlar kaliteli sperm istiyorsanız boşver kahveyi
size önerim bol bol keçi boynuzu yedirin suyunu ve pekemzini içirin
ahahaha koptummm süper yatırımmm
hayırlı olsun inş bu aydan sonra sırf zevk için kullanırsınızz
benim de hemen almam lazım galiba. boş gebelik kalitesiz spermden kaynaklanıyomuşş. acil temin etmem lazımmm.kahve makinesi yani
ilahi kızlar çok güldüm..eroseros canım bi ara benım de böyle bekarken kasık bölgeme bıçak ağrısı gibi uyandım yumurtlamam çatlama yapmamıştı..bence bi doktora görün derim bazen kist de olabiliyor.eğğer ki kasığındaysa
Ay ilahi canım yaaa çok güldüm vallahi..ama Alin 84 arkadaşımın dediği gibi inşallah bu aydan sonra keyfine kullanırsınız... Hadi bakalım eline kuvvet
çok halsizimmm..
slm aleet yküm arkadaslar bende bes melek annesiyim yasanım yok allahım inş bizlere bir daha evladımız evlatlarımızın acısı yasatmaz inş allah a emanet olun arkadaslar
onu da stok yaptım tatlımm yaaaa.hepsi bizim mutfakta buzdolabında hazır bekliyo. şu üç ay korunma süresi bitsin hele bi de sonrası.
ya ben onu hıc yıyemıyorum pekmezıde ole nednese garip gelıo ben balla tarcını denemeyı dusunuyorum aranızda duyan varmı bu karısımııı ..
bır bakmıssın gecmıs canım bende bıtermı uc ay gecermı dıyorum ohoo gecıverdı bırden bak sımdı basladım ama bakalımmm allah nasip edecekmıııı ...
ama benım bi kere olmuştu sadece o kadar yani.adetim gayet düzenli de..doktora desene adet günüm kısa veyahut uzun diye.sana düzene girmesi için hap önerebilir yani.ilkinde hemen olduysa bunda da olur cnm stres yapma stres yaptıkça adetin düzene girmez..kurtajdan önce adetin düzenli miydi düzenliyse sorun yok yıne girer yaniyaaaaa..zaten korktugum sey benım adet aralarım 22 gun 21 gunden kısa 35 gunden uzun olursa yumurtlamadıgına ısaretmıs zaten korkuyordummmmsakın senınkı gıbı olmasın benımde ayın 10 korunmayı bıraktım ılkınde hemen olmustu sanırım bunda olmayacak hele bırde yumurtlamıyorsammmm offf yaaaa...süreklı doktora gıtmektende sıkıldım ya bırsey yok deyıp gonderıyorlar bende devlete basladım boşuna süreklı para vermeyım barı dıe onlarda aynı hersey normal dıyor duzensız dıyorum kurtaj sonrası olabılır dıyorlar gıtsemde gıtmesemde aynı yaaa..ne yapsam acaba kızlarrr...
hayırdır canım hastamısınnnn. havalar cok guzel bır cık dolaş hava al için acılsınnnn..
ben ilk hamile kaldığımda eşimin askeri cevizli sucuk getirmiş sonra bi de bakmışım hamielyimya ben onu hıc yıyemıyorum pekmezıde ole nednese garip gelıo ben balla tarcını denemeyı dusunuyorum aranızda duyan varmı bu karısımııı ..
bır bakmıssın gecmıs canım bende bıtermı uc ay gecermı dıyorum ohoo gecıverdı bırden bak sımdı basladım ama bakalımmm allah nasip edecekmıııı ...
Canım benim vallahi bir ara kaçmayı düşünüyorum zimrime..Karşıyaka da evimis var bizim kirada şuanda.. Oturmak nasip olmadı 6 ay sonra İstanbula gelmek orunda kaldım izmirimden.. Sağol teklifin için tatlım..sende gel İstanbulu özledikçe ... İnşallah bebişlerimizle buluşup konuşur gezeriz ...
bende 2 aydır arısütübalpolen karışımı yiyorum, eşimede dün akşam itibariyle kahveye başaldım. arısütübalpolen onada yediriyorm. Bunu yiyen bayan ve erkeklerde yumurta ve sperm kalitesi artmış diyorlar.
slm kızlaaar ben geldiiim
ama görüyorumda kmse bni mrk etmemiş 2 gündür yoktum kayınwalidemler ümreye giitler bzde 2 gün orda kaldık
eee nasılsınız bakalım herkes iidir işlhh
bn brzdan spora gidicem ama akşam burdayım işlhh szlerde burda olursunuzda kaynatırız:)
tmm cnmm hmn yapiim hadi darısı bze işlh:)))))selam canım iyiyiz sen nasılsın
canım benim batı 12 haziran yapabilirmisin ve korunmayıda bıraktık artık.darısı size.
teşekkür ederim canım.tmm cnmm hmn yapiim hadi darısı bze işlh:)))))
buarada sen gözükmüyon ne zmndır nerelerdesin kızlar ya eftalyada epeydir yok gören wrmı hastaydı acaba bşymi oldu
ewet ya oda uğramıyo epeydir iilerdir işlhhteşekkür ederim canım.
hazirandan itibaren daha sık görüşürüz.onu bilmiyorum ama btaşkırda gelmiyo galiba oda hastaydı nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?