- Konu Sahibi nunnu
-
Onların elleri de eve para getiriyor. O eller olmasa bizim ellerimiz ne yemek yapabilir ne de ütü. Çünkü yapacak birşeyi olmaz
bu yazınız da eve erkeğin para getirdiğini ve o olmasa ne yemek yapılır nede ütü yazmamışmısınız..eeee. konuyu doğru anlamışım...konuyu yanlış yere çekmemişim...ayrıca dinimizde vardı diyen ben hiç değilim. onu söyleyenlere yazsaydınız bunu keşke....el öpülür ama alına konduğu an iş değişir. hadi o zaman ,eşlerde kadının elini öpsün ve alnına koysun..madem bu olayda rencide yok,onlar da olmayacak demek ki. siz öpün alnınıza koyun ,sonrada eşler öpsün alınlarına koysun. yaparlar mı acaba... hiç sanmam. istisnalar dışında o alna koyma olayını yapmazlar.. belki şaka manasında yapılabilir,o ayrı .................... bu arada...benim de amacım bu ..sadece yazdıklarınıza cevap vermek.....
nunnu sımdı sevgılısınız, sevgılkın elını tabıkı oopme,
ama ewlenınce iş degısıyo eşin dıye opuyon
o bı garıp bı durum hakıkaten de evlenınce öpülüo yanii
demek ki o sitede yazanlara göre caiz, bana göre değil.......................
öperimsengözlerimebaksanab
paşa paşa harçlığımıda alırım:lepi:
el öpmeyle,yol gitmeyle aşınmaz-tatlicadiarzu-
eşinin elini öpmekten gocunan kadınlar bana göre eşinden yeterli ilgiyi,sevgiyi,saygıyı görmeyen kadınlardır.el öpmeye değmez diye düşündüklerinden öpmüyordır yani
öperimsengözlerimebaksanab
paşa paşa harçlığımıda alırım:lepi:
el öpmeyle,yol gitmeyle aşınmaz-tatlicadiarzu-
eşinin elini öpmekten gocunan kadınlar bana göre eşinden yeterli ilgiyi,sevgiyi,saygıyı görmeyen kadınlardır.el öpmeye değmez diye düşündüklerinden öpmüyordır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?