E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nunnu
-
öperim
paşa paşa harçlığımıda alırım:
el öpmeyle,yol gitmeyle aşınmaz
eşinin elini öpmekten gocunan kadınlar bana göre eşinden yeterli ilgiyi,sevgiyi,saygıyı görmeyen kadınlardır.el öpmeye değmez diye düşündüklerinden öpmüyordır yani
ama bu lafın hiç olmadı,kronick......ne demek sevgi,saygıyı görmemek.. ve el öpmeye değmez demek..benim annem ,babamın elini öpmezdi.....,ama birbirlerini deli gibi de severlerdi....nur içinde yatsınlar....... gerçekten bu olmadı......
kronickin dediği de olmamış da yani sizinki olmuş mu peki!?
"sev beni öpeyim elini" diyorsunuz yani eşlerinize?
Biz sevgimizi karşılık beklemeden veririz :1closedeyes:
ben de seve seve şakayla karışık öpmeye çalışırım harçlık koparayım diye ama eşim öptürmez estaafirullah der delüüŞeniz
ben çok severdim bayram sabahları evde ve dedemlerin evinde kuyruk yapıp torun torba el öpüp sırayla harçlık almayı :ecrin_bebek: ...belki onu yaşatmak istiyorumdur gamyoncuiremsu şimdi evlendik barklandık...yeni tatlar girdi hayatımıza şükür...de eskiler de bi başkaydı be kaydirigubbakcemile5
eşimin elini, istediğim sevdigim için öperim öpmek isterim.
ben aşkla öperim kocamın elini, yaşça 6-7yaş küçüğüm ama yaşıtta olsam isterdim heralde...gocunmayız biz. :jeyyar:
olmayacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum.tam tersine erkekler eşlerine gerektiği gibi davransa hiç bir kadın eşinin elini öpmekten gocunmaz demek istedim.ama bu lafın hiç olmadı,kronick......ne demek sevgi,saygıyı görmemek.. ve el öpmeye değmez demek..benim annem ,babamın elini öpmezdi.....,ama birbirlerini deli gibi de severlerdi....nur içinde yatsınlar....... gerçekten bu olmadı......
Kronick ne gibi??
Cümlenizin başında"bana göre"demeyi unutmuşsunuz..hatırlatırım
Gocunmak değil;gerek yok..hatta ne münasebet...
Eşimin bana olan sevgisini saygısını bu şekilde mi ölçeceğiz??
Yani ben elini öpersem çok seviyor...öpmezsem sevmiyor öyle mi?
"sev beni öpeyim elini" diyorsunuz yani eşlerinize?
Biz sevgimizi karşılık beklemeden veririz :1closedeyes:
olmayacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum.tam tersine erkekler eşlerine gerektiği gibi davransa hiç bir kadın eşinin elini öpmekten gocunmaz demek istedim.
ama "ben gocunmam sadece sevgimi ifade etme biçimim bu değil" diye düşünüyor olabilirsiniz.gayet doğal.
üstünüze niye alındınız anlamadımsengözlerimebaksanab
sevgili ebesengözlerimebaksanab
daha dikkatli okursan cümlemin orta yerinde "bana göre" tamlaması gayet açık ve net geçiyor.hatta sırıtıyor bileyukarda yaptığım açıklamayı tekrar etmekle birlikte,eklemek istiyorum ki;elini öpersem seviyor,öpmezsem sevmiyor kısmını nasıl anladın ayrıca merak ediyorum.
erkek eşinin saygısını sevgisini hak edecek şekilde davranırsa kadın öpmekten gocunmaz.yok ben feministim böyle sevgi gösterilerine gelemem diyosan o ayrı bi platformun konusu:içelim:
üstüme alınırım. neden alınmıyayım. siz kalkıp kesin ve net bu nedenledir derseniz,ve benim ailemde bu olmamışsa çok da iyi alınırım... gel de alınma....bizde erkekler gerektiği gibi eşlerine davranıyor. bu teoriniz yanlış maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?