eşinin elini öpen varsa yadırgamam ama ben eşimin elini öpmem birbirimize sarılarak bayramlaşırız hem aşkımdan ölmek üzereyken onunla evlenmeyi kabul ederek hayatını kurtardım eli öpülecek biri varsa oda benimkaydirigubbakcemile3
eşinin elini öpen varsa yadırgamam ama ben eşimin elini öpmem birbirimize sarılarak bayramlaşırız hem aşkımdan ölmek üzereyken onunla evlenmeyi kabul ederek hayatını kurtardım eli öpülecek biri varsa oda benimkaydirigubbakcemile3
Ben de hayat kurtaranlardan biriyim:lepi:
üstüste hayatını kurtardım benim adamınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kim ki diyenleri görmek için ilk sayfalara bakınız...
muhalif olmak için kendini paralayanlar ortadadır...
atalarımızın güzel sözlerini kullanmayacağım bu kez...
nasılsa anlayan anlar...
herkes her cümleyi istediği yere çekebilir...
anlayış meselesi...
hadi rastgele.....
hah güzel işte:lepi: o öpsün senin elinikaydirigubbakcemile3
O benim değil elimi değil ayağımı bile öpüyor..:asigim:
birincisi kesin ve net böyledir demedim.bana göre böyledir dedim.türkçesi gayet açık.
ikincisi halaa aynı fikirdeyim.
ben eşimin elini öperim.bunu gelenek olduğu için değil içimden geldiği için yaparım.onun diil elimi ayağımı bile öpeceğinden kuşkum yoktur çünkü.bu tip şeyleri kendime dertte etmem.öperim kocamın elini hiç problem değil.tartışma konusu bile yapmam.benim eşim buna değen bir erkek çünkü.
öpmem diyenler ya eşinden yana mutsuzdur,memnun değildir.ya da sevgisini ifade ediş şekli farklıdır.herkes öpecek diye bi kural yok.
öpmeyen eşini sevmiyodur diye bişeyde yok.ama dediğim gibi benim için onun elini öpmek mutluluktur.
isteyen öper,istemeyen öpmez.
ama o kimki öpeyim,neden öpeyim,ne münasebet tarzı konuşmalar bana göre yanlıştır.
bu benim fikrim.bu kadar alıngan olmamanı tavsiye ederim.sengözlerimebaksanab
bende aynı şeyi öğretiyorum barçmancım.her ikiside eşittir.kadın öpüyorsa erkekte öper.o yüzden benim için öpmek çok dert değil.bende öperim oda öper.bunu kadın-erkek eşitliğine halel getirecek bir olay olarak görmüyorum yani:içelim:şaka bir yana gerçektende eşinin elini öpenleri yadırgamıyorum ama ben gerek eşime gerek çocuklarıma kadın erkek eşittir ikiside birbirinden bir adım önde değildir çünkü öncelikle bir insandır düşüncesini yerleştirmeyi başarmış bir insan olarak eşimin elini öpmüyorum eşin elini öpmeyide bir saygı göstergesi gibi görmüyorum bu demek değilki eşim eli öpülecek bir erkek değil biliyorumki
fazlasıyla sevgi ve saygı hakeden bir erkek ben bunu başka yollarla göstermeyi tercih ediyorum
bende aynı şeyi öğretiyorum barçmancım.her ikiside eşittir.kadın öpüyorsa erkekte öper.o yüzden benim için öpmek çok dert değil.bende öperim oda öper.bunu kadın-erkek eşitliğine halel getirecek bir olay olarak görmüyorum yani:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?