Benim annem babamın elini öperdi. Ama bu benimde yapmam gerektiği ya da yaparsam kocamın beni daha çok seveceği anlamına gelmez...
Dudakları varken, boynu varken, yanağı varken, bayramlaşmak için türlü türlü öpüşme şekli varken neden babamı bayramladığım gibi bayramlayayım ki eşimi ?
Babamla aralarında bir fark olmalı di mi ama? Saygıdan kasıt ne ki ? Ben saygıyı böyle kriterlerle ölçmüyorum... Daha çok saygı ve sevgi görüleceğini düşünenlere de yanıldıklarını el öpmeden de harika bir adama sahip olunabiliceğini söylemek isterim...
El öpmekle dudak aşınmaz evet fakaaaaat yanak ve dudak öpmekle de aşınmıyor.
Tecrübe ile sabittir. Kim neresini öpmek istiyorsa orasını öpsün yaw. Ama böyle olsa daha iyi olur, bu saygıdır, sevgi daha fazla olur gibi tespitlerde fevkaladenin fevkinde yanlıştır...:lepi:
Benim annem babamın elini öperdi. Ama bu benimde yapmam gerektiği ya da yaparsam kocamın beni daha çok seveceği anlamına gelmez...
Dudakları varken, boynu varken, yanağı varken, bayramlaşmak için türlü türlü öpüşme şekli varken neden babamı bayramladığım gibi bayramlayayım ki eşimi ?
Babamla aralarında bir fark olmalı di mi ama? Saygıdan kasıt ne ki ? Ben saygıyı böyle kriterlerle ölçmüyorum... Daha çok saygı ve sevgi görüleceğini düşünenlere de yanıldıklarını el öpmeden de harika bir adama sahip olunabiliceğini söylemek isterim...
El öpmekle dudak aşınmaz evet fakaaaaat yanak ve dudak öpmekle de aşınmıyor.
Tecrübe ile sabittir. Kim neresini öpmek istiyorsa orasını öpsün yaw. Ama böyle olsa daha iyi olur, bu saygıdır, sevgi daha fazla olur gibi tespitlerde fevkaladenin fevkinde yanlıştır...
:lepi:
çok hoşsun elendra:ecrin_bebek:
yalnız eksik okumuşsun yorumları.
el öptüğümüz için harika bir eşe sahip değiliz;harika birer eş oldukları için ellerini öpüyoruz.sengözlerimebaksanab
bu diğer yerlerinide öpmediğimiz anlamına gelmiyor tabiki:lepi:
El öpmemek de feminizm le bağdaştırıldı ya ilginç..
Saygı..sevgi gösterisi veya cilve vs....gibi algılanması da ilginç..
Cilve yapmanın daha güzel yolları var sengözlerimebaksanab
Tercih meselesi ne diyim
Komik..
sayfaların tümünü okuyunca hayretler içinde kaldım...
bukadarcık bişey nerelere çekilmiş...
benim annem babamın elini hiç öpmedi...anneannem dedemin...
kayınvalidem de öpmez kayınpederimin elini...
yani benim için gelenek sınıfına giren bişey değil bu...evlendiğimiz ilk bayram uyandık aşkım ver elini öpcem dedim şımarık şımarık o da hayret etti aslında...öptüm başıma da koydum...sonra boynunu da öptüm dudağını da...harçlığımı da aldım...
kocamı nasıl öpeceğime kamuoyu karar veremez ya...
elini de öperim başıma da koyarım...bunu gocunmak saygı gösterisi sevilmek için gerekçe felan olarak da algılamam...
feministliğin de bir dozu var...
elini öpmem, istemiyorum diyen kadını anlarım...
ama elini öpmem neden öpecekmişim ki...o kim ki...o benim elimi öpsün edalarındaki kadın hakkında düşünürüm...kendime her konuda güvenim tamdır...bu tarz şeyler beni küçültmez...okadar basit şeylerle küçülseydik...oooooo.....
Sonuç değişmiyor bence... El öperek ödüllendirdiğinizi mi düşünüyorsunuz ?
Ellerini öpmediği için diğer kadınların eşlerini harika bulmadıklarını mı düşünüyorsunuz?
Yazdığım yorum çok yerindeydi, siz neresinden rahatsız oldunuz ?
Sİz ilk başta bir yorum yazmışsınız.. O yorumda konuyu bu hale getirdi kanımca.
Bana göre eşlerinin elini öpmeyen kadınlar.... diye başladığınız cümle yüzünden konu saçmaladı. Yani siz öpüyorsunuz diye sizi eleştirecek olanları bu cümle ile bertaraf ettiniz.
Ettiğinizi sandınız...
Neyse mutlu mesut nice bayramlar görmeniz dileklerimle...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?