-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.561
öyle işte canım ama biz hadi çocuk yapmaya diye başlamadık hiç içgüdüsel oluyor anlatabildimmi:))
bide ben evlendikten sonra 3 hafta işilkiye girememiştim vajiliydim eşimi bana karşı çok anlayışlı olmasında rağmen çoğu kez ittim üstümden o her seferinde hep alttan aldıı o yüzden hala kendimi ona suçlu hissediyorumm ve onu mutlu etmek istiyprum:) o yüzden günde 3 kere olduğu çok olmuştur:) ama dediğim gibi hadi kalk çocuk yapmaya marş marş şeklinde yapmadık hiçç:)
hee öleee:)) nolmuşşşş:) soruyonuz söylüyom ben dee Allaaam YaRabeeemm:)) sonra da gülüyonuzz sölemicdem işte bundan sonra hıh
öyle işte canım ama biz hadi çocuk yapmaya diye başlamadık hiç içgüdüsel oluyor anlatabildimmi:))
bide ben evlendikten sonra 3 hafta işilkiye girememiştim vajiliydim eşimi bana karşı çok anlayışlı olmasında rağmen çoğu kez ittim üstümden o her seferinde hep alttan aldıı o yüzden hala kendimi ona suçlu hissediyorumm ve onu mutlu etmek istiyprum:) o yüzden günde 3 kere olduğu çok olmuştur:) ama dediğim gibi hadi kalk çocuk yapmaya marş marş şeklinde yapmadık hiçç:)
anladım tatlım iyi yapmışsınız bi de ben yapabilsem onu hep çalışalım modundayız ikimizdegünde 3 kere yapmak bize iyi gelmiyor tatlım spermlerimizin kalitesi düşük daha düşüyor...
bizimki 1 den sonra istemiyor
Herkese selam arkadaşlar artık internetim var nasılsınız benim yumurtlama hünüm yaklaştı bu ay kaynamış suyun buharına oturmayı deniyorum hayırlısı inşallah
Alla Alla neden ?? aynı dakkada tabi olmaz da atıyorum cumartesi pazar olduğunda günde bir kaç kere yapabilrsiniz yeni evli sayılırsınz henüz tatlım
canım onu adetin bittikten sonraki 3 gün yapacaksın şimdi yapma
Tamam kız bağırma
bizimki 1 den sonra istemiyor
yaşı 41 sence ondan olabilir mi
anladım inşallah en kısa zamanda herkese bebişler ben geldiiiiiiiiiiiim der inşallahhh
Aa ne olur ki canım bana öyle demediler
kim dedi sana?bilmiyorum ne olur ama netten bak uygulaması öyle diye biliyorum
sende istemesini sağla bacım ..anam giy şöyle koku moku sür açık saçık giy yap işte bişeylerbak bir kere ile olmuyormuş demek formülü buymuş gördün mü gıı ilk ayında tutturdu
amiiiiiiiin sen hamilesin duan kabul olur.hergün allahım elifin bebeği olsun ltfen allahım elifin bebeği olsun lütfeeeeeeeeeeen diyorsun günde 10-15 kere yolarım saçını başını
yaş yetmiş iş bitmemiş diye bir söz vardır daha 41 genç sayılır ballı lokmamm:) öle motive et sen onuuuuu mmm her şey sende başlarrr:)))
Valla canım kanalları açıyor dediler bana ondan denicektim
valla bizde bitmiş herhalde
ben dua ediyorum zaten bak kuzu sen de kocanı ikna et giyin şöle güzel şelerr makkajlar yap kokuşar sürünnn jongoilin dediği kibinnnnnnnn bak noluyoo:))))) öle bikerele bırakma gızımm:)))