- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.521
anlat bakam bebem
1- kaç gün aralıklarla çalıştın?
2- yattın yattın kalkmadın mı?
3- başka ne yaptın işte
canım ben senin babanla alakalı ağzımı açmadım. bebeklerle ilgili merakımı gidermek istedim.
ayrıca böyle bir hastalığa duyarsız kalmak insanlık dışıdır. babana geçmiş olsun demekle kalmam en içten dualarımı iletirim. lütfen ben seni anladım. yanlış yerlere gitmesin konu.
anlat bakam bebem
1- kaç gün aralıklarla çalıştın?
2- yattın yattın kalkmadın mı?
3- başka ne yaptın işte
bu bacı daha ilk ayında tutturdu güya biz daha deneyimliyizanlat bacım çalışma zamanlarımız yaklaşıyor...
ah kuzumm yumrutlama günümden bir gün önce başladık biz çalışmalara:))) bigün çalıştık bigün çalışmadık ama çalıştığımız gün bir seferle de kalmadık haniiyattımmm ve kalkmadım gerçeten üzerimi bile giyerken yatar vaziyetteydimm:)) hep ılık suyla duşa aldım ama çok sıkı çalıştık biz hani bikereyle bırakmadık tatlımm:)) başka da bişey yapmadım
ayyyy ne gerginsinizzzya
.
ayyyy ne gerginsinizzzya
.
gııı ben senin saçını başını yolacam nerdesin sen kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor biri gidiyor biri geliyor yerinizde bi durun :)))
ne kadar sonra 2.oldu 2.ile yetindiniz ama değil mi? birde adete kadar hep yaptınız mı?bu böcek yerleşmeyi engeller diyor
noldu kuzuuu ??*
gııı ben senin saçını başını yolacam nerdesin sen kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor biri gidiyor biri geliyor yerinizde bi durun :)))
değilizzzzzzzzzzzzzzz biz çok mutluyuzzzzzzzzzzz
sen bugün yoktun bir kere sus
mesela atıyorum sabah öğlen akşam canımız ne zman isterse yaptık ertesi gün bekledik yok adete kadar yapmadık valla biz yapmayalı epey oldu
değilizzzzzzzzzzzzzzz biz çok mutluyuzzzzzzzzzzz
valla çok haklısın da işte akşam pek gelemiyorum ben, bu hafta eşim gecede olduğu için burdayım ama.
bugün k.v. kız bakmaya gittik, yarın eltisine çya gitcezz...
iş yerindede sıkıntı var pcde. işte burda olduğum kadar...özledim ama
nasılsın
heççç eskileri okudummm sadece..
valla çok haklısın da işte akşam pek gelemiyorum ben, bu hafta eşim gecede olduğu için burdayım ama.
bugün k.v. kız bakmaya gittik, yarın eltisine çya gitcezz...
iş yerindede sıkıntı var pcde. işte burda olduğum kadar...özledim ama
nasılsın
o bizin içinde bende varım demi
kaç gün önce bıraktınız kız.benimde 20 gün var adete bıraksam mı?ama sen geç yumurtlamışsın sanrım
kaç gün önce bıraktınız kız.benimde 20 gün var adete bıraksam mı?ama sen geç yumurtlamışsın sanrım