Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

Çok teşeklür ederim çok sağol iyi dileklerin için.

anlat bakam bebem
1- kaç gün aralıklarla çalıştın?
2- yattın yattın kalkmadın mı?
3- başka ne yaptın işte

ah kuzumm yumrutlama günümden bir gün önce başladık biz çalışmalara:))) bigün çalıştık bigün çalışmadık ama çalıştığımız gün bir seferle de kalmadık hanii yattımmm ve kalkmadım gerçeten üzerimi bile giyerken yatar vaziyetteydimm:)) hep ılık suyla duşa aldım ama çok sıkı çalıştık biz hani bikereyle bırakmadık tatlımm:)) başka da bişey yapmadım

ne kadar sonra 2.oldu 2.ile yetindiniz ama değil mi? birde adete kadar hep yaptınız mı?bu böcek yerleşmeyi engeller diyor

ne kadar sonra 2.oldu 2.ile yetindiniz ama değil mi? birde adete kadar hep yaptınız mı?bu böcek yerleşmeyi engeller diyor

mesela atıyorum sabah öğlen akşam canımız ne zman isterse yaptık ertesi gün bekledik yok adete kadar yapmadık valla biz yapmayalı epey oldu

noldu kuzuuu ??*

heççç eskileri okudummm sadece..

gııı ben senin saçını başını yolacam nerdesin sen kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor biri gidiyor biri geliyor yerinizde bi durun :)))

valla çok haklısın da işte akşam pek gelemiyorum ben, bu hafta eşim gecede olduğu için burdayım ama.
bugün k.v. kız bakmaya gittik, yarın eltisine çya gitcezz...
iş yerindede sıkıntı var pcde. işte burda olduğum kadar...özledim ama

nasılsın

değilizzzzzzzzzzzzzzz biz çok mutluyuzzzzzzzzzzz

o bizin içinde bende varım demi

iyiyim tatlım ne olsun..kaynananla aşure yaptın canım herkes kaynanasına aşureye gidiyor...gıı kaynananla iyi anlaşıyorsunuz galiba...

olmaz misin bebeeeeeeeem/sen her ne kadar hepnasipi sevsende

kaç gün önce bıraktınız kız.benimde 20 gün var adete bıraksam mı?ama sen geç yumurtlamışsın sanrım

benim yumurtlamam 16 ile 22 isi di ben o çalıştım ama ondan sonra da devam ettim ama adetime 20 gün kala falan değildi ondan eminimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…