- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Umarım doğrudurHer yerde 16 yıllık kötü dönem bitti diyor ama ,bakalım
Ne çektik be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım doğrudurHer yerde 16 yıllık kötü dönem bitti diyor ama ,bakalım
Ruhumu mengenede sıkıştırıyorlar gibi ama olsun,düşünmeyelim nevoss dolunaydandir.2025 iyi gelirÖyle düşünmeyelim Ne düşünürsek o oluyor. Yoksa dediğin gibi günler sıkıcı geçiyor. Biraz havadan kaynaklı bence
Insallahhhhhhh canı yürekten hemsosuuuAmin hemşom, insallah
Amin aminduvardan duvaraUmarım doğrudur
Ne çektik be
Aslan burçları çok gergin ve asabi olacakmış6 ay onlardan korkun diyorlarRuhumu mengenede sıkıştırıyorlar gibi ama olsun,düşünmeyelim nevoss dolunaydandir.2025 iyi gelir
Çarpa çarpa bir haloldukAmin aminduvardan duvara
Amin hemşomInsallahhhhhhh canı yürekten hemsosuuu
Yükselenim yengeç, daha da bir şey demek istemiyorum artıkAslan burçları çok gergin ve asabi olacakmış6 ay onlardan korkun diyorlar
Aglaya ağlaya yosun tuttuk bitti diyorlar ,pozitif düşünelim, bitmiştir belki gerçektenÇarpa çarpa bir halolduk
Benimde öyle Hadi oradan yırtacağızYükselenim yengeç, daha da bir şey demek istemiyorum artık
Ocak ayını bekliyorum. O zaman beklediğim şeyler var, olursa inanacağımAglaya ağlaya yosun tuttuk bitti diyorlar ,pozitif düşünelim, bitmiştir belki gerçekten
Benim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir ama inşallah sevinçten ucariz be aşkoOcak ayını bekliyorum. O zaman beklediğim şeyler var, olursa inanacağım
Astroloji dinlemekten astrolog olucam az kaldı nevos eğer olursa saygım artacak,olmazsa bitmistirBenimde öyle Hadi oradan yırtacağız
Amin aşkomBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir ama inşallah sevinçten ucariz be aşko
Sevinçten ağlamak nasıl bir şey acabaBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir ama inşallah sevinçten ucariz be aşko
Bizde mi eğitim alsakAstroloji dinlemekten astrolog olucam az kaldı nevos eğer olursa saygım artacak,olmazsa bitmistir
Belki deneyimlerizSevinçten ağlamak nasıl bir şey acaba
Hep üzüntüden ağladıkBelki deneyimleriz
Aminn binlerce kez aminBenim de Şubat ,gerçi o zamana kadar az çok netleşir ama inşallah sevinçten ucariz be aşko
Sağol tatlı kalplimAminn binlerce kez amin