Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))

üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))

ben de ışık kapalı daha rahat oluyorum ama mum yakarım yani hee:)) mumla güzel oluyoo e tabi öz gözede gelmek gerek:)))

yok valla.annem gecelikler filan verdi hiç giymedim direk balıklama dalıyoruz biz.evlenmeden önce ne hayallerim vardı güler ben giyinsem öyle

ayy ne güldüm yaaaaa var yaa :)) gülmez nerden biliyosun :))) belki hoşuna gitcek sen giy giyy:))) bikereyle olmazmış herif de bi arkadaş öle dedi de :)))

sen baya bi romantik ortam yaratıyorsun günde niye 3 kere yaptığınız belli

ama tatlım yapmak gerek bunları iki gin sonra çoluk çocuğa karışınca hiçbirine vakit mi bulabilcez bence sizde yapın böle güzel şeyler tazelenirsiniz:))))

bizim yatak odamıza az da olsa ışık vuruyor birde biz erken saatlerde yapıyoruz.mesela bugün 5 buçukta başladık

beş buçuk derken sabah mı akşammı sabahsa adam tabi istemez ikinciyi akşamsa çok erkenn:)) şöle yatmadan bir kaç saat önce başlıcann:)))

ayy ne güldüm yaaaaa var yaa :)) gülmez nerden biliyosun :))) belki hoşuna gitcek sen giy giyy:))) bikereyle olmazmış herif de bi arkadaş öle dedi de :)))

zaten birşeyler yediriyordum bakıyorsun internetten öldüreceksin beni diyordu ne yazıyorsun deyip duruyor birde arkadaş dedi dersem işkillenecek iyice

zaten birşeyler yediriyordum bakıyorsun internetten öldüreceksin beni diyordu ne yazıyorsun deyip duruyor birde arkadaş dedi dersem işkillenecek iyice

arkadaş dedi deme canım şaka yaptım benn:) ama deki heriiiiiif bak bu iş öle bikereynen oluveemezmişş bigaç keren yapıveemek gerkmişş ne işimiz hadi gariii hadii de:))

beş buçuk derken sabah mı akşammı sabahsa adam tabi istemez ikinciyi akşamsa çok erkenn:)) şöle yatmadan bir kaç saat önce başlıcann:)))

gece olunca banyo manyo canımız istemiyor.tembeliz biraz.annem derdi üşenenin oğlu kızı olmaz diye ondan olmuyor sanırım akşam 5 buçuk işten geldim yemeği ocağa koydum altını kıstım o pişerken hallettik.o öyle daha çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…