- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.601
gece olunca banyo manyo canımız istemiyor.tembeliz biraz.annem derdi üşenenin oğlu kızı olmaz diye ondan olmuyor sanırımakşam 5 buçuk işten geldim yemeği ocağa koydum altını kıstım o pişerken hallettik.o öyle daha çok seviyor
anam sen nerelisin?bizimki aydın lı tam onlar gibi gonuşuveeeeeedin gari
olsun canım sen hiç dantelli şöyle güzel bi gecelik giynip adamın karşısına geçtin mi bakim??? yapmadıysan yap bi ne olacak üşürsün derse ısıt o zaman dersin olur biter
olsun canım sen hiç dantelli şöyle güzel bi gecelik giynip adamın karşısına geçtin mi bakim??? yapmadıysan yap bi ne olacak üşürsün derse ısıt o zaman dersin olur biter
ilginç çift siziiii ayrı bir fantazi şekli yemek ocakta altı kısıktaa fıs fıs mutfaktan tencere sesii gelirkennnn hmmm iimişşee sen de hafta sonlarını ii deerlendir kuşşuumm:)
ben sinopluym bacım ama denizlide okudum üni yii çok sseverim ege şivesini benn ayy çok sevimli insanlardır egelilerr sıcacıktır kalplerr oy oyyyy:))
yani yani demi bencedee :)) sonuna kadar katılıyorum :)) vaoovvvvvvvvvvvv:92:
tamam lan giyeceğim eğer gülerse işe yaramazsa bittiniz siz
sıcak yaz günlerini geçirdik kış oldu mu banyo yapacağız diye ödümüz patlıyor bundan sonra çalışma da zor
ben sinopluym bacım ama denizlide okudum üni yii çok sseverim ege şivesini benn ayy çok sevimli insanlardır egelilerr sıcacıktır kalplerr oy oyyyy:))
hiç denedin mi sen onu söyleee gülümm:)))
bizim ilk evlendiğimiz zamanki evimiz sobalıydı görümcem bana , yeni evlisiniz durmadan banyoya gireceksiniz banyoya ufoyu koyun rahat duşunuzu alın demişti sizde öyle yapın canım
ben de denizlideyimmmmmmmmmmmama izmirliyim orası ayrıı ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr eşimde trakyalı beaaa
ben de denizlideyimmmmmmmmmmmama izmirliyim orası ayrıı ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr eşimde trakyalı beaaa
denemedim deneyeceğim.ayyyyyyyh darallar bastı gelmeyin layyyyyyyyyn üstüme
tamam kızz ne kızıyonn susalım biz iyisi mii
ben izmirde yim biliyorsun değil mi?bu arada kaç gündür nerdesinnnnnnnnnnn