Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

ilginç çift siziiii ayrı bir fantazi şekli yemek ocakta altı kısıktaa fıs fıs mutfaktan tencere sesii gelirkennnn hmmm iimişş ee sen de hafta sonlarını ii deerlendir kuşşuumm:)

olsun canım sen hiç dantelli şöyle güzel bi gecelik giynip adamın karşısına geçtin mi bakim??? yapmadıysan yap bi ne olacak üşürsün derse ısıt o zaman dersin olur biter

sıcak yaz günlerini geçirdik kış oldu mu banyo yapacağız diye ödümüz patlıyor bundan sonra çalışma da zor

olsun canım sen hiç dantelli şöyle güzel bi gecelik giynip adamın karşısına geçtin mi bakim??? yapmadıysan yap bi ne olacak üşürsün derse ısıt o zaman dersin olur biter

yani yani demi bencedee :)) sonuna kadar katılıyorum :)) vaoovvvvvvvvvvvv :92:

sıcak yaz günlerini geçirdik kış oldu mu banyo yapacağız diye ödümüz patlıyor bundan sonra çalışma da zor

bizim ilk evlendiğimiz zamanki evimiz sobalıydı görümcem bana , yeni evlisiniz durmadan banyoya gireceksiniz banyoya ufoyu koyun rahat duşunuzu alın demişti sizde öyle yapın canım

ben sinopluym bacım ama denizlide okudum üni yii çok sseverim ege şivesini benn ayy çok sevimli insanlardır egelilerr sıcacıktır kalplerr oy oyyyy:))

ben de denizlideyimmmmmmmmmmm ama izmirliyim orası ayrıı ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr eşimde trakyalı beaaa

ben de denizlideyimmmmmmmmmmm ama izmirliyim orası ayrıı ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr eşimde trakyalı beaaa

aah aah öğrencilik yıllarıma geri dönsemmm denizliyi çok seviyodum benn:) izmirli arkadaşlarım da var hepsi çok iidirrrr gerçekten ege insanı sıcak kanlı oluyo yaa

ben izmirde yim biliyorsun değil mi?bu arada kaç gündür nerdesinnnnnnnnnnn

biliorum canım evet ya sormayın eşimin arkadaşları geldi bursadan..antalyaya geçiolarmış yol üstü bize de uğradılar..ondan giremedim malum :26: bi de bugün noldu çok üzüldüm yaa..sağlık ocağında herkesin kendi ebesi oluo ya hani onu aramıştım testim pozitif çıktı die.o da pzt gel kan için demişti.e ben pazar regl olunca gitmedim arayamadım da.bugün aradı noldu senin bebiş dio bana söledim ben de böle böle die..hayırlısı olsun üzülme dedi..ama üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…