Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
mesela atıyorum sabah öğlen akşam canımız ne zman isterse yaptık ertesi gün bekledik yok adete kadar yapmadık valla biz yapmayalı epey oldu :KK9:

sizin spermlerin maşallahı varmış günde 3.kere ile iyi hamile kalmışsın biz 3 gün aralıklarla yapsak ancak sağlıklı spermler elde edebiliyoruz:KK1::KK1:

iyiyim tatlım ne olsun..kaynananla aşure yaptın canım:KK1::KK1: herkes kaynanasına aşureye gidiyor...gıı kaynananla iyi anlaşıyorsunuz galiba...

aslında çok iyi değiliz, bugün kendisiylede konuştuk, pazar günü annemde vardı onun yanındada söledim
kaynananın da gelinin de iyisi olmazmış.

bu arada bugün bi arkadaşın paylaşımını okudum
hoşuna gidecektir...

"
ANNE VE KAYNANA FARKI

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.

Sıra çocuklarına gelmiş.
“Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma,
öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..

“Sabahtan akşama çalışıyor,
evde doğru dürüst yemek pişmiyor,
yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.

Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü.
Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor.
Evde prensesler gibi oturuyor,
oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki,
kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam,
yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor.
İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor,
kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor,
kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk“:KK1:

ah kuzumm yumrutlama günümden bir gün önce başladık biz çalışmalara:))) bigün çalıştık bigün çalışmadık ama çalıştığımız gün bir seferle de kalmadık hanii:KK9: yattımmm ve kalkmadım gerçeten üzerimi bile giyerken yatar vaziyetteydimm:)) hep ılık suyla duşa aldım ama çok sıkı çalıştık biz hani bikereyle bırakmadık tatlımm:)) başka da bişey yapmadım:KK31:

Ben bu ay hiç böyle yapamadım valla

aslında çok iyi değiliz, bugün kendisiylede konuştuk, pazar günü annemde vardı onun yanındada söledim
kaynananın da gelinin de iyisi olmazmış.

bu arada bugün bi arkadaşın paylaşımını okudum
hoşuna gidecektir...

"
ANNE VE KAYNANA FARKI

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.

Sıra çocuklarına gelmiş.
“Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma,
öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..

“Sabahtan akşama çalışıyor,
evde doğru dürüst yemek pişmiyor,
yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.

Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü.
Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor.
Evde prensesler gibi oturuyor,
oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki,
kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam,
yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor.
İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor,
kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor,
kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk“:KK1:

benim kaynanamı anlatmış biri:KK1::KK1::KK1: ben bunu daha önce okumuştum ama maalesef böyle... aynı anne kızının kocasına kaynanalık yapmazken ,oğlunun karısana kaynanalık yapıyor işte...

sizin spermlerin maşallahı varmış günde 3.kere ile iyi hamile kalmışsın biz 3 gün aralıklarla yapsak ancak sağlıklı spermler elde edebiliyoruz:KK1::KK1:

öyle işte canım ama biz hadi çocuk yapmaya diye başlamadık hiç içgüdüsel oluyor anlatabildimmi:))
bide ben evlendikten sonra 3 hafta işilkiye girememiştim vajiliydim eşimi bana karşı çok anlayışlı olmasında rağmen çoğu kez ittim üstümden o her seferinde hep alttan aldıı o yüzden hala kendimi ona suçlu hissediyorumm ve onu mutlu etmek istiyprum:) o yüzden günde 3 kere olduğu çok olmuştur:) ama dediğim gibi hadi kalk çocuk yapmaya marş marş şeklinde yapmadık hiçç:)

Herkese selam arkadaşlar artık internetim var nasılsınız benim yumurtlama hünüm yaklaştı bu ay kaynamış suyun buharına oturmayı deniyorum hayırlısı inşallah

X