- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.581
bitmemiştir bitmemiştir sen azcık işveli ol bence:))) konuşturma lan beni burdaa :)))) sonra gülüyonuz bana :))
konuş bebem gülmeyiz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitmemiştir bitmemiştir sen azcık işveli ol bence:))) konuşturma lan beni burdaa :)))) sonra gülüyonuz bana :))
konuş bebem gülmeyiz biz
kız böle rengaren değişik çamaşırların yok mu seninn:)) yoksa al :) onlar işe yarayabilirr:))
ya aslında şöyle şu ara işi erken bitirdiği için 2.ye devam ediyor ama 1 kereden sonra ara verelim tekrar olmuyor işte.kokudan giyimden etkilenmiyor değişik bir şey.hatta üşürsün git üstünü giy diyor
üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))
yok tatlım hiç bakmaz onlara.sen öyle yapıyorsun galiba.seni gidiiiiiiiii
yani yapmak gerekebiliyor bazenn:)) ama eşin demekki sana üşürsün git gyin dediğine göre adamın fantazisi yok demekki:)))
yok fantezi mantazi bizde bende kapatıyorum her seferin de ay ne kadar karanlık burası diyor
üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))
ben de ışık kapalı daha rahat oluyorum ama mum yakarım yani hee:)) mumla güzel oluyoo e tabi öz gözede gelmek gerek:)))
yok valla.annem gecelikler filan verdi hiç giymedim direk balıklama dalıyoruz biz.evlenmeden önce ne hayallerim vardı güler ben giyinsem öyle
gıı kaç yıllık evliyiz hala utanıyorum karanlık daha iyi oluyor:)) sizin sorununuz yok canım o yüzden sizde sıkı çalışın bırak üşüsün desin
ben de ışık kapalı daha rahat oluyorum ama mum yakarım yani hee:)) mumla güzel oluyoo e tabi öz gözede gelmek gerek:)))
sen baya bi romantik ortam yaratıyorsun günde niye 3 kere yaptığınız belli
bizim yatak odamıza az da olsa ışık vuruyor birde biz erken saatlerde yapıyoruz.mesela bugün 5 buçukta başladık
ayy ne güldüm yaaaaa var yaa :)) gülmez nerden biliyosun :))) belki hoşuna gitcek sen giy giyy:))) bikereyle olmazmış herif de bi arkadaş öle dedi de :)))
zaten birşeyler yediriyordum bakıyorsun internetten öldüreceksin beni diyordu ne yazıyorsun deyip duruyor birde arkadaş dedi dersem işkillenecek iyice
beş buçuk derken sabah mı akşammı sabahsa adam tabi istemez ikinciyi akşamsa çok erkenn:)) şöle yatmadan bir kaç saat önce başlıcann:)))
arkadaş dedi deme canım şaka yaptım benn:) ama deki heriiiiiif bak bu iş öle bikereynen oluveemezmişş bigaç keren yapıveemek gerkmişş ne işimiz hadi gariii hadii de:))
bazen diyorum millet şundan bundan etkilenirmiş sende hiç yok diye gülüyor