Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
ya aslında şöyle şu ara işi erken bitirdiği için 2.ye devam ediyor ama 1 kereden sonra ara verelim tekrar olmuyor işte.kokudan giyimden etkilenmiyor değişik bir şey.hatta üşürsün git üstünü giy diyor :KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: üşürsün mü diyor alala ya adamın fantezisi öyle demek napcan herkes farklı ..bende hep karanlık olsun isterim ortamı eşimde benim inadıma ışığı açar:))

:KK1::KK1::KK1::KK1:ben de ışık kapalı daha rahat oluyorum ama mum yakarım yani hee:)) mumla güzel oluyoo e tabi öz gözede gelmek gerek:))):KK33::KK33:

yok valla.annem gecelikler filan verdi hiç giymedim direk balıklama dalıyoruz biz.evlenmeden önce ne hayallerim vardı :KK1::KK1:güler ben giyinsem öyle

ayy ne güldüm yaaaaa var yaa :)) gülmez nerden biliyosun :))) belki hoşuna gitcek sen giy giyy:))) bikereyle olmazmış herif de bi arkadaş öle dedi de :)))

:KK1::KK1::KK1: sen baya bi romantik ortam yaratıyorsun günde niye 3 kere yaptığınız belli:KK1::KK1::KK1:

ama tatlım yapmak gerek bunları iki gin sonra çoluk çocuğa karışınca hiçbirine vakit mi bulabilcez bence sizde yapın böle güzel şeyler tazelenirsiniz:))))

bizim yatak odamıza az da olsa ışık vuruyor birde biz erken saatlerde yapıyoruz.mesela bugün 5 buçukta başladık :KK17:

beş buçuk derken sabah mı akşammı sabahsa adam tabi istemez ikinciyi akşamsa çok erkenn:)) şöle yatmadan bir kaç saat önce başlıcann:)))

ayy ne güldüm yaaaaa var yaa :)) gülmez nerden biliyosun :))) belki hoşuna gitcek sen giy giyy:))) bikereyle olmazmış herif de bi arkadaş öle dedi de :)))

zaten birşeyler yediriyordum bakıyorsun internetten öldüreceksin beni diyordu :KK1::KK1: ne yazıyorsun deyip duruyor birde arkadaş dedi dersem işkillenecek iyice

zaten birşeyler yediriyordum bakıyorsun internetten öldüreceksin beni diyordu :KK1::KK1: ne yazıyorsun deyip duruyor birde arkadaş dedi dersem işkillenecek iyice

arkadaş dedi deme canım şaka yaptım benn:) ama deki heriiiiiif bak bu iş öle bikereynen oluveemezmişş bigaç keren yapıveemek gerkmişş ne işimiz hadi gariii hadii de:))

beş buçuk derken sabah mı akşammı sabahsa adam tabi istemez ikinciyi akşamsa çok erkenn:)) şöle yatmadan bir kaç saat önce başlıcann:)))

gece olunca banyo manyo canımız istemiyor.tembeliz biraz.annem derdi üşenenin oğlu kızı olmaz diye ondan olmuyor sanırım :KK53::KK53: akşam 5 buçuk işten geldim yemeği ocağa koydum altını kıstım o pişerken hallettik.o öyle daha çok seviyor

X