- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.541
nasıl yoktum buradayım ben saat 5ten beri asıl sen yoktunbu arada hepnasipe ne olduğunu bilen var mı??
mesela atıyorum sabah öğlen akşam canımız ne zman isterse yaptık ertesi gün bekledik yok adete kadar yapmadık valla biz yapmayalı epey oldu
iyiyim tatlım ne olsun..kaynananla aşure yaptın canımherkes kaynanasına aşureye gidiyor...gıı kaynananla iyi anlaşıyorsunuz galiba...
ah kuzumm yumrutlama günümden bir gün önce başladık biz çalışmalara:))) bigün çalıştık bigün çalışmadık ama çalıştığımız gün bir seferle de kalmadık haniiyattımmm ve kalkmadım gerçeten üzerimi bile giyerken yatar vaziyetteydimm:)) hep ılık suyla duşa aldım ama çok sıkı çalıştık biz hani bikereyle bırakmadık tatlımm:)) başka da bişey yapmadım
laaaannnn gerginim lan ben, tel gibiyim, kopmak istiyoooommm, koparak dökülmek istiyom lan, onarmayın lan beni, bırakın pul dökülecem lan bennnnnn
sizin spermlerin maşallahı varmış günde 3.kere ile iyi hamile kalmışsın biz 3 gün aralıklarla yapsak ancak sağlıklı spermler elde edebiliyoruz
olmaz misin bebeeeeeeeem/sen her ne kadar hepnasipi sevsende
sen neden gerginsin? sana varya bir uçarım isteyen yerlerin kalmazkeeeeeeeeeees gerginlik yok
benim yumurtlamam 16 ile 22 isi di ben o çalıştım ama ondan sonra da devam ettim ama adetime 20 gün kala falan değildi ondan eminimm:))
aslında çok iyi değiliz, bugün kendisiylede konuştuk, pazar günü annemde vardı onun yanındada söledim
kaynananın da gelinin de iyisi olmazmış.
bu arada bugün bi arkadaşın paylaşımını okudum
hoşuna gidecektir...
"
ANNE VE KAYNANA FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.
Sıra çocuklarına gelmiş.
“Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma,
öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,
evde doğru dürüst yemek pişmiyor,
yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.
Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü.
Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor.
Evde prensesler gibi oturuyor,
oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…
“O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki,
kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam,
yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor.
İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor,
kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor,
kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk“
23ü değil mi senin bat kız. Ne 20 günü
3 kere demedi ki
yine başladıkk
valla bi gün bu tripleriniz yüzünden bi gitcem bi daha gelmicem
gergin de kimmmm aaaa, hiç olur mu öyle şey bacım, bir anektot geçtim sadece, çok sakinim çooookkkk
günde bi kere yapmadık dedi 2 ve üstü yapmışlar iştebir kere ile bırakmadık dedi ya
sizin spermlerin maşallahı varmış günde 3.kere ile iyi hamile kalmışsın biz 3 gün aralıklarla yapsak ancak sağlıklı spermler elde edebiliyoruz
günde bi kere yapmadık dedi 2 ve üstü yapmışlar iştebir kere ile bırakmadık dedi ya