- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Diğer çocuklarım kazara olmuştu.iyiki kazara olmuş.planlı gebelik ne zormuş.sırf stresten adet gecikmesi yaşadım ilk defa .psikolojimi bozdu.kafaya takmadan gebe kalırsınız benden söylemesi.söylemek kolay onu da biliyorum ya:)
kızlar benim bat 29 aralıktı bugün birazcık geldi gibi muhtemelen adetim olacak hamile değilim sanırım herşeyin hayırlısı nasipde ne varsa o
vala canım 2 tanesine nasıl bakıon helal olsun ben bitane olunca napıcam diorum . zor vallahi maddi manevihepsine yetebilmek ama allah verdiyse vardr bii hayrı tabiii ... koruncağını eşine dedin mi canımSanırım adet oluyorum .çok mutlu oldum.galiba ben 3. Çocuğu istemiyorum kızlar.istemedikçe gebe kalmamak lazım.çok korktum gebe kaldım diye.korunmayı düşünüyorum bundan sonra.rabbim isteyenlere en kısa zamanda versin .
Kızlar endokrin doktorumdan gebelik için kan tahlili isteyebilir miyim?Kontrole gidicem yarın Graves hastasıyım.Bu arada BAT 31 Aralık veya 1 Ocak!
kesinlikle kızlar bekledikçe olmuyo galibe kızımda ilk ay hamile kalmıştım hiç beklememiştim kızımdan öncede ilk hamileliğim 10 haftalıkken düşük oldu onda da hiç beklememiştik korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım bu seferde hemen olur diye düşündüm ama olmadı eşim çok heveslenmişti o çok üzüldü allaha şükür ki kızım var şimdi anne olmayı bekleyenlerin halini çok daha iyi anlıyorum rabbim tez zamanda bekleyenlere de banada nasip etsin inşallah[/QUahhh tatlım inşallah ... en azından bi cocuğum olaydı bu kadar takmazdım arkadaşım yawwwwwww ya olmassa hiç şüpesibeni öldürüyoorrrr
bol şans tatlım ^''
Allah yardım bir şekilde bakıyorsun .korkmayın kalabalık aile olmaktan.yaşlandığımızda onlar bize can şenliği olacak.3. Yü de bu yüzden istemiştim.eşim istemiyorvala canım 2 tanesine nasıl bakıon helal olsun ben bitane olunca napıcam diorum . zor vallahi maddi manevihepsine yetebilmek ama allah verdiyse vardr bii hayrı tabiii ... koruncağını eşine dedin mi canım
kimsecikler yooook . :)
allah iyiliğini versin yaaa:):):) eşinin yumurtlama günü değil demekkicanım bende gün yaptım1 güncük pozitif çıktı 16.gün denedim hiç çizgi yok 17.günü denedim koyu 10 numara . 18. 19. 20 de hiç silikbileçıkmadı nasıl bişidr anlamadım elalemin 2 3defa kırmızı çıkıo anlamadım :):) hamile dekalamadım zaten . bu ay hiç bişiyapmadım ne ovulasyon ne başka bişi bakalım . adet olursam 2.yumurta takibine başlıcam eşimede test yaptrcam. sen bence büyük ihtimal gününü kaçırdın bitanem
kesinlikle canım çok dğru bende 3istiorum ama ewimiz olunca tabi.. şimdilik 1 ebile bakamayız rabbime güvenerek istiyorum . 1000 tl maaşişte tatlım hesapla . asla korkmuorum ama cocuğuma bişi alamassam ben maf olurum ben eririm .Allah yardım bir şekilde bakıyorsun .korkmayın kalabalık aile olmaktan.yaşlandığımızda onlar bize can şenliği olacak.3. Yü de bu yüzden istemiştim.eşim istemiyor
:)))) edsofi napiyimm 14. Gunden basladmbugun 19 hala cift cizgi görmedm ya nasil kacrdm anlamadım bende bozukmu acaba diye esime de yaptim :)) bebek diye kafayi yedik normal yani :))) gecen ay 16. Gün pik yapmis demisti doktor ufff yaa bendemi yumurta takibi yaptrsam....bu arada esinle doktora gitcektn sen hala gtmedinmi bizde gitmeyi düşünüyoruz
biz gece kuşuyuz tatlım 1 den sonra buralar kalabalık oliiii :):):):)kimsecikler yooook . :)
Âmin canım:) normalde 28 günde bir olurdum ama 3 aydır 30 günde bir olmaya başladım ve bugün 30.günümdü akşam test yaptım çıktı:)
canım amannnn olucak biğün mutlaka üzülme okadar yaw hepimz beklioruz bak
canım demekki hayırsızdı senin içinn...üzülme ... vücut sakat olma ihtinümali falan olunca atıyormus vücuttan bence şükretmeliyizz,,umudnu da yitirmee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?