ooohhh iiiii yaptın :):) çatır çatır :):):)evde bulunmadığım ve bulunmayacağım günleri hesaplayarak hep bi fazla çalıştım hakkımızda hayırlısı bakalım neler olacak ama bu ay şimdilik çok daha rahatım
Gözlerimide açtım ahanda bakk
hahaha beni ğüldürdün yaaa allah iiyiliğini versinbu gece hep beraber kk nöbetindeyiz anlaşılann ::) kız sen ne ara çalışma yapıyon gece hep burdasın :-d
hahaha beni ğüldürdün yaaa allah iiyiliğini versinEşimşuan horlamakla meşkul :):):) oyüzden işten geldikten sonra işimizi bitirioruz Tatlım
AMİİNN canm gerçektn cook zoordu nerdeyse beni zehirliyomuş farketmedim.hala daha etkisindeim.güsel allahım bizede göstersin o günlerii iinş....
canım demekki hayırsızdı senin içinn...üzülme ... vücut sakat olma ihtinümali falan olunca atıyormus vücuttan bence şükretmeliyizz,,umudnu da yitirmee...
hahah aynen tatlım benmki tam tersi napimoh oh iyiymiş :) eliniz çabuk maşallah çalışkansınız.. Ben adamı işten gelince yerinden kaldıramıyom helal sanaa kuzuu =))) valla şu an benimki de 145. Rüyasını görüyodur
canım amannnn olucak biğün mutlaka üzülme okadar yaw hepimz beklioruz bak2 gün gecikmeli regl oldummmm :'( :'(
4 ay oldu neden olmuo :'( cok ümitlenmistim ama olmadi ... Buqün regl oldum ama cok afedersiniz 1 ped sadece lekeliydi ... Normalde 1. Gün hemen sökülürdü az ve kirmizi renkte ...sonucta regl oldummm
cok üzgünümmm biz ne zaman alicazzz hamılesınız haberiniiii off allahimmmm yardim et...!!
kızlarrr sadece 1gün kaldı fakat hiiç bir belirti yok..sizce bekliyim mi günümün geçmesini yoksa yrn test yapim mii nedersinizzz
canım amannnn olucak biğün mutlaka üzülme okadar yaw hepimz beklioruz bak
Kızlar sanırım hamileyim 2.çizgi çıktı biraz silik gibi resim paylaşacaktım ama beceremedim
kızlarrr sadece 1gün kaldı fakat hiiç bir belirti yok..sizce bekliyim mi günümün geçmesini yoksa yrn test yapim mii nedersinizzz
belirtilere hiç takılmayın arkadaşlar ben ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi hiç birşey yaşamadım.sadece çok çok az kasığımda 2 saniyelik sızlama olup hemen geçiyordu. adet günüm olması gereken gün test yaptım ve çıktı.belirtiler psikolojik olabiliyor.ben ilk denememde okadar çok belirti vardı ki hatta kilo bile almıştım ama fos çıktı
canım sen de hamılesın gozun aydınnnnnn :) bat kac aralıktı?
Kizlarrrr ilk defa ovulasyon testi yapiyim dedim beceremedim galiba kac gundur yapiyorum hala cift cizgiyi goremedim kacrdimmi naptimm uffff yaaa 18 gun bugun hala yok... cift cizgiyi bekleyip calismadikta dogru düzgün(( netten aldm testi adi sure lab bozukmudur nedir anlamadim eşimin idrariyla denedik ondada tek çizgi çıkıyor :))))))))))))
Merhaba kızlar.adet günümü geçeli 4 gün oluyor.sağlık Ocağı'na gittim kan vermeye sabah gelmen lazımdı dediler.yarına kaldı.idrar testi alsam gün içinde doğru sonuç verir mi.belirsizlik beni stres yapıyor.adet olsam da kurtulsam ilk defa gecikme oluyor.diğer 2 gecikmem bana gebelik olarak geri döndü.
canım benim de günüm geçti dün olmam lazımdı. hiçbi belirti yok ama dün gece test yaptım bişey çıkmadı. bence sabah yapmak gerekiyo. sabah yap testi..
3 test almıştım biri hassas.adet günü hassas olanı yaptım negatif.diğerlerini gecikmenin 1. Ve 2. Günü yaptım testler bozuk çıktı .3.günü test yapmadım adet olurum dedim olmadım.bugün adet belirtileri ile uyandım çok asabiyim yalnız fark olarak çok uyku bastırıyor.uyku hali benî sağlık Ocağı'na götürdü.hayırlısı bakalım.adet olacaksam da olayım artık bunaldım.senin adetlerin düzenli miydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?