Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

EDSOFI

şekerim nasıl hissediyosun yaa adet olacağını şimdiden. benim kasiklarimda suan hic kipirdama yok . yumurtann catladigini bile hissedenler var. anlamiyorm

Son düzenleme:
EDSOFI

şekerim nasıl hissediyosun yaa adet olacağını şimdiden. benim kasiklarimda suan hic kipirdama yok . yumurtann catladigini bile hissedenler var. anlamiyorm
hahah anlıorumyaaa :):):) anlamaz olaydım keşke :):):) ani kalkışta kasılmalar falan :):) tam adet belirtilerim :) çatlamayı ben anlamıorum tatlım vala nasıl anlıor bende bilmiorum yok 2 parmağını sokuolarmş sümük gibiymiş falan bide derece ölcerle anlaşılıo ama onun adetliyken başlıcan tabi amaaann ben onlan uğraşamamkiii unuturum :)))

ne parmağı ne sümüğü yok artik yaa .. derece falan daha neler duycaz. bu kadar kafa patlatmaya gerek varmı. öğrensem nolcak ki yani

ne parmağı ne sümüğü yok artik yaa .. derece falan daha neler duycaz. bu kadar kafa patlatmaya gerek varmı. öğrensem nolcak ki yani
yok vallahi canm ben kendi adıma konuşayım beni daha çok sitrese sokuo ovulasyon testi bile beni gerio bende heç bişi yapmıorum artık salla mevlam kayıra :) olucaksa olur napim vallahi daraldım. sadce adet olursam öle bi muayeneye gidicem eşime de bi test tamam . bişi yoksa zamana bırakıcam ...

iyiyiz canım aynı tas aynı hamam :):):) sen napyon seyrek gelion nöbetler bitmedimi :)
çok şükür evimdeyim canım ama ders çalışıyorum ondan pek sık yazmıyorum okuyorum çıkıyorum yazınca kalıyorum
bendede aynı tas

aynen aynen. ben de öyle yapicam. adet olursam belki bi yumurta takibi ondan bile emin değilim. 5 aydır yoruldm. kime sorsam kendi oldu diyor. ben de takvimi silicem kafamdan :) ben eşimi gönderdim merakimdan normal demiş doktor. :) topu bana attı artık bu durumda. Bir de bugün Kaplıcaların iyi geldiğini duydum. ne zman kaplicaya gitsem hamile kaldım dedi kiz bana. heralde rahat olmaktn dolayı yine bu

yaa ben o rahat olanlarıda anlamıyorum sonuçta korunmuyorsan hamile kalma riskin hep var vee byük birsorumluluk ben bunun her anını beynimde canlandırıyorum yani takvimi silsem bile yumurtlama zamanım unutulcak birşey değil hani nasıl ayy benim adet vaktim yaklaştı diyorsun yumurtlama zamanınıdainsan biliyor off düşünmeyenler nasıl düşünmüyor ki yaaa acaba hipnoz mu yaptırsam

ben de aynen senin gibiyim işte. ovulasyonu takip etmesem kaçırdım diye üzülürüm bu defa millet plan yapiyo bu ay diyo oluyor.

ben de aynen senin gibiyim işte. ovulasyonu takip etmesem kaçırdım diye üzülürüm bu defa millet plan yapiyo bu ay diyo oluyor.

bende takip etmeden yapamıyorum.. elimde değil zaten ayda bir gün şansımız var onu da kaçırmak istemiyorum.. adet günüme 8 gün kaldı... bu ay olur inşallah...:18:

kızlar ben kasımın 2 sinde adet oldun ondan sonraki adetim 29 kasımda oldu bu ayda 25inde olması lazımdı 25 günde bir oluyordu ben hadi belki 29 olur diye bekliyorum normaldede hep 27-28 günde bir olur adetim bundan 3 gün filan önce hatta yazdım burayada azıcık yani tuvat kağıdına sildikçe pembe akıntı geldi adet olaacağım diye düşündüm 3 gündür hala bişey yok sadece tuvet kağıdına sildikçe önce pebeydi şimdi dünden beride kahve rengi olarak geliyor ama öyle damla damla filanda değilde sildikçe oda günde bir iki sefer her seferindede değil yani anlamadım ilk defa böyle oldu acaba hamilemiyim diye düşünüyorum yarında geçsinde test alıp yapacağım bakalım sizinde başınıza geldimi böyle bi şey

bende takip etmeden yapamıyorum.. elimde değil zaten ayda bir gün şansımız var onu da kaçırmak istemiyorum.. adet günüme 8 gün kaldı... bu ay olur inşallah...:18:

benm de yaklaşık okadr var. bu defa bilmiyorum hangi gün olacağımi. bakalim inş sevinçli haberlerimizi buradan paylaşırız

bence sen hamis olabilirsin canım bilmiyorum ama yerlesme kanamasi diyolar ya hani oyle gibi geldi bana. Allah bilir ama hayirlisiysa hamilesindir inşaallah

yerleşme kanaması olabilir ama yerleşme kanaması daha çok adetten bir kaç gün önce oluyor bence bir an önce test yaptır eğer hamileysen doktorun progesteron verebilir bu lekelenmeler için

Edsofi bende bu yumurtlama gününü nasıl anliyorlar şaşırıyorum cidden ( kızlar bu ay ben çok taktim sanirim kafaya ruyamda bişeyler görüp duruyorum bebisle ilgili .. cok etkilendm bu ay cok üzülüyorum 6. Ayda bitiyo bu ayda olmucak çünkü ovulasyon diye gunude kacirdim sanırım ...( insanlarda sormaya basladi düşünmüyoruz diye yalan soylemekte üzüyor beniiii (((

yerleşme kanaması olabilir ama yerleşme kanaması daha çok adetten bir kaç gün önce oluyor bence bir an önce test yaptır eğer hamileysen doktorun progesteron verebilir bu lekelenmeler için
ayy ilk hamilelğimdede düşük olmuştu inşallah yine öyle bişey yaşamam o zamanda kanamam vardı ama o lekelenme tarzında kanamaydı bu çok farklı ondan bakalım yarın bi test alıp yapayım çıkarmı kızlar test yapsam evde yani tam adetimin 30 günü yapsam çıkarmı acaba

canım sende ovulasyon günlerinde ilşkide bulun

kızlar birşey sorucam size benim dün hastalanmam lazımdı ilginç bir şey oldu akşam idrarımı yaptım bi kalktım kırmızılar gelmiş sonra ped koydum ne gelen var ne giden şimdi halen bekliyorum gelcekmi diye sizce neden oldu çok endişelendim ya :2:

kizlaaaar ovulasyon günlerinden sonra Sizin de çok akıntınz oluyo mu.. ? Bir de burdan irdeleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…