• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

hahaha beni ğüldürdün yaaa allah iiyiliğini versin :52: Eşimşuan horlamakla meşkul :):):) oyüzden işten geldikten sonra işimizi bitirioruz :52::51: Tatlım :27:

oh oh iyiymiş :) eliniz çabuk maşallah çalışkansınız.. ben adamı işten gelince yerinden kaldıramıyom helal sanaa kuzuu =))) valla şu an benimki de 145. rüyasını görüyodur :52:

canım demekki hayırsızdı senin içinn...üzülme ... vücut sakat olma ihtinümali falan olunca atıyormus vücuttan bence şükretmeliyizz,,umudnu da yitirmee...

arkadaşım bunu ilk defa duyuyorum doğruluk payı nedir??

oh oh iyiymiş :) eliniz çabuk maşallah çalışkansınız.. Ben adamı işten gelince yerinden kaldıramıyom helal sanaa kuzuu =))) valla şu an benimki de 145. Rüyasını görüyodur :52:
hahah aynen tatlım benmki tam tersi napim :52: Bizimkide sonradan kalkmıo ... Ama diorumki bazen işten gelince unutuorum gece aklıma gelio yatıoruz tabii o sıra kaçıncı uykusunda diorum buğün önmli günlerden bi ğün yapmamız lazım nasıl hortluyo hemen :52::52::52:

2 gün gecikmeli regl oldummmm :'( :'(
4 ay oldu neden olmuo :'( cok ümitlenmistim ama olmadi ... Buqün regl oldum ama cok afedersiniz 1 ped sadece lekeliydi ... Normalde 1. Gün hemen sökülürdü az ve kirmizi renkte ... :( sonucta regl oldummm:(
cok üzgünümmm biz ne zaman alicazzz hamılesınız haberiniiii off allahimmmm yardim et...!!
canım amannnn olucak biğün mutlaka üzülme okadar yaw hepimz beklioruz bak :6:

kızlarrr sadece 1gün kaldı fakat hiiç bir belirti yok..sizce bekliyim mi günümün geçmesini yoksa yrn test yapim mii nedersinizzz

bekle derim .. insan psikolojik olarak etkileniyor.. bende akşam regl oldum . kendime söz verdim bundan böyle adetim 3- 5 gün geçmeden ne test yapacağım ne de o psikolojiye gireceğim .. benim bu ay gerçek anlamda ilk denemem sayılırdı ama her ay böyle stres çekilmez .. ben akışına bırakacağım karar verdim ....

kızlarrr sadece 1gün kaldı fakat hiiç bir belirti yok..sizce bekliyim mi günümün geçmesini yoksa yrn test yapim mii nedersinizzz

belirtilere hiç takılmayın arkadaşlar ben ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi hiç birşey yaşamadım.sadece çok çok az kasığımda 2 saniyelik sızlama olup hemen geçiyordu. adet günüm olması gereken gün test yaptım ve çıktı.belirtiler psikolojik olabiliyor.ben ilk denememde okadar çok belirti vardı ki hatta kilo bile almıştım ama fos çıktı

belirtilere hiç takılmayın arkadaşlar ben ne hamilelik belirtisi nede adet belirtisi hiç birşey yaşamadım.sadece çok çok az kasığımda 2 saniyelik sızlama olup hemen geçiyordu. adet günüm olması gereken gün test yaptım ve çıktı.belirtiler psikolojik olabiliyor.ben ilk denememde okadar çok belirti vardı ki hatta kilo bile almıştım ama fos çıktı

canım sen de hamılesın gozun aydınnnnnn :) bat kac aralıktı?

Kizlarrrr ilk defa ovulasyon testi yapiyim dedim beceremedim galiba kac gundur yapiyorum hala cift cizgiyi goremedim kacrdimmi naptimm uffff yaaa 18 gun bugun hala yok... cift cizgiyi bekleyip calismadikta dogru düzgün :((( netten aldm testi adi sure lab bozukmudur nedir anlamadim eşimin idrariyla denedik ondada tek çizgi çıkıyor :))))))))))))

aynen canm ben de ilk defa yaptm. ben de bekliyom ki çizgi kıpkırmızı olsun :)) sadece 14 15 ve 16 . gün diğer günlere göre daha kırmızıydi. Sonra yine baştaki hake döndü ikinci çizgi. :)) ne anlam cikaraymm ben de bilemedm. ne işlerle ugrasiyos rabbim ya. :)) hayırlısıyla bi olaydı :)))

Merhaba kızlar.adet günümü geçeli 4 gün oluyor.sağlık Ocağı'na gittim kan vermeye sabah gelmen lazımdı dediler.yarına kaldı.idrar testi alsam gün içinde doğru sonuç verir mi.belirsizlik beni stres yapıyor.adet olsam da kurtulsam ilk defa gecikme oluyor.diğer 2 gecikmem bana gebelik olarak geri döndü.

Merhaba kızlar.adet günümü geçeli 4 gün oluyor.sağlık Ocağı'na gittim kan vermeye sabah gelmen lazımdı dediler.yarına kaldı.idrar testi alsam gün içinde doğru sonuç verir mi.belirsizlik beni stres yapıyor.adet olsam da kurtulsam ilk defa gecikme oluyor.diğer 2 gecikmem bana gebelik olarak geri döndü.

canım benim de günüm geçti dün olmam lazımdı. hiçbi belirti yok ama dün gece test yaptım bişey çıkmadı. bence sabah yapmak gerekiyo. sabah yap testi..

canım benim de günüm geçti dün olmam lazımdı. hiçbi belirti yok ama dün gece test yaptım bişey çıkmadı. bence sabah yapmak gerekiyo. sabah yap testi..

3 test almıştım biri hassas.adet günü hassas olanı yaptım negatif.diğerlerini gecikmenin 1. Ve 2. Günü yaptım testler bozuk çıktı .3.günü test yapmadım adet olurum dedim olmadım.bugün adet belirtileri ile uyandım çok asabiyim yalnız fark olarak çok uyku bastırıyor.uyku hali benî sağlık Ocağı'na götürdü.hayırlısı bakalım.adet olacaksam da olayım artık bunaldım.senin adetlerin düzenli miydi canım

3 test almıştım biri hassas.adet günü hassas olanı yaptım negatif.diğerlerini gecikmenin 1. Ve 2. Günü yaptım testler bozuk çıktı .3.günü test yapmadım adet olurum dedim olmadım.bugün adet belirtileri ile uyandım çok asabiyim yalnız fark olarak çok uyku bastırıyor.uyku hali benî sağlık Ocağı'na götürdü.hayırlısı bakalım.adet olacaksam da olayım artık bunaldım.senin adetlerin düzenli miydi canım

aslında idrar testini günün 1 hafta geçmeden yapmak çok da doğru değilmiş. çocukları olan arkadaşlarım öyle diyo. şimdi idrarda çıkmaz ki kan ver diyolar. herkesin idrarda hemen çıkmıyomuş. bu da bi umut tabi:) uyku hali bende de çok var. hatta dün çok başım dönüyodu sersem gibiydim sma adet belirtisi yok. her ay 3 gün önceden kasıklarım ağrımaya başlardı. 28 günde bir olurdum ama bikaç aydır düzeni bozuldu bnm. ama gecikmem olmaz genelde. hatta 7-8 gün erken olmuştum. bakalım hayırlısı...
bu arada dün nefes nefese kalıyodum o da tuhafıma gitti. bi de bugün göğsüm çok sızladı zaten çok hassaslar şu an. sütyensiz yatıyorum normalde ama bu aralar sütyenle yatıyorum düşün o kadar ağrıyolar.

Sanırım adet oluyorum .çok mutlu oldum.galiba ben 3. Çocuğu istemiyorum kızlar.istemedikçe gebe kalmamak lazım.çok korktum gebe kaldım diye.korunmayı düşünüyorum bundan sonra.rabbim isteyenlere en kısa zamanda versin .

Diğer çocuklarım kazara olmuştu.iyiki kazara olmuş.planlı gebelik ne zormuş.sırf stresten adet gecikmesi yaşadım ilk defa .psikolojimi bozdu.kafaya takmadan gebe kalırsınız benden söylemesi.söylemek kolay onu da biliyorum ya:)

Back