kizlaaaar ovulasyon günlerinden sonra Sizin de çok akıntınz oluyo mu.. ? Bir de burdan irdeleyelim..
Selam kızlarrr nasılsınızzz?? bat 5 gün geçti ama bir damla bile adetim gelmedi. günlerdir kasıklarım ağrıyo ve sol kasığım çok batıyo. 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif. çok iyi bi yer değildi tıp merkezi acaba yanlış olabilir mi bazen hata olabiliyomuş ya da geç döllenme oluyomuş. bebek daha rahime yerleşmediği için negatif çıkarmış. hala umudum var. çünkü belirtiler var. adet olunca bikaç gün sonra başım tutardı migrenim olduğu için. şu an başım tutmuş vaziyette. aynen adet olur gibi de ağrım var. acaba olabilir mi diyorum :-S
benim de ovulasyon dan sonra akıntım devam ediyor ama daha katı şekilde.. son ik üç gün kala kesiliyor gibi...ama öyle aşırı değil...
Selam kızlarrr nasılsınızzz?? bat 5 gün geçti ama bir damla bile adetim gelmedi. günlerdir kasıklarım ağrıyo ve sol kasığım çok batıyo. 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif. çok iyi bi yer değildi tıp merkezi acaba yanlış olabilir mi bazen hata olabiliyomuş ya da geç döllenme oluyomuş. bebek daha rahime yerleşmediği için negatif çıkarmış. hala umudum var. çünkü belirtiler var. adet olunca bikaç gün sonra başım tutardı migrenim olduğu için. şu an başım tutmuş vaziyette. aynen adet olur gibi de ağrım var. acaba olabilir mi diyorum :-S
bazen gecikebiliyor ya da gebe de olabilirsiniz.. umarım hamilesinizdir :)
Adet olmadığına göre ihtimallerden biri hamilesindir canım:)umudumuz o yönde.geç döllenme olabilir..benimki ilk kez 4 gün gecikmişti strestendi..çok akıntım olmuştu su gibi beyazdı.akıntın varmı..anneme sordum akıntın varsa adet olacaksındır demişti belim de ağrıyordu.dediği oldu.)inş. Hamilesindir
Ovulasyon testi kullanan var mı?bende mi alsam acaba işe yarar mı..bizim ilişkimiz çok düzensiz oluyor .
canım testini tekrarla çünkü negatif sonuçlar genelde 0.100 yada 1.20 den küçüktür diye çıkar yani benim bugüne kadar kullandığım tüm cihazlarda böyledi iki istiayi durum hariç hamilelik ve 35 yaşın üstüne menopoza girmiş bayanlarda yada çok elzem bir durum olarak kistlerde falan.. 2.0 çıktısa bu sende hamilelik olabileceği şüpehsi yaratıyor ama genelde doktorlar pozitif denek yada şüphe etmek için 5 in üzerinde çıkmasını bekliyorlar ama bu beta hecg denen hormon bizim vücüdumuzda normalde ütreitlmeyen bir hormon negatifse 0 olmalıSelam kızlarrr nasılsınızzz?? bat 5 gün geçti ama bir damla bile adetim gelmedi. günlerdir kasıklarım ağrıyo ve sol kasığım çok batıyo. 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif. çok iyi bi yer değildi tıp merkezi acaba yanlış olabilir mi bazen hata olabiliyomuş ya da geç döllenme oluyomuş. bebek daha rahime yerleşmediği için negatif çıkarmış. hala umudum var. çünkü belirtiler var. adet olunca bikaç gün sonra başım tutardı migrenim olduğu için. şu an başım tutmuş vaziyette. aynen adet olur gibi de ağrım var. acaba olabilir mi diyorum :-S
canım testini tekrarla çünkü negatif sonuçlar genelde 0.100 yada 1.20 den küçüktür diye çıkar yani benim bugüne kadar kullandığım tüm cihazlarda böyledi iki istiayi durum hariç hamilelik ve 35 yaşın üstüne menopoza girmiş bayanlarda yada çok elzem bir durum olarak kistlerde falan.. 2.0 çıktısa bu sende hamilelik olabileceği şüpehsi yaratıyor ama genelde doktorlar pozitif denek yada şüphe etmek için 5 in üzerinde çıkmasını bekliyorlar ama bu beta hecg denen hormon bizim vücüdumuzda normalde ütreitlmeyen bir hormon negatifse 0 olmalı
bu akıntı olayı benim çok karıştı yaa ameliyat ve ilaçlardan önce nasıldı tam hatırlamıyorum ama şuan benim ovülsyondan sonra hiç denecek kadar az akıntım oluyor eskiden şu olurdu hatırlıyorum adet olmadan tam bir gün önce su gibi bir akıntı gelirdi sanki idrar gibi ama şuan onu hiç yaşamadım :44:
bu akıntı olayı benim çok karıştı yaa ameliyat ve ilaçlardan önce nasıldı tam hatırlamıyorum ama şuan benim ovülsyondan sonra hiç denecek kadar az akıntım oluyor eskiden şu olurdu hatırlıyorum adet olmadan tam bir gün önce su gibi bir akıntı gelirdi sanki idrar gibi ama şuan onu hiç yaşamadım :44:
canım o kişiden kişiye değişiyo bence ve her ay farklı oluyo. bende bi ay çok bi ay az olabiliyo ama bu ay kadar hiç çok akıntım olmamıştı. bnm yumurtlama zamanımda oldu ama normaldi. sonraki hafta çok aşırı geldi. altıma kaçırmış kadar oluyodu nerdeyse..
artik buralara kimsecikler ugramiyooooo
canım sen bebiş istemeye mi karar verdin tekrar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?