canım yumurtlama günleride önmli dkkat et .. bende tam anlamıyla 4 5aydır bekliorum çocuğum hiç aynı senin gibi hiçolmucakmı korkusu var . en azndan 1 tane olsaydıbeklemek daha kolay olurdu :/ bişi olmaz canım ileri atması 35ğünü geçmediği sürece bu bi sorun teşkil etmezAslinda benim korkum ACABA COCUGUM OLMUYO MU diyeister istemez o düsünce geriyo beni .. Doktora kontrol icin gidiyorum hersey yolunda diyo ama kendimi geri alamiyorum düsünmekten ...
Allahimm hepimize versin yasatsin annelik hissini. Hayirli ewlatlar nasip etsin kisa zamanda ... Bakalim yeni bir ay basliyor bizim icin.. Ben 4 aydir korunmuyorum ama bebek icin ekstra calistiqimda söylenemez en azindan bununla avutuyorum su an kendimi .. Bu ay gün asiri olmustu ilk defa ümitlendim bide yine 30. gün adet olunca 2 gün gecikmeli ister istemez kaptiriyo insan kendini
Sen nerelerdesin kıs:))biz burdayız vede durmayızz:))
biz gece kuşuyuz tatlım 1 den sonra buralar kalabalık oliiii :):):):)
Tebrikler canim darisi bizlere insallahhh ... Bende normalde 28 gnde bir regl olurdum ... 3 aydir 30. günde regl oluyorum ... Bu iyimi demek ? Olumlu mu düsünmeliyim ??? Doktorumuda eksik etmiyorum devamli gidiyorum bi sorun yok diyo 4 aydir korunmuyoduk ama olmadi .. Son 3 aydir da tam 30. günde geliyo reglim ... Öne atinca yada gecikme olunca hamilelik yaklasiyo diolar ölemi acaba?
dermoid olmasın o :)bende de vardı aldrdım . ama o bi timör habern olsun.. git gide büyüyo keşke aaldrsaydın bide kötü huylumu iii huylumu bilmiosunn. benm doktorum o şeklde de hamile kalırsın ama çocuğun la bir büyüyebilir dedi ama yumurtlama ilaçlarından da büyüyomuş kanser riskide var . onu süreklikontrol ettir ahhhh arkadaşım nie ameliyat olmassınz ya . ben çocuk için aldrdım öle bi telaşım olmasın die . onu mu düşüncem çocuğumu yani dimi ama :)arkadaşlar gün aşırı değilde yumurtlama haftasında hergün yapın o işi:) ben bu ay uyguladıklarımı anlatayım.bir önceki mesajımdaki tarihlerde hergün yaptık ,özellikle sabhları.vücut dinlenmiş rahatlamış oluyor o yüzden daha kaliteli sperm olabilir.birde bu ay ben pekmez tahin yemeye başlamıştım.canım tatlı çektikçe kaşıkladım.işyerine götürüyordum aklıma geldikçe yiyordum. 4.denememde çok şükür bebişim geldi.kii bi de bende kist vardı 3cm boyunda dermotit kistmi neydi sanırım ama dr hamileliğe engel değil diyordu.fakat 3 ay boyunca bebişim gelmeyince ,psikolojik olarak engel olabileceğini hatta ameliyatla aldırmayı düşünmüştüm fakat bebişim 4.ay süpriz yaptı bize.inşallah çocuk isteyen herkese Allahım nasip eder bu yeni yıla girerken herkezin yüzü güler:)
benmde 10 gün canım kasıklarım harekete ğeçmeye başladı büyük ihtimal adet hazırlıkları .. çünkü vicudumu adet zamanımı iii tanırım bu ayda fısım benbata 10 gün kaldiiii. bakalım nolcakk :)))
canım yaa neden 14. gün başladın çok geç başlamışsın belkide 13. gün pik yaptı sen kaç günde bir adet oluyorsun ? 30 günde bir mi adet oluyordun bence sen kaçırdın neyse öncesinde çalışma olduysa bir bakmışsın bebiş gelmiş:)))) edsofi napiyimm 14. Gunden basladmbugun 19 hala cift cizgi görmedm ya nasil kacrdm anlamadım bende bozukmu acaba diye esime de yaptim :)) bebek diye kafayi yedik normal yani :))) gecen ay 16. Gün pik yapmis demisti doktor ufff yaa bendemi yumurta takibi yaptrsam....bu arada esinle doktora gitcektn sen hala gtmedinmi bizde gitmeyi düşünüyoruz
kesinlikle kızlar bekledikçe olmuyo galibe kızımda ilk ay hamile kalmıştım hiç beklememiştim kızımdan öncede ilk hamileliğim 10 haftalıkken düşük oldu onda da hiç beklememiştik korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım bu seferde hemen olur diye düşündüm ama olmadı eşim çok heveslenmişti o çok üzüldü allaha şükür ki kızım var şimdi anne olmayı bekleyenlerin halini çok daha iyi anlıyorum rabbim tez zamanda bekleyenlere de banada nasip etsin inşallah[/QUahhh tatlım inşallah ... en azından bi cocuğum olaydı bu kadar takmazdım arkadaşım yawwwwwww ya olmassa hiç şüpesibeni öldürüyoorrrr
inşallah tez zamanda olur canım ya gerçekten beklemek çok zormuş
okadarcık olurmuş tatlım bende çok endişelenmiştim :):):)arkadaşlar iş sonrası yatınca dışarı çıkanlar oluyor ne olucak onnlar herkeste aynı sorun var mı
NAPCAAAANNN BEKLİCEZ :):):) ZOR ZOR VE ZOR :):):)inşallah tez zamanda olur canım ya gerçekten beklemek çok zormuş
allah iyiliğini versin yaaa:):):) eşinin yumurtlama günü değil demekkicanım bende gün yaptım1 güncük pozitif çıktı 16.gün denedim hiç çizgi yok 17.günü denedim koyu 10 numara . 18. 19. 20 de hiç silikbileçıkmadı nasıl bişidr anlamadım elalemin 2 3defa kırmızı çıkıo anlamadım :):) hamile dekalamadım zaten . bu ay hiç bişiyapmadım ne ovulasyon ne başka bişi bakalım . adet olursam 2.yumurta takibine başlıcam eşimede test yaptrcam. sen bence büyük ihtimal gününü kaçırdın bitanem
Cnnnmm ya agzndan bal damliyoo bi olsa keske dile bendn ne dilersencanım yaa neden 14. gün başladın çok geç başlamışsın belkide 13. gün pik yaptı sen kaç günde bir adet oluyorsun ? 30 günde bir mi adet oluyordun bence sen kaçırdın neyse öncesinde çalışma olduysa bir bakmışsın bebiş gelmiş
Cnm anekoik kist ne oluyor tam olarak sen biliyomusunn ?? Sag overde 17 mm cikti bendeNAPCAAAANNN BEKLİCEZ :):):) ZOR ZOR VE ZOR :):):)((( kistim yok derken bu çıktı şimdi kasik agrim bundanms bende hamilelik belirtisi sandim geçen ay (( doktor engel degil dedi ama (((
şeydeğil mi bu tatlım ya yumurta çatlamadğı zamnkalıo ya kis olarak o olmasılazmCnm anekoik kist ne oluyor tam olarak sen biliyomusunn ?? Sag overde 17 mm cikti bende((( kistim yok derken bu çıktı şimdi kasik agrim bundanms bende hamilelik belirtisi sandim geçen ay (( doktor engel degil dedi ama (((
inşallah tatlım inşallahhhh yaaaaabenimde bat'a 3gün var kızlarrrr inşallah hamileyimdiir :26:
NAPCAAAANNN BEKLİCEZ :):):) ZOR ZOR VE ZOR :):):)
Gecen ay 17 mm demişti yumurtama iki tane vardi biri catlamadi demekki ozaman reglime yakin gidicem zaten kontrole umarım büyüme falan olmamistr tam olarak ne oldugunuda söylemediki doktorşeydeğil mi bu tatlım ya yumurta çatlamadğı zamnkalıo ya kis olarak o olmasılazm((
dermoid olmasın o :)bende de vardı aldrdım . ama o bi timör habern olsun.. git gide büyüyo keşke aaldrsaydın bide kötü huylumu iii huylumu bilmiosunn. benm doktorum o şeklde de hamile kalırsın ama çocuğun la bir büyüyebilir dedi ama yumurtlama ilaçlarından da büyüyomuş kanser riskide var . onu süreklikontrol ettir ahhhh arkadaşım nie ameliyat olmassınz ya . ben çocuk için aldrdım öle bi telaşım olmasın die . onu mu düşüncem çocuğumu yani dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?