Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

canım yumurtlama günleride önmli dkkat et .. bende tam anlamıyla 4 5aydır bekliorum çocuğum hiç aynı senin gibi hiçolmucakmı korkusu var . en azndan 1 tane olsaydıbeklemek daha kolay olurdu :/ bişi olmaz canım ileri atması 35ğünü geçmediği sürece bu bi sorun teşkil etmez

canım bende öyle bişey duydum ama doğruluk derecesi nedir bilmiyorum.ben 25 kasımda adet olmuştum.6 aralıkta doktora gittim yumurtaların adeti çokk hemde büyüyorlar.12 aralıkta tekrar gittim yumurtalardan eser yok çatlamışlar.6 ile 12 arası sürekli hergün o iş yaptık:) ve hamile kaldım:) 2günde bir olayı bence doğru değil o hafta hergün yapmak gerekiyor bence

arkadaşlar gün aşırı değilde yumurtlama haftasında hergün yapın o işi:) ben bu ay uyguladıklarımı anlatayım.bir önceki mesajımdaki tarihlerde hergün yaptık ,özellikle sabhları.vücut dinlenmiş rahatlamış oluyor o yüzden daha kaliteli sperm olabilir.birde bu ay ben pekmez tahin yemeye başlamıştım.canım tatlı çektikçe kaşıkladım.işyerine götürüyordum aklıma geldikçe yiyordum. 4.denememde çok şükür bebişim geldi.kii bi de bende kist vardı 3cm boyunda dermotit kistmi neydi sanırım ama dr hamileliğe engel değil diyordu.fakat 3 ay boyunca bebişim gelmeyince ,psikolojik olarak engel olabileceğini hatta ameliyatla aldırmayı düşünmüştüm fakat bebişim 4.ay süpriz yaptı bize.inşallah çocuk isteyen herkese Allahım nasip eder bu yeni yıla girerken herkezin yüzü güler:)

dermoid olmasın o :)bende de vardı aldrdım . ama o bi timör habern olsun.. git gide büyüyo keşke aaldrsaydın bide kötü huylumu iii huylumu bilmiosunn. benm doktorum o şeklde de hamile kalırsın ama çocuğun la bir büyüyebilir dedi ama yumurtlama ilaçlarından da büyüyomuş kanser riskide var . onu süreklikontrol ettir ahhhh arkadaşım nie ameliyat olmassınz ya . ben çocuk için aldrdım öle bi telaşım olmasın die . onu mu düşüncem çocuğumu yani dimi ama :)

canım yaa neden 14. gün başladın çok geç başlamışsın belkide 13. gün pik yaptı sen kaç günde bir adet oluyorsun ? 30 günde bir mi adet oluyordun bence sen kaçırdın neyse öncesinde çalışma olduysa bir bakmışsın bebiş gelmiş

arkadaşlar iş sonrası yatınca dışarı çıkanlar oluyor ne olucak onnlar herkeste aynı sorun var mı

arkadaşlar iş sonrası yatınca dışarı çıkanlar oluyor ne olucak onnlar herkeste aynı sorun var mı
okadarcık olurmuş tatlım bende çok endişelenmiştim :):):) Hepsi gitmiomuşşş bide o son damlada ki sayı enyükseymş ..yani ilşki bitince erkek işemeden bidaha grmek lazımmış . Aamaaannn ben uğraşamam bidaha valaa

Cnnnmm ya agzndan bal damliyoo bi olsa keske dile bendn ne dilersen ) Cnm ne bilim gecen ay 16si olunca bekledim sıkılmayalim erkenden diye ( bide ben bebek istedigimdn beri 32-33 gunde bir adet oluyorum :/ ne ara oldu bu yumurtlama anlamadmmm (

günaydınnn kızlar benim bugün bat günüm umarım hastalanmam ve test yaparım hamile çıkarım

kızlar birşey sorucam benim heray genelikle böle olur batım gecikdi mesala o gece kocamla birlikte oluyoruz bi bakıyorum hastalanmışım sanki tetikliyor gibi adeti ee tabi dünde birlkite olduk ben sabah hastalanırım diye bekledim ama gelmemiş acaba bu bir işaret mi yoksa hamilemiyim

kötü huylu değilmiş canım bendeki.eğerki büyme lursa sezeryan olursam çocukla beraber alınabilirmiş.benm ki küçük olduğu için alınmasına gerek yok ve iyi huylu dedi.açıkçası benide rahatszı durum yok şuan için bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…