Amin canimm cok saolÂmin canim adına cok sevindim saglikla almak nasip eder insaallah rabbim sıra bizde artik rabbim bize nasip eder insaallah
bu ay yuzunu guldurur Rabbim insallah..cani gonulden diliyorm bunu:)) seninde hamis haberini alirz insallh .hayirli haberini bekliyormbenim bat heralde 29 aralık falan olacak canım.zaten adet duzensızlıgı yasadım korunmayı bırakınca.sat 29 kasım. hızlandıracağız heralde bıraz 2 gebelıgımde spontan olmuştu ama artık cok ıstıyoruz. bir de pcoluyum ben öylee :)
bu ay yuzunu guldurur Rabbim insallah..cani gonulden diliyorm bunu:)) seninde hamis haberini alirz insallh .hayirli haberini bekliyorm
Amin canimm cok saol
Tum klbimle dua edyrum isteyn herkese nasip atsin rabbim..sizinde meleklerinizi bian once gondersin insallh
Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
bu ay yuzunu guldurur Rabbim insallah..cani gonulden diliyorm bunu:)) seninde hamis haberini alirz insallh .hayirli haberini bekliyorm
kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr
Çok sevindimhamile haberini alınca insan umutlanıyor allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin :) ve ben dahil çokcuk isteyenleri allahım geri çevirmesin çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.:)
Cok tsk ederim arkadaslr okadar samimi seyler yaziyosnz ki inanin duygulndim..hepinize dua ediyorum Allahim hepinize saglikli gebelikler nasip eder insalahhh..
Az önce test yaptım kızlar iki koyu çizgi çıktı sanırsam bu defa oldu :) dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsınn
Az önce test yaptım kızlar iki koyu çizgi çıktı sanırsam bu defa oldu :) dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsınn
Bn her ay cok belirti arardim kndimde hpsi pskoljk cikti.bu ay hc dinlemdm kndimi we herhngi bi belirtm yoktu.cook nadr kasigma bsey batar gbi olurdu cok hafif ama onun dsinda ne goguslerm sisti nr agrdi ne midem bulndi hicc bi belirtim yoktu canmm.bitek cok fazla istahm acildi son zamnlarda o da belirti mi bilemiyrm :) oyuzdn belirtilere cok fzla takilma derim bn
Hamişler gebe olduğunuzu 3 ay bitene kadar kimseye söylemeyin yani çevreniZe kk ya söyleyebilirsiniz tabi.nazar değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?