canım bence bu söylediklerin adet döneminde de hamilelik durumu olduğunda da olabiliyor.Belirtilerde pek bir değişiklik olmuyor yani.Hyırlı haberler alırsın inş..
Canım sende mantar falan vardır.normal akıntıda yanma kaşıntı olmazki.ilerlemeden gitsen Dr a.1 hafta kala idrarda çıkmazki sonuç inşallah hamilesindirkizlar adetime 1 hafta gibi sure var ama 2 haftadir asiri akintim oluyo gunde 4den fazla gibi ama azda olsa yanma ve hafifden kasinti durumu var ve kasiklarima bicak saplanmasi oluyo gecen aksam sag bacagimda hafifden kisa bi agri durumum oldu bide adet olmadan once 1-2 hafta once goguslerime el suremezdim simdi ole bisey de yok gebelige yorupda husrana ugramakda istemiyorum ama sabah evde test yaptim tek cizgiyi cikti
Canım sende mantar falan vardır.normal akıntıda yanma kaşıntı olmazki.ilerlemeden gitsen Dr a.1 hafta kala idrarda çıkmazki sonuç inşallah hamilesindir
Alttan muayene ile hemen anlıyorlar tedavisi çok basit oluyor .beklemekten başka çare yok canım .çok stres oluyosan 5 gün kala kan testi yaptır.ama ben adet günümü beklicem.hayırlısı olsundayanamyip yaptim canim rahim filmi cektirmistim gecen ay cok az yanma arasira 2 gundur yok mesela ama akinti devam bilmiyorum napicam
Alttan muayene ile hemen anlıyorlar tedavisi çok basit oluyor .beklemekten başka çare yok canım .çok stres oluyosan 5 gün kala kan testi yaptır.ama ben adet günümü beklicem.hayırlısı olsun
dayanamyip yaptim canim rahim filmi cektirmistim gecen ay cok az yanma arasira 2 gundur yok mesela ama akinti devam bilmiyorum napicam
kızlar ya anlayamıorum herkes çatır çatır hamile kalıyor yaaawww .. allah bağşlasında bizim nie olmuo ooofff oofff ...eşim doktor değişikliği yapıcz dedi bakalım belli olmaz dedi. başka doktorda deneyelm ne olur olmaz dedi .. ooofff offf:85::102: bakalı adetimi bekliorum 20 ğün varoofff
amiiinnn canmmm inan benm isteğimden çok çevremdeki baskı eşimdeki bana heveste bırakmıolar o yuzden hiç topluma grmiorum hemen çocuğun var mı kaç yıllık ewlisin 2 senelik ewliyim cocuğum yok diince öle bi bakıolarki kısırmşım gibi töbee töbeeeevet her topık maşallah hamışlerle dolu zaten kendı cevremı soleme gerek yok doguran dogurana rabbım onlara bagışlasın ama en kısa surede BIZLERE de nasıp etsın ınşallah benım de 19 gunnnnnnn varrr alllahımmmm sen imtihanlarımızı kolay eyleeeeee
canım çok dnleme kendini .. yoksa çok şey hssedersn. çok ağrın olmadığı sürece bişi olmazArkadasim bsy sorcam film cektrdigin için belki biliyosundur tüpleri tikali olan birinde kasik agrisi olurmu ? Bnm birdrn yerimden kalkarken falan kasigima agri giriyor ama sebebini bilmiyorum rahim filmi cektrmedim henüz((
amiiinnn canmmm inan benm isteğimden çok çevremdeki baskı eşimdeki bana heveste bırakmıolar o yuzden hiç topluma grmiorum hemen çocuğun var mı kaç yıllık ewlisin 2 senelik ewliyim cocuğum yok diince öle bi bakıolarki kısırmşım gibi töbee töbeee
onlar hersene doğurmuşta ondanAynen bana da ben dr 3 yıllık evlıyım dıyınce aaaa senınle evlenneler 3 yu dusunuyorlar sen neden yapmıyon. Yoksa olmuyor da saklıyor musun
Milletle konusunca kendıme 1 hafta gelemıyorum
Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
tebrik ederim arkadaşım ya bu sabah sabah aldığım 2. hamilelik haberi bakalım ben de inşallah bu ay böyle bir haber vercem...çok mutlu oldum aman ayağını sıcak tut hatta bol bol uzan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. maaşallah 41 kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?