Gebe kalırsan söylemezsin sende.benim gebe kalma isteğimi annem bile bilmiyor.o sayfa kapandı diyorum.2 tane çocuk var bende.bide gebe olursam annem çok şaşırcak,3.yü düşün diye zorluyor beni.hele eşinle aran iyiyse kem gözler oluyor.dinimizde de var nazar,büyü bunlar batıl inanç diilkihehe tamam öyle yapalım tabi ama hamiş olayım önce =)(= zaten herkesin gözü eşimle bizim üzerimizde. ailelerimizle çok iyiyiz diye.. millet bizi bir arada gördükten sonra başımı kaldıramıyrm hastalıktan.. çok haklısın valla. evlendiğimden beri hastayım zaten. psikolojim bozulmuştu bi ara. bi de şimdi hamile kalıp hastalanırsam ne yaparım bilemiyrm..
canm bnce dha erken test icin cnku dha 8 gnun warmis bata.gebeysen bile gozukmez smdi bosuna hayal kirikligi yasarsn..bnce bekle adet gnune kadar.bn adetime 3 gn kala dyanamyip ypmistm dunyanin en silik cizgisini gormustm ki bnden baska kimsede gorememisti.adet gunumde yine yptm bu sefer baya belirgndi.bnce sende bekle canim insallh cift czgiyi gorursun insallhhcanım tekrardan tebrik ederimm :) haklısın belirti aramamak lazım ama bnm bat a 8 gün kaldı ve aşırı akıntım var. renksiz, yumurta akı gibi, koku filan yok. sabah uyandım adet olur gibi geldi çok şaşırdımm :S test yapsam çıkar mı sence??
Tşk ederim kızlar Allah tüm isteyenlere inşallah nasip eder . Ben adetim 6 gün geçmişti. Bugun test yaptım net iki çizgi çıktı .. Kızlar belirtilere hiç takılmayın derim öyle büyütüyoruz ki içimizde o yüzden fazladan bişeyler bekliyoruz hep ... Benim en belirgin belirtilerim göğüslerimde şişme vardı dokunulmayacak kadar ve bu belirti halen var kasıklarımda sürekli batmalar bide krem kıvamında akıntım var sürekli böyle losyon gbi
canm bnce dha erken test icin cnku dha 8 gnun warmis bata.gebeysen bile gozukmez smdi bosuna hayal kirikligi yasarsn..bnce bekle adet gnune kadar.bn adetime 3 gn kala dyanamyip ypmistm dunyanin en silik cizgisini gormustm ki bnden baska kimsede gorememisti.adet gunumde yine yptm bu sefer baya belirgndi.bnce sende bekle canim insallh cift czgiyi gorursun insallhh
canm bnce dha erken test icin cnku dha 8 gnun warmis bata.gebeysen bile gozukmez smdi bosuna hayal kirikligi yasarsn..bnce bekle adet gnune kadar.bn adetime 3 gn kala dyanamyip ypmistm dunyanin en silik cizgisini gormustm ki bnden baska kimsede gorememisti.adet gunumde yine yptm bu sefer baya belirgndi.bnce sende bekle canim insallh cift czgiyi gorursun insallhh
Hayırlı olsun tbk ederimmm sağlıkla kucağına al bebişini inş:107:
Adet döngün kaç gündü canım:26:
Gebe kalırsan söylemezsin sende.benim gebe kalma isteğimi annem bile bilmiyor.o sayfa kapandı diyorum.2 tane çocuk var bende.bide gebe olursam annem çok şaşırcak,3.yü düşün diye zorluyor beni.hele eşinle aran iyiyse kem gözler oluyor.dinimizde de var nazar,büyü bunlar batıl inanç diilki
ewet canm bekle en iyisi suan bi sonuc alamzsn cnkuayy canım inşallahh.. çok haklısın hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek en iyisi. adet günümü beklicem başka yol yok :) bu arada kadın doğum uzmanına göründün mü?
Haklısın canım .belirtiler adetle aynı oluyor.yalnız ben şu losyon gibi akıntıya takılmadan edemiyorum.bende de var 3 gündür.kaşıntı yanma yok.senin akıntın nezaman başladı
ewet canm bekle en iyisi suan bi sonuc alamzsn cnkuhenuz kadin dgm uzmanina gorunmedm cnm cmartesiye randewm war ozmn gdcem.ins hyrli haberlerle donerim
Cok tsk ederm cnm bnm seninde guzel haberini almayi nasip eder rabbim insallh..yok cnm bn yurtdisindayim.inşaAllah canım dualarım seninle.. sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin inş. bu arada ist de misin yoksa başka şehirde mi? ben şimdiden doktor araştırıyrm dasen neye göre seçtin doktorunu?
Az önce test yaptım kızlar iki koyu çizgi çıktı sanırsam bu defa oldu :) dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsınn
Oooo hamile hamile olana.maşallah tebrikler kızlar.sevindim.nezaman idrar testi yaptınız.belirti varmıydı.?hazır siz burdayken soralım.allah kolay doğumlar nasip etsin
Ne dedm bn sana silikse kesn hamilesin die hayrlısı olsun ttlm inşllhKizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
Ne dedm bn sana silikse kesn hamilesin die hayrlısı olsun ttlm inşllhdarısı bzm başımıza bakalım
bu arada senin bat a kaç gün var? ben de akıntıdan muzdaribim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?