• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kasığımdaki batma hissi azaldı bugün biraz ama tansiyonum çok düşüyor. sizde de oldu mu hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlarım ? bu arada sat 29 kasım. klomen kullandım ilk defa bu ay..

Aynen bana da ben dr 3 yıllık evlıyım dıyınce aaaa senınle evlenneler 3 yu dusunuyorlar sen neden yapmıyon. Yoksa olmuyor da saklıyor musun
Milletle konusunca kendıme 1 hafta gelemıyorum

arkadaşım bu tarz insanların hakkından onlar gibi olunmakla geliniyor. sen de onun özelini sor..hatta alakasız da olsa eşin ne kadar kazanıyor sen ne kadar maaş alıyorsun vs kayınvalidesini sor sor da sor...bak çenesi nasıl kapanılyor..valla bak bunu deneyin işe yarıyor..ama en güzeli soru sorduklarında açılklama yapan tipler olmamak ve arada şu cümleyi kurmak, özelimi konuşmaktan hiç hoşlanmam ;)

Bn her ay cok belirti arardim kndimde hpsi pskoljk cikti.bu ay hc dinlemdm kndimi we herhngi bi belirtm yoktu.cook nadr kasigma bsey batar gbi olurdu cok hafif ama onun dsinda ne goguslerm sisti nr agrdi ne midem bulndi hicc bi belirtim yoktu canmm.bitek cok fazla istahm acildi son zamnlarda o da belirti mi bilemiyrm :) oyuzdn belirtilere cok fzla takilma derim bn

doğru söylüyorsun...2 hamileliğimde de göğüslerime sanki elektrik veriyolardı allahım nasıl bişeydi o ya.ama tabı bat ı cok cok gectıkten sonra 8. hatalarımda falan.şuan kendı kendıme özür dilerim çok acaba döllenme oldumu diyorum kasıgımdakı batmalardan.. öyle işte :) insan plan yapar, tanrı gülermiş.. Güzel rabbim ne zaman gönderecekse meleklerimizi o zamanı beklemeliyiz :) mesela senin melek çıkmış yola bileee :)

Bn her ay cok belirti arardim kndimde hpsi pskoljk cikti.bu ay hc dinlemdm kndimi we herhngi bi belirtm yoktu.cook nadr kasigma bsey batar gbi olurdu cok hafif ama onun dsinda ne goguslerm sisti nr agrdi ne midem bulndi hicc bi belirtim yoktu canmm.bitek cok fazla istahm acildi son zamnlarda o da belirti mi bilemiyrm :) oyuzdn belirtilere cok fzla takilma derim bn

Demek çokta belirti aramamak lazım..:54:

Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))

Gözün aydın canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canim insallh senin meleginide gonderir bu ay Rabbim..batin nezamn ? Bn bndan onceki aylarda surekli goguslerimi yoklardm :))) acaba sistimi agryormu :)) kasigima hafif bi agri grse heycnlnirdm oldumu acaba diye :)) ve nler nlerr..ummadgn anda olcak gor bak sen icini ferah tut ;))

benim bat heralde 29 aralık falan olacak canım.zaten adet duzensızlıgı yasadım korunmayı bırakınca.sat 29 kasım. hızlandıracağız heralde bıraz 2 gebelıgımde spontan olmuştu ama artık cok ıstıyoruz. bir de pcoluyum ben öylee :)

kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa :(( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr

kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa :(( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr

inşallah arkadaşım rüyan hayırlı bi rüyaymış. neden olmasın inşallah bir müjde de senden alırız..sevinçlerimiz katlansın inşallah :) ağır hareketlerden sakın olursa olur bu ay olmassa bidahaki ay daha özelini yaşarız eşimle diye düşün :) kalbimden hamilesindir inşallah geçiyor ama sen de hak ver arkadaşım madalyonun öbür tarafını da görelim ki sonuçları bizi yıpratmasın..sevgiler :)

inşallah arkadaşım rüyan hayırlı bi rüyaymış. neden olmasın inşallah bir müjde de senden alırız..sevinçlerimiz katlansın inşallah :) ağır hareketlerden sakın olursa olur bu ay olmassa bidahaki ay daha özelini yaşarız eşimle diye düşün :) kalbimden hamilesindir inşallah geçiyor ama sen de hak ver arkadaşım madalyonun öbür tarafını da görelim ki sonuçları bizi yıpratmasın..sevgiler :)

ayyy canım benımm Allah razı olsun cok ıyı geldınn vallaa Allah ım hayırlı zamanda hayırlı günde nasıp etsın emanetlerını bıze bırbırımıze dua edelım bırbırıne edılen dualar %100 oluyormuş dualarım ısteyen herkeze ınsallahh tez zamanda hayırlısıylaaa

Arkadasim bsy sorcam film cektrdigin için belki biliyosundur tüpleri tikali olan birinde kasik agrisi olurmu ? Bnm birdrn yerimden kalkarken falan kasigima agri giriyor ama sebebini bilmiyorum rahim filmi cektrmedim henüz :(((
Canim kanallarımda bisey cikmadi temiz olduğunu soledi doktorum gecen ay akıntım normal demişti ama bu ay bilmiyorum neden bole oluyo ben biyersen kalkarken değilde normal dururken bile oluyo oluyo kramplar

kızlar ya anlayamıorum herkes çatır çatır hamile kalıyor yaaawww .. allah bağşlasında bizim nie olmuo ooofff oofff ...eşim doktor değişikliği yapıcz dedi bakalım belli olmaz dedi. başka doktorda deneyelm ne olur olmaz dedi .. ooofff offf :(:43::19::25::85::102::110: bakalı adetimi bekliorum 20 ğün varoofff

Seni cok ama cok iyi anlıyorum canim aynı düşünceye bende kapılıyorum hatta bazen sanki benim hic olmucakmis gibi düşünüyorum deliricek gibi oluyorum herkez hamile rabbim saglikli almak nasip etsin rabbim bağışlasin en kısa zamanda insaallah bizede nasip eder rabbim

Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))

Âmin canim adına cok sevindim saglikla almak nasip eder insaallah rabbim sıra bizde artik rabbim bize nasip eder insaallah

Canim bende nerdeyse her ay hep hamileyim yok doguma girmişim falan hep bole rüyalar görüyorum:( kalkıp etkisinden günlerce çıkamıyorum bile:(

Ay beraber bekliyoruz desene ama bende hamilelik belirtisinde yok yaa:43:

Ay beraber bekliyoruz desene ama bende hamilelik belirtisinde yok yaa:43:

bazen hıç bir belirti olmazmış kı arkadaşım rahat ol bak sen kendını bı rahatlat once, her kadının bünyesi farklı.annem hep der ki bütün hamılelıklerım farklı gectı :)

Back
X