null[/QUOTE
Gercktn cok guzel bi duyguymus..Allahim bana nasip etti bu ay .insallh sendende duyarz canmm.hayirli haberlerini alirz burdan :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
null[/QUOTE
Gercktn cok guzel bi duyguymus..Allahim bana nasip etti bu ay .insallh sendende duyarz canmm.hayirli haberlerini alirz burdan :))
Aynen bana da ben dr 3 yıllık evlıyım dıyınce aaaa senınle evlenneler 3 yu dusunuyorlar sen neden yapmıyon. Yoksa olmuyor da saklıyor musun
Milletle konusunca kendıme 1 hafta gelemıyorum
Bn her ay cok belirti arardim kndimde hpsi pskoljk cikti.bu ay hc dinlemdm kndimi we herhngi bi belirtm yoktu.cook nadr kasigma bsey batar gbi olurdu cok hafif ama onun dsinda ne goguslerm sisti nr agrdi ne midem bulndi hicc bi belirtim yoktu canmm.bitek cok fazla istahm acildi son zamnlarda o da belirti mi bilemiyrm :) oyuzdn belirtilere cok fzla takilma derim bn
Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
Cook saol canm iyi dileklerin icin..insallh sizlernde haberini alcaz burdan :)) merakla bekliyrm hepinizi
kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr
inşallah arkadaşım rüyan hayırlı bi rüyaymış. neden olmasın inşallah bir müjde de senden alırız..sevinçlerimiz katlansın inşallah :) ağır hareketlerden sakın olursa olur bu ay olmassa bidahaki ay daha özelini yaşarız eşimle diye düşün :) kalbimden hamilesindir inşallah geçiyor ama sen de hak ver arkadaşım madalyonun öbür tarafını da görelim ki sonuçları bizi yıpratmasın..sevgiler :)
Canim kanallarımda bisey cikmadi temiz olduğunu soledi doktorum gecen ay akıntım normal demişti ama bu ay bilmiyorum neden bole oluyo ben biyersen kalkarken değilde normal dururken bile oluyo oluyo kramplarArkadasim bsy sorcam film cektrdigin için belki biliyosundur tüpleri tikali olan birinde kasik agrisi olurmu ? Bnm birdrn yerimden kalkarken falan kasigima agri giriyor ama sebebini bilmiyorum rahim filmi cektrmedim henüz((
kızlar ya anlayamıorum herkes çatır çatır hamile kalıyor yaaawww .. allah bağşlasında bizim nie olmuo ooofff oofff ...eşim doktor değişikliği yapıcz dedi bakalım belli olmaz dedi. başka doktorda deneyelm ne olur olmaz dedi .. ooofff offf:85::102:
bakalı adetimi bekliorum 20 ğün varoofff
Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
Canim bende nerdeyse her ay hep hamileyim yok doguma girmişim falan hep bole rüyalar görüyorumkızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr
Ay beraber bekliyoruz desene ama bende hamilelik belirtisinde yok yaa![]()