• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

hehe tamam öyle yapalım tabi ama hamiş olayım önce =)(= zaten herkesin gözü eşimle bizim üzerimizde. ailelerimizle çok iyiyiz diye.. millet bizi bir arada gördükten sonra başımı kaldıramıyrm hastalıktan.. çok haklısın valla. evlendiğimden beri hastayım zaten. psikolojim bozulmuştu bi ara. bi de şimdi hamile kalıp hastalanırsam ne yaparım bilemiyrm..
Gebe kalırsan söylemezsin sende.benim gebe kalma isteğimi annem bile bilmiyor.o sayfa kapandı diyorum.2 tane çocuk var bende.bide gebe olursam annem çok şaşırcak,3.yü düşün diye zorluyor beni.hele eşinle aran iyiyse kem gözler oluyor.dinimizde de var nazar,büyü bunlar batıl inanç diilki

canım tekrardan tebrik ederimm :) haklısın belirti aramamak lazım ama bnm bat a 8 gün kaldı ve aşırı akıntım var. renksiz, yumurta akı gibi, koku filan yok. sabah uyandım adet olur gibi geldi çok şaşırdımm :S test yapsam çıkar mı sence??
canm bnce dha erken test icin cnku dha 8 gnun warmis bata.gebeysen bile gozukmez smdi bosuna hayal kirikligi yasarsn..bnce bekle adet gnune kadar.bn adetime 3 gn kala dyanamyip ypmistm dunyanin en silik cizgisini gormustm ki bnden baska kimsede gorememisti.adet gunumde yine yptm bu sefer baya belirgndi.bnce sende bekle canim insallh cift czgiyi gorursun insallhh:16::49:

maalesef benim bu ay olmadı dün geldi istenmeyen misafirim :57:hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum beklemede olan arkadaşlara da belirtilere takılmayın çok istediğimiz için belirti üretiyoruz demek istiyorum yeni ay yeni yıl yeni umutlar inşallah bizim meleklerimizde bi gün gelir kollarımıza yapmamız gereken tek şey tevekkül etmek bu ay daha iyi anladım bunu:ssz:

Tşk ederim kızlar Allah tüm isteyenlere inşallah nasip eder . Ben adetim 6 gün geçmişti. Bugun test yaptım net iki çizgi çıktı .. Kızlar belirtilere hiç takılmayın derim öyle büyütüyoruz ki içimizde o yüzden fazladan bişeyler bekliyoruz hep ... Benim en belirgin belirtilerim göğüslerimde şişme vardı dokunulmayacak kadar ve bu belirti halen var kasıklarımda sürekli batmalar bide krem kıvamında akıntım var sürekli böyle losyon gbi

Haklısın canım .belirtiler adetle aynı oluyor.yalnız ben şu losyon gibi akıntıya takılmadan edemiyorum.bende de var 3 gündür.kaşıntı yanma yok.senin akıntın nezaman başladı

canm bnce dha erken test icin cnku dha 8 gnun warmis bata.gebeysen bile gozukmez smdi bosuna hayal kirikligi yasarsn..bnce bekle adet gnune kadar.bn adetime 3 gn kala dyanamyip ypmistm dunyanin en silik cizgisini gormustm ki bnden baska kimsede gorememisti.adet gunumde yine yptm bu sefer baya belirgndi.bnce sende bekle canim insallh cift czgiyi gorursun insallhh:16::49:

Hayırlı olsun tbk ederimmm sağlıkla kucağına al bebişini inş:49: :107:
Adet döngün kaç gündü canım:26:

ayy canım inşallahh.. çok haklısın hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek en iyisi. adet günümü beklicem başka yol yok :) bu arada kadın doğum uzmanına göründün mü?

Gebe kalırsan söylemezsin sende.benim gebe kalma isteğimi annem bile bilmiyor.o sayfa kapandı diyorum.2 tane çocuk var bende.bide gebe olursam annem çok şaşırcak,3.yü düşün diye zorluyor beni.hele eşinle aran iyiyse kem gözler oluyor.dinimizde de var nazar,büyü bunlar batıl inanç diilki

doğru söylüyosun.. ben de nazara inanırım. şu çevre baskısı yok muuu evlendiğim ilk günden beri herkes soruyor bebek var mı bebek var mı kafayı yicem. milletin ısrarı yüzünden bebek yapmayı erteledik. bir seneden fazla korunduk. sana ne oluyor diyemiyosun da karşındakine. bi ara sinirlerim iyice bozulmuştu.. sanki çocuk yapmak için evleniyor herkes. tabiki olacak ama bazısı ciddi takıntı yapıp hamile kalamıyolar. ben umursamıyorum. kimseye de artık bebek istiyoruz demedim. bi arkadaşımla anneme söyledim. tecrübeli oldukları için o da;)

ayy canım inşallahh.. çok haklısın hayal kırıklığına uğramaktansa beklemek en iyisi. adet günümü beklicem başka yol yok :) bu arada kadın doğum uzmanına göründün mü?
ewet canm bekle en iyisi suan bi sonuc alamzsn cnku:45:henuz kadin dgm uzmanina gorunmedm cnm cmartesiye randewm war ozmn gdcem.ins hyrli haberlerle donerim :49:

Haklısın canım .belirtiler adetle aynı oluyor.yalnız ben şu losyon gibi akıntıya takılmadan edemiyorum.bende de var 3 gündür.kaşıntı yanma yok.senin akıntın nezaman başladı

bu arada senin bat a kaç gün var? ben de akıntıdan muzdaribim.

ewet canm bekle en iyisi suan bi sonuc alamzsn cnku:45:henuz kadin dgm uzmanina gorunmedm cnm cmartesiye randewm war ozmn gdcem.ins hyrli haberlerle donerim :49:

inşaAllah canım dualarım seninle.. sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin inş. bu arada ist de misin yoksa başka şehirde mi? ben şimdiden doktor araştırıyrm da;) sen neye göre seçtin doktorunu?

inşaAllah canım dualarım seninle.. sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin inş. bu arada ist de misin yoksa başka şehirde mi? ben şimdiden doktor araştırıyrm da;) sen neye göre seçtin doktorunu?
Cok tsk ederm cnm bnm seninde guzel haberini almayi nasip eder rabbim insallh..yok cnm bn yurtdisindayim.:50: bi tanidgmzn tawsiyesi uzerine buldm doktorumu.

Kızlar bugün adetimin 38.günüydü ve nihayet regli oldum. Şimdiye kadar 27-28 günden hiç şaşmayan reglim ilk kez bu ay 38.gün oldu ve bu süreçte hamileliği unutup sadece kırmızıları görmek için dua eder hale geldim. Artık yalnızca bebeğimin hayırlı zamanda gelmesi için dua edeceğim. her regli olduğumda ağlayıp sızlanmayacağım çünkü anladım ki kısmetse benim istediğim zaman değil allahın dediği zaman olacak.

Oooo hamile hamile olana.maşallah tebrikler kızlar.sevindim.nezaman idrar testi yaptınız.belirti varmıydı.?hazır siz burdayken soralım.allah kolay doğumlar nasip etsin

ayy çok sevindim canım rab'bim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin rab'bim isteyen herkese nasip etsin banada amiiin :16:

Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
Ne dedm bn sana silikse kesn hamilesin die hayrlısı olsun ttlm inşllh :cool: darısı bzm başımıza bakalım

Ne dedm bn sana silikse kesn hamilesin die hayrlısı olsun ttlm inşllh :cool: darısı bzm başımıza bakalım

Ewet walla ilk sen soyleyiwerdin hemencecik hamilesin diyee:49::16: aminn canimm darisi hepinixn basina.bukadar cabalarinz bosa gtmz insallh bebislerinz hemencecik gelir ins:49::29::nazar::emir_bebek:

wox_90:49: ve armagaan:49:canlarım tebrik ediyorum sizler rabbim bebekleiniz sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin :49::49:

Back
X