hergün değer kat kat yükselir Allahın izniyle hamilesinn ilk tebrik edende ben olayımm tebriklerrrrr
gönlünü ferah tut :) birazda dua Meryem suresini oku
canım bu belki seni rahatlatır
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
canım kafan rahat olsun sen hala adet olmadıysan gebeliğin devam ediyor eğer gebelik sonlansaydı adet olurdun diye düşünüyorum bak yarına çok az kaldı sonuçları neden bir gün sonra alıyorsun canım ?? senin bulunduğun yerde çalışılmıyor mu ki ?canım varsa 5 haftalık falan olması lazım,ozaman 20 normal mi?bende hiç anlamıyorum bu değerlerden.İster istemez hamile psikolojisine de giremiyorum
canım sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu,p.tesi için ordan çağırdılar.yarın da iki üç gün önce diye saymazsak 8 günüm geçiyor olacak.100 e yükselir miki.Netten beta hcg değeri diye baktığımda canım daha da sıkıldı,dış gebeliktede mi ne öyle oluyormuş ya da ben mi bu kafayla yanlış okudum?Canım benim çok saolun inan içim rahatlıyor buraya girincecanım kafan rahat olsun sen hala adet olmadıysan gebeliğin devam ediyor eğer gebelik sonlansaydı adet olurdun diye düşünüyorum bak yarına çok az kaldı sonuçları neden bir gün sonra alıyorsun canım ?? senin bulunduğun yerde çalışılmıyor mu ki ?
bu arada yarın kan verdiğinde sonucunun en az 100 çıkması lazım eğer öyle çıkarsa gönlünü ferah tut hatta şimdi bile ferah olsun
canım beyaz akıntı genelde iltihap oluyo bence bi doktora görün büyük ihtimal iltihap ve antibiyotik tedavisi yapar koku filan varmı?
kızlarrrrr adetime 8 gün var bugun sabah 2 damla kan vardı ve bugünlerde belim çok ağrıyo sizce ne olabilir
canım sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu,p.tesi için ordan çağırdılar.yarın da iki üç gün önce diye saymazsak 8 günüm geçiyor olacak.100 e yükselir miki.Netten beta hcg değeri diye baktığımda canım daha da sıkıldı,dış gebeliktede mi ne öyle oluyormuş ya da ben mi bu kafayla yanlış okudum?Canım benim çok saolun inan içim rahatlıyor buraya girince
canım bu bende de oluyordu buay evde test yaptım ikincisi silik pembeydi,kan tahlili yaptırdım değerim 20 çıkmış tlfla öğrendim.p.tesi tekrar tahlil istiyor drum,hayırlısı artık,yani seninki gebelikte olabilir ama umutlanma da tabi,zamanı gelince öğrenirsin,inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yok canım umutlanamıyorum bile.bu ay önemli günlerde çalışma olmadı sanmıyorum gebe olduğumu.sen ne zaman test yapmıştın.senin akıntın ilk defamı böyle oldu?ben spirali çıkarttırdım.belki ondandır diyorum çünkü ağrım sızım yok kaşıntıda yok bakalım hayırlısı
Anladığım kadarıyla adet gecikmesinden 3 gün sonra kan tahlili yaptırmışsın.ultrasondan görmesi imkansız.1hafta geçmesi lazım.değerlerden anlamam ama testlerde gebelik varsa senin kanaman yoksa yükselmemesi için bir neden yokki.benim adet 5 gün gecikmişti kan tahlilini ise 7 gün sonra yaptırmama rağmen 1 hafta sonra gel demişti.çok erken endişelenme bence kesin hamilesin ağır kaldırmacanım normalde oluyordu zaten,bu ay yine öyle oldu.benim adetim iki üç gün önceye geliyor genelde öyle değerlendirirsek 5 gün geçti ama tam adet günümdem düşünürsem 2 gün sonra evde,üçüncü gün kan tahlili yaptırdım.İnşallah çok beklemeden hayırlı zamanda hamile kalırsın canım.Canım birde hani ozaman yaptırdığım tahlilde 20 çıkması normal mi ve yükselir mi sence.Adetim geçiyordu sonuçta..Ben sonucu öğrenene kadar burdakiler enson yeteerrr dicek herhalde :))
canım değerlerin sağlıklı bir gebeliğin varsa iki günde iki katına çıkarak artması gerekiyor ki daha fazlası bile olabilir dış gebelik konusunu bilmiyorum ama ben bu yüzden hamileliğini öğrenen arkadaşlara bir an önce doktora gitmelerini tavsiye ediyorum bence sende yarın sağlık ocağı ile uğraşma direkt kadın doğuma git bir muayene etsin hem diğer rutin testlerinide yapsın tekrar tekrar kan verme hem için rahat etsin gerekirse başka ilaçlar verir hem foklik asit alıyormusun onu da verir. ahh ben bir hamiş olsam bunları hiç aksatmam hemen doktora koşarım herşey yolunda mı diyecanım sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu,p.tesi için ordan çağırdılar.yarın da iki üç gün önce diye saymazsak 8 günüm geçiyor olacak.100 e yükselir miki.Netten beta hcg değeri diye baktığımda canım daha da sıkıldı,dış gebeliktede mi ne öyle oluyormuş ya da ben mi bu kafayla yanlış okudum?Canım benim çok saolun inan içim rahatlıyor buraya girince
canım değerlerin sağlıklı bir gebeliğin varsa iki günde iki katına çıkarak artması gerekiyor ki daha fazlası bile olabilir dış gebelik konusunu bilmiyorum ama ben bu yüzden hamileliğini öğrenen arkadaşlara bir an önce doktora gitmelerini tavsiye ediyorum bence sende yarın sağlık ocağı ile uğraşma direkt kadın doğuma git bir muayene etsin hem diğer rutin testlerinide yapsın tekrar tekrar kan verme hem için rahat etsin gerekirse başka ilaçlar verir hem foklik asit alıyormusun onu da verir. ahh ben bir hamiş olsam bunları hiç aksatmam hemen doktora koşarım herşey yolunda mı diye
Anladığım kadarıyla adet gecikmesinden 3 gün sonra kan tahlili yaptırmışsın.ultrasondan görmesi imkansız.1hafta geçmesi lazım.değerlerden anlamam ama testlerde gebelik varsa senin kanaman yoksa yükselmemesi için bir neden yokki.benim adet 5 gün gecikmişti kan tahlilini ise 7 gün sonra yaptırmama rağmen 1 hafta sonra gel demişti.çok erken endişelenme bence kesin hamilesin ağır kaldırma
kizlar adetime 1 hafta gibi sure var ama 2 haftadir asiri akintim oluyo gunde 4den fazla gibi ama azda olsa yanma ve hafifden kasinti durumu var ve kasiklarima bicak saplanmasi oluyo gecen aksam sag bacagimda hafifden kisa bi agri durumum oldu bide adet olmadan once 1-2 hafta once goguslerime el suremezdim simdi ole bisey de yok gebelige yorupda husrana ugramakda istemiyorum ama sabah evde test yaptim tek cizgiyi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?