Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin ilk başladığı günden sayıyorsun kuzum
şimdi ben ayın 3ünden itibaren doktora gittim yumurtalarımı takip etti yani büyümelerini ,alttan bakıyor ayın 6sında iğnemi yazdı yumurtam baya büyümüştü 7sinde vuruldum ve aynı gün eşimle ilişki yaşadık (afedersin) ve hala ilşkiye yarına kadar devam etcez sonrada gün aşırı yani bi gün arayla beraber olcaz adet günüme kadar dikkat etcez ayın 20si adet günüm sendemi tedavi olcaksın![]()
selamm kızlar listeciniz geldi ben şimdi burada okurken gün içinde yazılanları sinirden çatladım hele ki bir arkdaş gelmiş batım 12 gün geçti acaba hamilemiyim diye bize sormuş arkadaşım biz munnecim değiliz ki canım bir test yapsana hala daha neyi bekliyorsun yoksa 9 ay sonra nasılsa doğacak fikrindemisin
hayatt064 arkadaşım seninde iki gün geçmiş hala bekliyorsun biliyorsundur belki bir çok kişi adet günü gelmeden öğreniyor bunu yada adet gününde bence bak eğer varsa çıkar bir laborant olarak tavsiyem budur. haa birde bir an önce bak eğer varsa doktora git belkim ilaç vb. birşey kullanman gerekebilir![]()
Arkadaşlar merhaba, normalde benim bat 14 aralık, ama dün akşam hafif şekilde başlayan bu günse belirgin şekilde sol kasığımdan başlayan ve sanki sol bacağıma kadar varan bir ağrım var, ara sıra da bel ağrım oldu bugün, şimdi de kasığımdaki ağrıyı hissediyorum ve bacaklarımda acayip bir yorgunluk var...normalde adet belirtisi olabilir diyorum ama şu ana kadar adete 4 gün kala bu şekilde ağrılarım olmadı. adetten önceki gün bel ve kasıkta ağrı olur ve hemen adet olurdum. eşim yarın git doktora ve kan ver diyor, ben çok kararsız kaldım çünkü sonra üzülmek istemiyorummm...bu ay 3. soğan kürümü yapmıştım adetten 2 gün sonra başlayarak, yoksa o mu sebep oldu diyorum ama bilemiyorum. iş durumları nedeniyle haftaya doktora gitmek için izin alma durumum yok.acaba yarın gidip kan versem mi_kanda çıkar mı adete 4 gün kala?ne dersiniz?4aydır yumurtlama günlerinde deniyoruz ve ilk defa bu ay kendimi böyle çok farklı hissettim...![]()
canım doktorla ya da bi bilenle konuştunmu bu sogan kürünü ben 1 hafta yaptım sadece ekimde aynı ay 21. gün hormon testi yapıldı progesteron hormonu 0-6 arasıyken bende 60 çıktı bu ay kesin hamile kalırsın dedi yine olmadı şimdide evde test yaptım negatif 7 gün geçti adette olmadım ve sogan kürünü kullandıgım ay yani ekimde günüm 16 gün geçti sendede böyle durumlar oldumu ben biraz korktum kullanmak istemedim açıkçasıArkadaşlar merhaba, normalde benim bat 14 aralık, ama dün akşam hafif şekilde başlayan bu günse belirgin şekilde sol kasığımdan başlayan ve sanki sol bacağıma kadar varan bir ağrım var, ara sıra da bel ağrım oldu bugün, şimdi de kasığımdaki ağrıyı hissediyorum ve bacaklarımda acayip bir yorgunluk var...normalde adet belirtisi olabilir diyorum ama şu ana kadar adete 4 gün kala bu şekilde ağrılarım olmadı. adetten önceki gün bel ve kasıkta ağrı olur ve hemen adet olurdum. eşim yarın git doktora ve kan ver diyor, ben çok kararsız kaldım çünkü sonra üzülmek istemiyorummm...bu ay 3. soğan kürümü yapmıştım adetten 2 gün sonra başlayarak, yoksa o mu sebep oldu diyorum ama bilemiyorum. iş durumları nedeniyle haftaya doktora gitmek için izin alma durumum yok.acaba yarın gidip kan versem mi_kanda çıkar mı adete 4 gün kala?ne dersiniz?4aydır yumurtlama günlerinde deniyoruz ve ilk defa bu ay kendimi böyle çok farklı hissettim...![]()
iyi dayaniyorsunuz cok sabirli millet masallahben bugun test alip yaptim daha batima 4-5gun varken dayanamiyorum bir an once negatifi yada pozitifi gormek icin :)
Canım benim inşallah hayırlısıyla hamilesindir.bana öyle geldi.ama yinede çok umutlanma.bence kanda çıkar.aslında evde olsan çalışmasan ben biraz daha bekle derdim ama daha sonra zamanın olmayacaksa için içini yiyeceğine git kan ver.Hhakkında hayırlısı olsun canım.bu arada benimde bat 15.bende tık yok.
canım doktorla ya da bi bilenle konuştunmu bu sogan kürünü ben 1 hafta yaptım sadece ekimde aynı ay 21. gün hormon testi yapıldı progesteron hormonu 0-6 arasıyken bende 60 çıktı bu ay kesin hamile kalırsın dedi yine olmadı şimdide evde test yaptım negatif 7 gün geçti adette olmadım ve sogan kürünü kullandıgım ay yani ekimde günüm 16 gün geçti sendede böyle durumlar oldumu ben biraz korktum kullanmak istemedim açıkçası
selamm kızlar listeciniz geldi ben şimdi burada okurken gün içinde yazılanları sinirden çatladım hele ki bir arkdaş gelmiş batım 12 gün geçti acaba hamilemiyim diye bize sormuş arkadaşım biz munnecim değiliz ki canım bir test yapsana hala daha neyi bekliyorsun yoksa 9 ay sonra nasılsa doğacak fikrindemisin
hayatt064 arkadaşım seninde iki gün geçmiş hala bekliyorsun biliyorsundur belki bir çok kişi adet günü gelmeden öğreniyor bunu yada adet gününde bence bak eğer varsa çıkar bir laborant olarak tavsiyem budur. haa birde bir an önce bak eğer varsa doktora git belkim ilaç vb. birşey kullanman gerekebilir![]()
test sonucun ne çıktı canım?
Ya ben pek belirtilerimi ayirt edemiyorum.daha onceki gebeligimdede anlamamistim.sivilcem benim pek olmaxdi bu aralar cogaldi baska birsey hissetmedimnegatif cikti ama daha erkenyinede bir umut denedim belki silik bir cizgi cikar diye buarada batdasiz
bende cok yorgunluk ve yuzumde baya bir sivilce cikti ilk hamileligimdede yuzumde dokuz ay boyunca sivilce ve kizariklik eksik olmadi bakalim sende ne gibi dsgisiklikler var
![]()
Ya ben pek belirtilerimi ayirt edemiyorum.daha onceki gebeligimdede anlamamistim.sivilcem benim pek olmaxdi bu aralar cogaldi baska birsey hissetmedimya bakalim hamilemiyiz.bugunler nasil gecer pûf
ya sorma canm ya banada gençsin dio beni deli edio ya kocam büyük napayım yani
Cnm bende bu ay gtmstim 17mm dedi yumurtama lh pik yapmis catlar dedi bugunlerde ... olmadi gercikızlar karar verdm 10 gün sonra eşimi teste yollucam ve adet olduğumda yumurta takibi yaptırcam çünkü eşimde bi problem yoksa eger . benm yumurtam çok büyüyo ilaçla ...çünkü normalde sağlıklıyım ..ama hemen olsun istiorum o yüzden yumurta takibine gidicem . ve bu sefer çatlatma iğnesini vurdurucam planlı yapalım die yoksa gününü geçen aydaki ğibi tutturamaz isem olmaz. 2ci yumurta takibi deneicem inşllh iii sonuç alırım .2 ay öncekinde yumurtan çatlar gerek yok iğneye dedi günleri kaçırdık sinir oldum![]()
selam kızlar.. aranıza yeni katıldım BAT 25
@.slm cnm hgdin umarım hayırlı olur benim son 7 bata![]()
Günaydın kızlar benim de bat günüm dündü ama henüz olmadım çok stresliyim gerginim olmamak için sürekli dualar ediyorum beklemek çok zor :-/