Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

mabel_la, tebrik ederim canım, hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi :13: çooook mutluyum yeni hamile haberleri bekliyorum , hadi daha sıkı çalışın kızlar 2 oldu,

ayyy inşallah tüm liste bunlarla dolar

geçmiş olsun Allah şifa versin canım

esmerkul canım peki senin göğüs ağrısı gibi bir belirtin varmı? :18:

bence o testlere pek güvenme çünkü kan tahlili çizelgesinde bile 25 ml üstünü var sayıyor, yani hamile değilken pozitif ya da hamileyken de erken yaptığın için negatif gösterebilir, en iyisi bat gününde normal ucuz gebelik testlerinden al 3 tane, ben ilk günü yaptım silik çizgi çıktı, 2 gün sonra bir daha yaptım çizgi daha koyu çıkmıştı

hayırlı geceler cycas, ben çıkıyorum canım Allah rahatlık versin, inşallah senden de yakında müjdeli haberler duyarız

ayyy çookk mutlu oldummm yaaaaaaaa kardeşimmmm ewet neler yaptın nasıl yaptın başından anlatıcan bize canımmm artııkk hamile kalmak için :):):)

Son düzenleme:
bende aynı şeyi hissediorum ama umutsuzluğa kapıldım olmucakmş geibi gelio oyüzden hevessiz ve uğraşsızım artık arkadaşım yoruldum çünkü....

ayyy çookk mutlu oldummm yaaaaaaaa kardeşimmmm ewet neler yaptın nasıl yaptın başından anlatıcan bize canımmm artııkk hamile kalmak için :):):)

sağol canım,Allah razı olsun, ya ben sadece takvim yöntemini kullandım, 2 ay önce korunmayı bıraktık, eşim korunuyodu, ben de 4 buçuk senelik evliyim bu arada 26 yaşıma 3 ay var, eşim 30 yaşında heralde yaş ta etkiliyo, bu ay sadece 10. , 12. , 14. , günlerinde temasımız oldu, döngüm 27 gün benim bu kadar canım ayriyeten bişe yapmadım, Allah inşallah bu haberi sizden de duymayı bize nasip eder hayırlısıyla

böle kabarık bi liste görmedim hiç bi topikte arkadaşlarrrr bidahakine işallah bu kadar hamileyi bi arada görmedim demek istiyorum inlllllaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

iyi geceler esmerkul tatlı rüyalar size bebişinle
hoşgeldin canııım

bende aynı şeyi hissediorum ama umutsuzluğa kapıldım olmucakmş geibi gelio oyüzden hevessiz ve uğraşsızım artık arkadaşım yoruldum çünkü....
yaa aslında umutsuzlukta değil hani beklentiyi en aza indirdim sanırım

umutsuzluk yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook umut başarmanın yarısıdır, umutsuz yaşanmaz arkadaşlar, siz biliyor musunuz insan inandığı şeyleri yaşar, hormonlarımız bile bizim duygularımıza göre çalışıyor, güzel düşünelim canlarım güzel olsun iyi geceler, mutlu hayallar kurun hade bakem; önce bu
sonra bu;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…