Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Mrb arkadaşlarım nasılsınız

Listemiz baya kabarmış maşallah ne güzell, inş bu listedeki herkesin hamiş haberlerini alırız
Hamiş olan arkadaşlarımızı da tbk ediyorum darısı diğer arkadaşlara ve isteyen herkese olsun
Bnim daha çok var 17 aralık bakalım ne olacak

yok tatlim dugunden once istifa ettim evdeyim

Ya valla bende evde olmayı çok isterim. Kamu da çalışıyorum işi yoğun olan bi kurumdayım. Hem gündüz çalış hem akşam çalış yorucu oluyo valla hele ki şimdi bebiş yok o da olunca napcam bilmiyorum :) Allah yardımcım olsun

bosve canim icme sakin bitki caylari ic meyva ye bol bol. bat nezamandi senin

sanırım 16 aralık canım yada 15 de olabilir 27 yada 28 günde bir regl oluyorum.daha çok var bana :) biraz önce arkadaşım aradı kendisi eczanede çalışıyor.bi hastasının çocugu olmuyormuş hiç bi sorunuda yokmuş.doktor ona bi karışım önermiş ondan sonra gebe kalmış.
2,5 su bardağı su kaynatılıp içine 15 tane yıkanmış kuru inciri ikiye bölüp koyuyorsun ve 15 dakka kısık ateşte bekletiyorsun.
2,5 su bardağı suyu kaynatıp 4 tane organik havucu bölüp 20 dakikada kısık ateşte onu kaynatıyorsun.ikisi soğuduktan sonra posalarını süzüp suları karıştırıp buzdolabında saklayıp sabah ve akşamları aç karnına içiyorsun bir ay boyunca.denemek isteyenler denesin :))

bu ay bi gecsinde olmazsam denerim :))

Amin canim evde olmak guzel ben pisman olmadim istifa ettigime :))

ayyyy adımın yanina da ne guzel yakışmış hamis resmi :)))))))

cnm ben test yaptım sabah kocamı işe gönderirken yine dün akşamki gibi silik çizgi çıktı..eşimde pek sevinmedi gibi geldi bana,beklediğim tepkileri görmedim yani o yüzden o hastaneye gidelim demeden ben gitmicem..zaten buraların yabancısıyım tek başıma gidesim yok bi yere:)

çok saol tatlım,inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza bebişlerimizi...ay benim eski çalıştığım yerde bi kız vardı gaz vermek için ^çalışın kızlar boş durmak yok dıgıdık dıgıdık ^ derdi..hahaha:) o geldi aklıma sen daha sıkı çalışın kızlar deyince:)

aaah ahh olmayacaksa ne yapsan olmuyor canım ya bızımde sebepsız olmuyor.. anlattığın incir kürünü yaptım bir ay aynı zamanda eşime de keçiboynuzu kürünü yaptım banamısın demedi.. herseyın zamanı varmış ıyıce anladım bunu aşılamam da tutmayınca...

haklısın canım belki de stresten olmuyordur biliyorsun en önemlisi kafanın rahat olması ki bu pek mümkün olmuyor :) ne kadardır istiyorsun

Takip ediyorum yazma fırsatım olmadı. Burası baya canlanmış maşallah :)) hamiş arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Diğer arkadaşlarada, ben dahil, kolay gelsin inşallah allahım bizede nasip eder :) bu ay ovulasyon testi deniyorum düne kadar belli belirsizdi 2. çizgi ilk defa dün biraz daha belirginleşti. Ama tabi buna güvenmiyorum sadece çalışmalar son gaz devam :))

canım merhaba ben 14 diye belirtmiştim çünkü 14 ekimde hastalanmıştım ama dğum kontrol hapını bırakınca sapıttı kasımın 29 geldi şimdi aralık için hangi günü beklesem ki
madem sapıttı aralık ayından umut kesmeyelim ben seni 31 aralığa yazıyorum yılbaşı bebesi olsun

yaa kızlar o kadar insanız en azından hergüne bir hamiş haberi alsak süper olurdu ama sanırım adet tarihini belirten birçok arkadaşımız geri dönüş yapmıyor olumlu yada olumsuz listeye yazmak için şartmı koysam en azından iki günde bir girip durum bildirimi yapma şartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…