yaa aslında umutsuzlukta değil hani beklentiyi en aza indirdim sanırım
maşallah
canım benim çok tatlısın sizlerin de duaları olduğu sürece rabbim bizlere en hayırlısını verecektir buna eminim sağol Allah ım binkere razı olsun bizlere dua edenlerdenumutsuzluk yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook umut başarmanın yarısıdır, umutsuz yaşanmaz arkadaşlar, siz biliyor musunuz insan inandığı şeyleri yaşar, hormonlarımız bile bizim duygularımıza göre çalışıyor, güzel düşünelim canlarım güzel olsun iyi geceler, mutlu hayallar kurun hade bakem; önce bu
sonra bu;
senin işinde zor kardeşim düzensizliği ben çok iii bilirim ben 2 ayda 3 ayda bi odugumu bilirimmm psikolojin yerlerde zaten maf oluo insan ama tabi geçti canm allah büyükbende bekleyis icindeyim ama duzensiz oldugum icin gun olarak belli degil
olsun bende tarihsiz eklerim seni nolcek kibende bekleyis icindeyim ama duzensiz oldugum icin gun olarak belli degil
senin işinde zor kardeşim düzensizliği ben çok iii bilirim ben 2 ayda 3 ayda bi odugumu bilirimmm psikolojin yerlerde zaten maf oluo insan ama tabi geçti canm allah büyük
olsun bende tarihsiz eklerim seni nolcek kibu arada soruna şöyle yanıt vereyim herşey hamilelik belirtisi olabilir acayip değişkenlik gösteren bir durum bu biz hayra yoralım hayır olsun
Bende canim. deryacim sen calisiyormusun?
Evet canım çalışıyorum :) Sen
hormon testlerinde aç tok farketmiyormuş benden akşam kan aldılar
Evet canım çalışıyorum :) Sen
Kızlar nasılsınız?iki gündür yazamadım aslında arada bir baktım takip ettim sizi.rahatsızım biraz.bugün geldim işe.hamiş haberleri var mı listemizde :))
Benden yumurtlama haftamdan sonra aldılar kan hiç sormadılar bile bi koşulu yok dediler.teradüfen gittim aldılar valla.hayır canm farketmiyor..reng günün 3. Günü olması gerekiyor sadece..
olsun bende tarihsiz eklerim seni nolcek kibu arada soruna şöyle yanıt vereyim herşey hamilelik belirtisi olabilir acayip değişkenlik gösteren bir durum bu biz hayra yoralım hayır olsun
gecmis olsun canim neyin var? hos geldin bu arada
sağol canım hoş buldum.grip faranjit baş ağrısı hepsi bi arada paket :)) ilaçda vermedi doktor gebelik şüphesi olduğu için aslında içsem biraz iyi olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?