Hayirli olsun senin adına cok sevindmm..yarin tekrar paylas mutlaka güzel haberlerini .. ya silikte olsa su ikinci cizgiyi gormeyi rabbim banada nasip ederr inşallahhhhhh :)) darisi bize artikk... yanliz bende hic senin söylediğin gibi göğüslerde hassasiyet falan yok( sadece yerimdn kalkarken kasigima hafif bi sanci giriyor bide halszlik var iki gündür o kadar ://
Cnmm ya cokk saoll aminnn diyorum guzel sozlerin icinn)) sen sakin ol bence neticede cikmis silikte olsa bebistr o bebis ) sabah yaparsin sonra hemen kan tahlili yaptr bence gidip icin rahat eder hem kutlarsiniz :)bende banyo kapisini acamadim bu arada ) bende göğüslerde bsy yok ama normalde adetliykende cok olmaz zaten ama sik sık wc ye gidiyorum saat başı bilmiyorum pskolojikmi :/ sendede varmi bu durum cnm ?
merhaba kızlar nasılsınız? bugün dr a gittim ultrasonda bişe gözükmedi, kan tahlilinde 1500 çıktı, dr çok erken geldin 6 haftadan önce pek gözükmez bişe dedi, 2 hafta sonraya devlet hastanesine randevu aldım inşallah hepimiz bebeğimize sağ salim kavuşuruz, darısı sizlerin başına dua ediyorum sizlere :13:
merhaba kızlar nasılsınız? bugün dr a gittim ultrasonda bişe gözükmedi, kan tahlilinde 1500 çıktı, dr çok erken geldin 6 haftadan önce pek gözükmez bişe dedi, 2 hafta sonraya devlet hastanesine randevu aldım inşallah hepimiz bebeğimize sağ salim kavuşuruz, darısı sizlerin başına dua ediyorum sizlere :13:
hadi bakalım hayırlı olsun inşallah darısı hepimize:) bende sabah bi test daha yapıcam duruma göre öğlen giderim hastaneye kan testi için..senin şu an kaç haftalık?
sağol canım amin, 4 hafta 2 günlük canım bat ım 2 aralıktı
genelde tüm hamilelikler son adet tarihine göre hesaplanır bebek ve kese görülene kadar canım tabi bu durum hani adet siklusu 35 günden fazla sürenlerde böyle değilkendin mi hesapladın doktorun mu söyledi..yani ben neye göre hesaplayabilirim?
mabel_la canım çok sevindim seni kocamannnn tebrik ediyorum inşallah kanda usg de görürsün kalp atışlarını duyarsın sağlıkla doğurup büyütürsün canım benim bak yaaaa nerdeyse doğmamış çocuğu evlendiriyordum
genelde tüm hamilelikler son adet tarihine göre hesaplanır bebek ve kese görülene kadar canım tabi bu durum hani adet siklusu 35 günden fazla sürenlerde böyle değil
kendin mi hesapladın doktorun mu söyledi..yani ben neye göre hesaplayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?