Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

inşallah canım sende görürsün o çizgiyi hemde silik değil capcanlı:) herkeste farklı belirtiler oluyomuş zaten ama benim normal adet belirtilerim gibi herşey.o yüzden hala inanamıyorum..halsizlik bende de var 1 haftadır hatta 2 gündür kendimi çok güçsüz hissediyorum...bizim kapılar biraz sıkışıyo kapatınca zor açılıyo açamadım kapıyı tuvalette kaldım :))kasık ve bel ağrım çok fazlalaştı korkuyorum ya bebiş yoksa test yanlışsa adet olursam diye...sabah tekrar test yapıcam ama sabahı bekleyemiyorum ..

Cnmm ya cokk saoll aminnn diyorum guzel sozlerin icinn )) sen sakin ol bence neticede cikmis silikte olsa bebistr o bebis ) sabah yaparsin sonra hemen kan tahlili yaptr bence gidip icin rahat eder hem kutlarsiniz :)bende banyo kapisini acamadim bu arada ) bende göğüslerde bsy yok ama normalde adetliykende cok olmaz zaten ama sik sık wc ye gidiyorum saat başı bilmiyorum pskolojikmi :/ sendede varmi bu durum cnm ?

göğüslerde hassasiyet adete 1 hafta kala da olabilir mi kızlar. benim hiç olmazdı dah önce

bende her dk wc deyim,kapısında yatıcam nerdeyse:) akşam kocam geldi hoşgeldin beşgittin falan derken ben dayanamadım gülmeye başladım bana ne dese beğenirsin:) hayırdır hamile misin diyo:) bende olabilir dedim testi gösterdim yüzünde boş bi ifade vardı sevinmedi bile şimdi sen kutlarsınız deyince bi an boş bi hayal kurdum

merhaba kızlar nasılsınız? bugün dr a gittim ultrasonda bişe gözükmedi, kan tahlilinde 1500 çıktı , dr çok erken geldin 6 haftadan önce pek gözükmez bişe dedi, 2 hafta sonraya devlet hastanesine randevu aldım inşallah hepimiz bebeğimize sağ salim kavuşuruz, darısı sizlerin başına dua ediyorum sizlere :13:

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah darısı hepimize:) bende sabah bi test daha yapıcam duruma göre öğlen giderim hastaneye kan testi için..senin şu an kaç haftalık?

canım senin adına cook sevindim allah sag salim kucagına almayı nasip etsinn. bizim için dua et olur mu canım

benim tek gebelik belirtim sanırım hiç başı ağrımayan biri olarak, adet günümden 3-4 gün önce yoğun bir başağrısı çekmemdi, bi de yine 3 gündür sık sık wc ye gidiyorum ve göğüs hassasiyeti oldu, tabi herkese göre farklıymış mide bulantım ve aşermem hiç yok mesela :44:

mabel_la canım çok sevindim seni kocamannnn tebrik ediyorum inşallah kanda usg de görürsün kalp atışlarını duyarsın sağlıkla doğurup büyütürsün canım benim bak yaaaa nerdeyse doğmamış çocuğu evlendiriyordum

ben eskiden böyle haberler alınca acaba bende hamile kalmışmıyımdır falan diye aklımdan binlerce hayal geçiriyordum eşime nasıl söylicem diye bir sürü plan yapıyordum ama sanırım bu ameliyat ve tedavi süreci bu konuda beni olgunlaştırmıdı desem ne denir bilemedim şuan bazen kendimi düşünceye dalmış buluyorum eskiden direk acaba içimde yeni bir varlık oluşuyormu düşüncesi varken şimdi hep başka şeylerde buluyorum sanırım ben artık eskisi kadar çok üstüne düşmüyorum aslında seviniyorum bu duruma amannn neyse

kendin mi hesapladın doktorun mu söyledi..yani ben neye göre hesaplayabilirim?
genelde tüm hamilelikler son adet tarihine göre hesaplanır bebek ve kese görülene kadar canım tabi bu durum hani adet siklusu 35 günden fazla sürenlerde böyle değil

cnm ya sen ne güzel dualar ediyosun öylee:) İnşallah Rabbim seninde gönlündekini verir :)

Kızlar selam,
Eğer fikri olan paylaşırsa çok sevinirim..
Ben bu ay 17.günümde yumurtladım bugün siklusumun 28.günündeyim. İdrar testim negatif çıktı. Gebelik olsa bu sürede çıkardı değil mi?

genelde tüm hamilelikler son adet tarihine göre hesaplanır bebek ve kese görülene kadar canım tabi bu durum hani adet siklusu 35 günden fazla sürenlerde böyle değil

o zaman benim bebiş 3 haftalık henüz ayy bebecik minicik yavrum benim mercimek kadar:) tabi testte bi yanlışlık yoksa,sabahı sabah etcem ben bugün nasıl uyucam..

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler...Allahım hepinize dünya tatlısı yavrucuklar versin inşallah :)

kendin mi hesapladın doktorun mu söyledi..yani ben neye göre hesaplayabilirim?

dr. söyledi, son adet tarihinden başlayarak hesaplıyo doktorlar canım, son adet tarihinden itibaren sayıp 7 ye bölüyosun bu haftan, kalan sayıda +günlerin mesela benim 5kasım sat, bugün ayın 4ü, 30/7=4 tam bölünmedi 7*4=28 kalan sayı= 2 yani 4 hafta 2 günlük oluyo

Adet gecikmesinin olduğu günden erken yapmanın sağlıklı olmadığını biliyorum ama bu kit predictor marka ve adetten 4 gün önce pozitif sonucu gösterdiği yazıyor. 12.00 ve üzeri Beta HcG yi idrarda tespit edebildiği yazıyor prospektüsünde....
Bu testleri deneyeniniz vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…