Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

meraba arkadaşlar umarım herkesin bekleyişi bu ay son bulur gerçekten beklemek çok zor yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda işte, yemekte heryerde ki sadece 1 ay oldu uzun seneler bekleyenlere allahım sabır ve biran önce bebek sahibi etsin ilk defa ovulasyon testi kullandım 11'i gibi adet olmayı bekliyorum (umarım olmaz ama) bekleyişinize bende katılmak istiyorum :)

inşallah hayırlısıyla sen ve her isteyen bian önce kavuşur bebeğine, benimde bat ım yarın ama regl olcam sanırım ağrılarım başladı çünkü hayırlısı artık

nekadar zamandır istiyorsunuz bebiş

2 aydır ama öyle plan hiç yapmadım, bu ay olmazsa bi daha ki ayımda ovülasyon testi almayı düşünüyorum 26 yaşımdayım 5 senelik evliyim, ilk bebek yaşım çok geçmeden olsun istiyorum çünkü 3-4 tane istiyorum çocukları çok seviyorum ama eşimi yeni ikna ettim bakalım hakkımda hayırlısı

Bende soyle bir havadislere baktim bisey yok hayirlisi bakalim sanada hayirli geceler esmerkul

ben de ondan bakıyorum durmadan ama arkadaşlar heralde günlerinin geçmesini bekliyolar, gerçi ben de bugün gidip test almayı düşündüm yarın sabah yaparım diye ama sonra dedim yarın da adet olmazsam alırım, bazı gebelikler adet gününü 10 gün filan geçince idrar testinde çıkıyomuş, kanda da baktırmak istemiyorum, erken gebelik testleri varmış o da kan tahlili fiyatına nerdeyse en iyisi beklemek heralde :44:

kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm
canm ne ağlaması yaaawww saçmlma .. 12 yıl bkleyen arkadaşlr var aramzda ve hiç bi prblmi yok onlar npsın canm şükret tatlm aman aglmak yok kardeşim. beklcez allahın izniyle... bak kç kişi bklior npalm zamn brzcııkkk

Merhaba Kızlar :)
Benim Bat bugün bi ihtimal yarın da olabilir bekliycez görcez bakalım bebiş var mı :)

kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm

üzülme canım dicem ama insanın elinde olmuyor malesef çok iyi anlıyorum.Bende 5 ay önce düşük yaptım 1 ay korunduk sadece fakat 4 aydır olmuyor.Nasip herşey.Hakkımızda hayırlısı olsun demekki daha vakti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…