Merhaba Kızlar :)
Benim Bat bugünbi ihtimal yarın da olabilir bekliycez görcez bakalım bebiş var mı :)
Hadi canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar :)
Benim Bat bugünbi ihtimal yarın da olabilir bekliycez görcez bakalım bebiş var mı :)
Hadi canım inşallah hayırlı haberler alırsınben de yok henüz
beklemedeyim
![]()
idrar testi falanda yapmadım. Bana pek hamileymişim gibi gelmiyor nedense. 1 ay önce dış gebelik gibi bişey geçirdim değerlerim 2000'e kadar çıkmıştı sonra birden düşmeye başladı değerler ve adet oldum bitti hamilelik şimdi korkuyorum birazda.. Açıkçası yine öyle olur diye test falan yaptırmicam beklicem çünkü öncekinde iki günde bir hastaneye gittim 2 haftam hastanede geçti çok yorucuydu
Neyse senden ne zaman şüphelenmeye başlicaz :)
canım bana daha iki hafta var ya ama ben düşünmemeye çalışıyorumbence idrar testi hiç yapma çünkü adet gecikince 1 hafta sonra falan çıkma ihtimali var.Bugün yarın adet zamanın nasıl olsa bekle bakalım.inşallah hamiş olursun.oluruz
![]()
İnşallah oluruz inşallah :) Eğer adet olmazsam testi 2 hafta gectikten sonra yaptırcam ultrasonda 6 haftalıkken gözüküyo sanırım o yüzden gittiğimde tam olsun ultrasonda da göriyim rahatliyim :)
kizlar meraba benimde bat 22 aralik :)) daha cok vakit var 2 aylik evliyiz. rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
evet canim bekleyelim :)) evet daha yeniyim ama yas 29 doktorum bi sorun olmadigini soyledi. beklemekten baska caremiz yok. sen nekadardir evlisinçok yeniymişsin sen canım ama hayırlısı olsun hakkında inşallah.benimde 16 aralık bekleyelim bakalım![]()
evet canim bekleyelim :)) evet daha yeniyim ama yas 29 doktorum bi sorun olmadigini soyledi. beklemekten baska caremiz yok. sen nekadardir evlisin
bende 1,5 yıllık evliyim canım yaş 25 olsun istiyoruz artık nasip kısmet beklemek de zor![]()
istenmezmi yuvalarimiz daha senli olur. evet beklemek zor gercekten( rabbim buyuk insallah en kisa zamanda mujdeli haberleri veririz eslerimize :)
yok canim ekstra hic birsey yapmiyorum. sogan kurunu bende duydum ama simdilik denemeyi dusunmuyorum. rabbim buyuk vakti saati var onu bekliyorum bende :))) folik asit kullaniyormusun?inşallah amin bakalım bu ay ne olacağız kimlerimizolacak
ekstra bişeyler yapıyormusun kimi soğan kürü falan diyor ama ben hiç bişey denemedim çalıştıgım için zaten üşeniyorum da :) olacağı varsa olur diyorum ben.kısmeti varsa gelir illaki.
aynen canım bence de acele etme hamiş olursan geç git boşa gitmiş olursun.haber vermeyi unutma bende merak ettim bak şimditatlı heycanlar bunlar ama inşallah hüsranla sonuçlanmaz.Bol bol dualar edelim birbirimize.
ben 5 ay önce kendiliğinden bi düşük yaptım ilk denememizde hamile kalmıştım.bir ay korunup tekrar başladık 4 aydırda olmuyor.bi sorun da yokmuş dr öyle söyledi.zamanı var sanırım daha![]()
Tabi ki haber veririm :) Ben 3 aylık evliyim daha bi de bu dış gebelik olayı oldu ya çok umutla heyecanla beklemiyorum aslında olursa tabiki çook sevinirim ama hayırlısı olsun diyorum kendimi kasmıyorum :)
Bi sorun yoksa dediğin gibi zamanı var demek ki Rabbim en doğru zamanda olmasını nasip etsin. Dualarımda mutlaka sana dua edicem canım :)
derya bende meraklandim simdi insallah hamilesindir. rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah
Hala olmadı adetim normalde saat 11-12 arası başlardı. Bugün daha olmam da bakalım yarın olcak mı :)
yok canim ekstra hic birsey yapmiyorum. sogan kurunu bende duydum ama simdilik denemeyi dusunmuyorum. rabbim buyuk vakti saati var onu bekliyorum bende :))) folik asit kullaniyormusun?
Tabi ki haber veririm :) Ben 3 aylık evliyim daha bi de bu dış gebelik olayı oldu ya çok umutla heyecanla beklemiyorum aslında olursa tabiki çook sevinirim ama hayırlısı olsun diyorum kendimi kasmıyorum :)
Bi sorun yoksa dediğin gibi zamanı var demek ki Rabbim en doğru zamanda olmasını nasip etsin. Dualarımda mutlaka sana dua edicem canım :)