merhaba ben varım![]()
merhaba canım.. neler yapıyorsun ne zamandan beri istiyorsun bebiş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben varım![]()
hoşgeldin elifce hayırlısı olsun
bennn geldim, malum bugün pazar ondan kimse yoktur![]()
meraba arkadaşlar umarım herkesin bekleyişi bu ay son bulur gerçekten beklemek çok zor yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda işte, yemekte heryerde ki sadece 1 ay oldu uzun seneler bekleyenlere allahım sabır ve biran önce bebek sahibi etsin ilk defa ovulasyon testi kullandım 11'i gibi adet olmayı bekliyorum (umarım olmaz ama) bekleyişinize bende katılmak istiyorum :)
nekadar zamandır istiyorsunuz bebiş
Bende soyle bir havadislere baktim bisey yok hayirlisi bakalim sanada hayirli geceler esmerkul
kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm![]()
canım ağlama ya, her şerde bi hayır vardır ama biz bilmeyiz, kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun?[/QUOTE
ben 23 yasındayım 6 ay önce kurtaj oldum 3 ay korunduk 3 aydırda deniyoruzz ollmuoo
canım ağlama ya, her şerde bi hayır vardır ama biz bilmeyiz, kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun?[/QUOTE
ben 23 yasındayım 6 ay önce kurtaj oldum 3 ay korunduk 3 aydırda deniyoruzz ollmuoo
çok gençsin, 35 yaşından küçükler 12 ay içinde hamile kalma olasılığı %80-90 canını sıkma, zaten daha önce hamile de kalmışsın bak ne güzel demekki çocuğunuz oluyor, boşuna üzüyorsun kendini, ben de 2 aydır istiyorum ve daha önce hiç gebelik yaşamadım, dr. lar 1 yıl bekleyin diyor, o yüzden için rahat olsun ağlamasengelcek yakında inşallah
![]()
canm ne ağlaması yaaawww saçmlma .. 12 yıl bkleyen arkadaşlr var aramzda ve hiç bi prblmi yok onlar npsın canm şükret tatlm aman aglmak yok kardeşim. beklcez allahın izniyle... bak kç kişi bklior npalm zamn brzcııkkkkızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm![]()
kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm![]()