• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kızlar rüyamda 3 tane gebelik testi yapıyorum üçüde pozitif çıkıyordu hadi bakalım benimkine daha çok var sizden 3 şanslı kişi olsun pozitif çıkan :46::46::46:
rabbim güzel kalbin göre versin tatlım .. o listenin herbi harfinden sevap kazanasın inşallah :42:

Ben herkesten Büyüküm ozaman benim yaş 32.eşimin annesi 12 tane doğum yapmış.eşim sonuncu olan.annesi düşürmeye çalışmış istemiyormuş .eskiden doğum kontrolden haberleri yok tabi. Hamile kalmamak için emziriyormuş boyuna .eşimi 7 yaşına kadar emzirmiş.eşim ilkokula giderken öğretmeninden izin istiyormuş.annemi emebilirmiyim öğretmenim diyormuş:)))))eskiden kadınlar bukadar kolay hamile kalıyormuş işte. Yedirdiler bize hormonlu gıdaları gebe kalmak zorlaştı.bakıyorumda tedavi olanlar okadar gençki sizinde dikkatinizi çektimi?üstelik eskiden fakirlik varmış.et bulaca meyve sebze bulacak da yiyecekler.buğdaydan başka bişey yokmuşki.
şekerim dediğim gibi daha öncesinden de okadar çocuk yapmak zorlaşacakmışki. 2020 yılında herkes tüp bebek yapacakmş. yani anlıcağınz ozamn parası olanın çocuğu olucan tabi olursa tüp bebek kesin olucak die bi çözüm vermior...

Ovulasyonla ilgili bir düşüncemi de belirteyim. Bazıları ovulasyon testi alıp ona göre yapıyor ya kendimden örnek vericim. Benim adet 8 gün sürüyor . Evliliğimizin 9. Ayında eşim ve ben çahildik. Adetin son günü içime boşaldı. Nede olsa addetsin bişi olmaz dedi:) şuan hesaplarsam 15. Gün yumurtlama olurken ben 8. Gün olan ilişkimden hamile kalmışım. Diğer günler korunduk çünkü. Bu nasıl oldu? Şöyle oldu. Spermler kadın vücudunda tam 7 gün yaşayabiliyorlarmış.demek istediğim adet bitiminden sonra düzenli ilişkilerle gebe kalma şansınızı artırabilirsiniz. Yumurtlamayı bekleyerek stres yapmayın arkadaşlar.
ama ii diosunda tatlım sağlıklı erkeğin 7 gün yaşar bi kaç saat yaşayanlar var ama kadınlar bilmio eşlerinin spermleri ne kadar yaşıo die problem orası... 7 gün yaşasaydı oooo hepimiz hamileydik tatlım çoktan :14:

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]kovboy[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık:49:[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
mon_amour
[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık :49:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HADİ BAKALIM HAYIRLISI TATLIM İKİNİZEDE BEKLİORUZ HABERLERİ BURADAN :66::66::62::91:

okadar çığrdım burda nie benm dediğimi almıosunuz şekerim 18 ne kadar yetecek tatlım sana benm dedidiğimi alsaydın keşkem :51: benm cebim yandı sizde yakmayın başka cepler yanmasın:20:

canım kredi kartım yok benim gittigidiyor kredi kartsız vermiyor ama buda iyi bence 18 tane 12 tl

edsofi canım benim sağol duların için rabbim hepimize hayırlısı sğlıklı sıhhatli evlatlar versin benm için önemli olan o ayrıca ben büyük zevk duyuyorum o listeyi yapmaktan herkes mutlu olursa bende mutlu olurum :34:
batı bugün olanlar hadi bize güzel haberler verin :16:

hahaha bi de üçüz olurmuş al sana :49::52: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
anammm gözüm korktu vazcaydım düşünsene 3 ününde en az 3 er saat arayla uyandığını uykular haram sana ki bu en iyi hali hepsi aynı anda ağlayınca ne olacak hepsine yetecek mandıra bilem yok :52:
yok yok ben zaten bi arakdaşa bakıp çıkacaktım :3:

herkese merhaba. yeni üyeyim ilk kez yazıyorum :)
2. çocuğu istiyoruz. benim de bat 10 aralık. listeye eklerseniz sevinirim. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim :( umarım bu ay hamile kalmışımdır ve sorunsuz bir hamilelik geçiririm. herkese sevgiler...

kızlarrr kimse yok mu... bu topikte hiç muhabbet olmuyor sanırım... neler yapıyorsunuz yazsanıza azcık bakimmmm

herkese merhaba. yeni üyeyim ilk kez yazıyorum :)
2. çocuğu istiyoruz. benim de bat 10 aralık. listeye eklerseniz sevinirim. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim :( umarım bu ay hamile kalmışımdır ve sorunsuz bir hamilelik geçiririm. herkese sevgiler...

hoşgeldin elifce hayırlısı olsun

kızlarrr kimse yok mu... bu topikte hiç muhabbet olmuyor sanırım... neler yapıyorsunuz yazsanıza azcık bakimmmm

bennn geldim, malum bugün pazar ondan kimse yoktur:3:

Back
X