Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

hadi insallah olmazsin canim mujdeli haber verirsin bize ) normald gecikme oluyormu

Yok canım gecikme olmaz da adetim şöyle olur diyelim önceki adetim ayın 3'deydi ya sonraki adetim ya yine 3'ünde olur yada bir gün öncesinde yani 2'sinde. Şimdi olduğu gibi :) Bugün olmazsam yarın olurum, yarında olmazsa daha olmam bebiş vardır:)

Merhabalar. Benim de bat 6 aralık. Bu ay bi kere denedik biz. Hic olmasina ihtimal vermiyoken bugün belimden kasiklarima dogru sanci gibi bisey giriyo. Acaba mi oldum yaa. 4 gün var adetime. Benim hic belim agrimazdi öncesinde.

hadi insallah. ben gecen ay 31 ekimde oldum bir sonrakida kasim 25 1 haftaya yakin one geli yani asagi yikari 28 gunde bir oluyorum. bu ay 22 si diye bekliyorum bakalim ne olacak. :))

evet kullandım canım geçen aya kadar ama regl olduğumu görünce bıraktım halbuki doktor kullan demişti hergün değil ama bir gün arayla almam gerekiyormuş.ondanda vazgeçtim sen kullanıyor musun?

folikasiti muhakkak kullan canim ben hergun sabahlari ac karnina iciyorum hamileliligin 3. ayina kadarda iciliyor. folikasit bebegin sagligi icin cok onemli. kullanmani tavsiye ederim. ben folidaceyi kullaniyorum b12 vitaminli

folikasiti muhakkak kullan canim ben hergun sabahlari ac karnina iciyorum hamileliligin 3. ayina kadarda iciliyor. folikasit bebegin sagligi icin cok onemli. kullanmani tavsiye ederim. ben folidaceyi kullaniyorum b12 vitaminli

Ben tok karna içiyorum sabahları. Öyle demişti bana doktor :) ilacın üzerine de tok karna yazıyo :)

İnşallah bu ay ikimizde hamişizdir :):)

ben de folidoce kullandım canım.daha sonra solgarın folik asitini aldım.ilaç içmekten sıkıldım artık ya bu ay inşallah regl olmazsam başlicam hemen.

kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm

canımm bugün benimde kırmızılar geldi malesef 1 gün gecikmeli...hakkımızda hayırlısı olsun demekki zamanı var yada biz çok stres yapıyoruz...Rabbimin izni ile önümüzdeki ay veririz bizde güzel haberlerimizi burdan inşallah :) tabi benim öncesinde içmem gereken ilaçlar ve gitmesi gereken bi iltihap var tabi...

merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım

selam canım silikte olsa çıkmış tebrik ederim rab'bim bizlerede nasip etsin amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…