hadi insallah olmazsin canim mujdeli haber verirsin bize) normald gecikme oluyormu
Yok canım gecikme olmaz da adetim şöyle olur diyelim önceki adetim ayın 3'deydi ya sonraki adetim ya yine 3'ünde olur yada bir gün öncesinde yani 2'sinde. Şimdi olduğu gibi :) Bugün olmazsam yarın olurum, yarında olmazsa daha olmam bebiş vardır:)
Merhabalar. Benim de bat 6 aralık. Bu ay bi kere denedik biz. Hic olmasina ihtimal vermiyoken bugün belimden kasiklarima dogru sanci gibi bisey giriyo. Acaba mi oldum yaa. 4 gün var adetime. Benim hic belim agrimazdi öncesinde.
evet kullandım canım geçen aya kadar ama regl olduğumu görünce bıraktım halbuki doktor kullan demişti hergün değil ama bir gün arayla almam gerekiyormuş.ondanda vazgeçtimsen kullanıyor musun?
folikasiti muhakkak kullan canim ben hergun sabahlari ac karnina iciyorum hamileliligin 3. ayina kadarda iciliyor. folikasit bebegin sagligi icin cok onemli. kullanmani tavsiye ederim. ben folidaceyi kullaniyorum b12 vitaminli
folikasiti muhakkak kullan canim ben hergun sabahlari ac karnina iciyorum hamileliligin 3. ayina kadarda iciliyor. folikasit bebegin sagligi icin cok onemli. kullanmani tavsiye ederim. ben folidaceyi kullaniyorum b12 vitaminli
Ben tok karna içiyorum sabahları. Öyle demişti bana doktor :) ilacın üzerine de tok karna yazıyo :)
İnşallah bu ay ikimizde hamişizdir :):)
regl olmayi bekleme canim bence basla hamileykende iceceksin nede olsa :)ben de folidoce kullandım canım.daha sonra solgarın folik asitini aldım.ilaç içmekten sıkıldım artık ya bu ay inşallah regl olmazsam başlicam hemen.
insallah canim benim ilacin uzerinde ac karnina yaziyor :)) hangisini kullaniyorsun canim
ben de aç karnına içilir diye biliyorum kızlar.
benimki ac karnina. her markada farklimi acaba
Folik Asit Nedir,Gebelik Folik Asit Eksiklii,Hamilelik Folik Asit Nerede Bulunur,Gebelik ncesi Folik Asit Vitamini Kilo Aldrm Salkl Gebelik Folikasit burda tok alınması tavsiyeli edilir yazıyor.bir bakın arkadaşlar.
kızzlar ne yazıkki bnm kırmızılar geldiiiii sabhtan beri aglıyorummmm mmmmm
insallah canim benim ilacin uzerinde ac karnina yaziyor :)) hangisini kullaniyorsun canim
merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım
okudum canim tok karnina yaziyor. doktorum ac karnina dedi ilacdada oyle yaziyor kafam karisti :))
merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım[/QUO canim insallah hamilesindir :)) kan testi yaptir derim idrar tahlilleri yaniltabiliyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?