Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anormal zayıf deilki. normal bence.
ayrıca kilolu seksi olmak daha zor. bambıl bambıl yanaklarla lahana bebeğe benzerken bi kadın, kaç derece seksi olabilir?
örnekleri var mı var, ama çoook az.
bi ara gerçektende çok zayıftı. şuanda normal. biraz daha alsa daha iyi olur.
ayrıca çok kilolu ve çok zayıf tbiki seksi olmaz. ben normal bi kilodan bahsediyorum.
biraz etli olmalı..
bencede beren saatin dikkat çekmesinin sebebi yüz güzelliği ve çok zarif hareketleri tam bi dişi yani dişi derken bayana yakışır hareketleri var zarif ağır hareketli hoop atlayım zıplayım yok yani
evet cnm bencede tam bi dişi.uyanık bar die bi rograma katılmıstı orada herketleri okadar sewimliydiki.sarı sıcaktada şarkı sölemişti.yani öle kasıntı değil bence.her ortama ayak uydurabiliyor gibi=)
sizin gibi terbiyelilerin arasında bulunmamak için daha önce de üyelik iptali istedim ama olmadı iptal etmediler tekrar istedim hadi sevinin terbiyeyi sadece siz bilen insanlar kendilerini bişi sananlar terbiyeden sorumlu bayanlar bakın puanlarımı da açtım görün gurur duyun kendinizle laelaelaelaelae
hem seksi,hem masum ikisini birarada bulmak zordur
bazılarınız çok yapmacık şımarık falan diye yorum yapmış ama kendisi bildiğim kadaryla 84 doğumlu ve daha bu yasta bu kadar basarı.........e bırakalım da biraz şımarık olsun yani
bu kız türkiyenin angelinası olur bence bi 10 yıl sonra falan
Beren Saat için ölebilirim!
Ona bayılıyorum! :asigim: Çok masum! :sm_confused: Çok güzel! zemuszemus Çok asi! kötükedihüso Çok tatlı! :teselli: Saçına kaşına gözüne burnuna dudağına fiziğine her şeyine hayranım opuyorumnanaktan işte böyle :teytey: