• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben beren satin gozlerini okdara da seksi bulmuyorum. nedense hep yesil gozlu veya renkli olunca cok seksi yada guzel bulunur insanlar, oysaki gozleri kahverengi veya siyah olupta cok gzuel goz/kadinlar var.

hatta dizide aradabir beren satin gozlerini cekmelerine sinir oluyorumm icine cokuk cokuk guzel dgeil bence..

ayrica kendinide okadar gzel bulmuyorum, daha ne gzuel kizlar var..mesela peyker bence ondan daha alimli guzel cici bir kiz.

r_ep3d9nfylf5u0s4oeqjf.jpg
berensaat_g5_26894375.jpg

ya ben beren satin gozlerini okdara da seksi bulmuyorum. nedense hep yesil gozlu veya renkli olunca cok seksi yada guzel bulunur insanlar, oysaki gozleri kahverengi veya siyah olupta cok gzuel goz/kadinlar var.

hatta dizide aradabir beren satin gozlerini cekmelerine sinir oluyorumm icine cokuk cokuk guzel dgeil bence..

ayrica kendinide okadar gzel bulmuyorum, daha ne gzuel kizlar var..mesela peyker bence ondan daha alimli guzel cici bir kiz.
hele elif taşşş taşşş hiç kafa yok behlülde :sinifsinif:

Açıkcası Beren Saat i Seksi bulmuyorum.... Çoğu forumda Tuba Büyüküstün ile karşılaştırıyorlar... Tuba Beren e 1000 basar diyorum :D:D:D

arkadasım gecen görmüş beren saati kız oldugu halde dibi düşmüş:D ve makyaj yokmuş yüzünde bi kot bi gömlek bi konverse varmıs üstünde.18 gibi gösteriodu dio.cok güzeldi cidden felan diyor.o sahnenin cekldigi zaman sevgilisyle ayrıldıgı dönem oldugu icin olabilr.hani yüzü leke lekeydi ya.bilemm ama bence cok tatlı su perisi gibi =) aydınlık bir ifade var yüzünde o kızın

Imageshack - 180093
Imageshack - berensaatsaclari

Son düzenleme:
yukarıdaki resimde çok çirkin ya daha güzel resimleri var

1.67 boyu var. nasıl kısa? manken değil ki oyuncu. 175 üstü olaca die bir kaide yok. ideal boyu var

ben çok beğeniyorum.onda sevmediğim tek şey konuşurken dudaklarının şekli

belki bize göre sadece güzel ama erkeklere göre ateşli ve sexi ama sadece yüzü güzel fiziği değil

Bereni bende beğeniyorum
Sex'lik aramadım zaten beğendiğim kişilerde
Aşkı memnudaki kıafetlerini beğenmiyorum o ayrı..

Sevimlilikten yanayım herzaman:lepi:

Back
X