• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozaman sen ne dediğinin farkında deilsin :))) '..beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi....siz sadece kendinizi aldatırsınız.. ' bu yazdıklarının beren saatle ilgili yorumların olduğunu mu sanıon sen? ünlem koymuş bi de :)) komik :)

Yorumlarım doğru yeri bulmuş:lepi:

Yorumlarım doğru yeri bulmuş:lepi:

maalesef doğru yeri bulmadı, ne dediğinin farkında olmadığın için. Beren saati ben de beğenirim zaten ilk sayfalarda yorumum var. Sadece beni rahatsız eden, senin gibi konu hakkında deilde yorum yazanların yazdıkları hakkında eleştiri yapılması. Nedense bir çoğunuz bayılıyo bunu yapmaya.

maalesef doğru yeri bulmadı, ne dediğinin farkında olmadığın için. Beren saati ben de beğenirim zaten ilk sayfalarda yorumum var. Sadece beni rahatsız eden, senin gibi konu hakkında deilde yorum yazanların yazdıkları hakkında eleştiri yapılması. Nedense bir çoğunuz bayılıyo bunu yapmaya.

Çoğunluğa olan katkılarını küçümseme lütfen:delphin: Neyse canım çıkıyorum görşürz yine byy

napalım söz hakkı doğuyo. yoksa ben de bayılmıyorum senin yorumuna yorum yapmaya. bye.

beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...

hee Beren benle aynı toprakları soludugu için gıcık oldum ona itici buldum onuzemuszemus
brezilyada falan yasasaydı ozaman ayılıp bayılırdımdelikafadulden
mantıgınıza limon sıkayım bu nasıl bir düşünce sistemilaelaelaelaelae
bana sadece hoş gelen birine neden güzel,cekici,seksi,yetenekli dicekmişimkaydirigubbakcemile3
sokağa cık ortalama bir genç kızı kap gel,berene yapılan makyajı yap ondan daha güzel olma ihtimali hiç te düşük değil:delphin:
bye bye NRadd:gitme:

hee Beren benle aynı toprakları soludugu için gıcık oldum ona itici buldum onuzemuszemus
brezilyada falan yasasaydı ozaman ayılıp bayılırdımdelikafadulden
mantıgınıza limon sıkayım bu nasıl bir düşünce sistemilaelaelaelaelae
bana sadece hoş gelen birine neden güzel,cekici,seksi,yetenekli dicekmişimkaydirigubbakcemile3
sokağa cık ortalama bir genç kızı kap gel,berene yapılan makyajı yap ondan daha güzel olma ihtimali hiç te düşük değil:delphin:
bye bye NRadd:gitme:

Siz ya gerçek bir lapinsiniz yada yorumlarımın doğru yeri bulduğunun kanıtısınız...haa birde abuk msjlara cvp yazmaktan sıkıldım konuyla ilgili yorumumu yaptım gidin kompleksiz olduğunuzu başka alanlarda kanıtlayın......laelaelaelaelae

gerçekten konuyla alakalı yazsaydın eğer, bunlar olmazdı sen de sıkılmazdın :))) zaten olay, konu dışında saçma sapan yazdığın mesajdan dolayı doğdu. hala diyosun ki konuyla ilgili yorumumu yaptım :) sen beğeniyorsun die beğenmeyenler kompleksli mi oldu yani? ayrıca sen kimsin ki sana bişiler kanıtlama çabasında olunsun? kendini fazla önemsiyosun :)

pehhhkaydirigubbakcemile3 kıskanılcak okadar güzel kadın varken televizyon dünyasında beren saatmi kıskanılrmış bazı arkadslar lütfen yorumlara kızmasınlar sonuçta herkez fikrini söylemekte özgür herkezin güzel anlayışıda farklıdr çok güzel diye açılmış sayfa bizde fikirlerimize söyledik suçmu?

bence kadınların bereni begenmemesini yada begenmemesini demeyelim seksi bulmamasının nedeni genel bi kanı olan seksi kadın şirret görünür anlayışındna olsa gerek kimine göre seksilik sevimliliktir bunu da unutmamak gerek dolayısıyla beren gercekten hoş ve seksi bi kadın... rollerine bakılarak cekiciliği hakkında yorum yapılmamalı oyunculuk baska reel hayat baskadır. makyajsız haline gelince okadar film makyajını sizde yapın görelim cildiniz ne hale gelio genelde zaten tüm oyuncuların cildi bozuktur. kız bi ton rol cevirdi gayet normal

Siz ya gerçek bir lapinsiniz yada yorumlarımın doğru yeri bulduğunun kanıtısınız...haa birde abuk msjlara cvp yazmaktan sıkıldım konuyla ilgili yorumumu yaptım gidin kompleksiz olduğunuzu başka alanlarda kanıtlayın......laelaelaelaelae

kompleksli,sazan,lapin..tanımadığınız birine bu agresiflik neden..:smiley-cool:
neyse cnm bişey diyemeyeceğim kimin iç dünyasında neler yaşadığı belli değil.sorunlu oldugunuzu düşünüp sizi mazur görüyorum :smiley-cool:
gidin bi fön çektirin,makyaj yapın..yada ne bileyim köpek al besle tatlımnaniknanik sonun hayra alamet görünmüyor,bunun birde menepozu var:roflol:

arkadaşlar muhtemelen sizin varlığınızdan haberi bile olmayan bi insan için bu kadar polemik niye?:)

ben beren saati beğenmiyorum açıkçası ewt göz rengi güzel ama kaşları çok çirkin almadıkları için o da çok çocuksu yapıyor. ayrıca çok zayıf ve bacaklarının arasından tren geçer nerdeyse bu da onu çocuksu yapan ve beni iten özelliklerinden biri.
şimdi eleştirdiğim için bi çok kişi benim onu kıskandığımı falan düşünücek ama bakın ferhunde çok çok güzel bi kadın olmamasına rağmen ben onu çok seksi ve hoş buluyorum neden çünkü beren saat iyi bir oyuncu değil rolünün hakkını veremiyor (oysa ferhundeyi izleyen her kadın ona hayran oluyor) bence özellikle bihter olarak o yüzden biçok insana itici geliyor.

bide topuklu ayakkabıyla yürümesini bilmeyen bi kadın nasıl seksi olur allaşkına :) nokta;)

Bihter çok seksi ve çekici bir kadın evet, ama Beren Saat asla çekici olamaz benim gözümde.. Güzel olduğunu da düşünmüyorum.. Belki sempatik..

herkesin beni görünce o olduğumu sandığı kişi...siz o o o dizideki kızsınız diye kekeleyenlerde oluyo bazen sinir oluyorum artık ...ama gerçektende benziyo bana yada ben ona artık her neyse ....kim olursa olsun birine benzetilmekten nefret ediyorum! eşim bile bitter diyo ya bu yüzden gıcıklına:(

herkesin beni görünce o olduğumu sandığı kişi...siz o o o dizideki kızsınız diye kekeleyenlerde oluyo bazen sinir oluyorum artık ...ama gerçektende benziyo bana yada ben ona artık her neyse ....kim olursa olsun birine benzetilmekten nefret ediyorum! eşim bile bitter diyo ya bu yüzden gıcıklına:(

bak merak ettim şimdi sizi keşke bi fotonuzu koysaydınızCADIARZU

sıradan biri bencede,hatta izlerken neden bu rol için beren saat seçilmiş diye düşündüğüm olmuştur.rolünün gereği daha kadınsı biri oynamalıydı bu rölü.çocuksu kalmış.öyle seksi falan hiç değil.çok şirin gözüküyo ama sadece bu kadar..:)

bence makyajı yapan eller cok usta diyelim yoksa asla güzel değil ne boy ne endam var ne de güzellik gamyoncuiremsu

bihter sexi evet ama beren saat değil masum ve çok güzel bir yüzü var maşallah ama aynı dizide oynayan eda özerkan var mesela esmer güzeli o çok sexi geliyor bana :kedi:

ben cok güzel buluyorum bu kızı.yani dikkt ettim her role girdi.asi bi kız oldu(aşka sürgün),msum ve kırılgn bi genckız ve olgun bi kdın oldu(hatırla sevgili), rum bi fahişe oldu ve şiveyi çok iyi becerdi(güz sancısı),şimdide bir militanı canlandırıyor(gecenin kanatları),ayrıca hırslı ve şehvetli bir kadını cnlandırıyor(aşk-ı memnu)..25 yşında bir kız için az değil bunlar=)

sonuna kadar katılıyorum canım sana...

bihter sexi evet ama beren saat değil masum ve çok güzel bir yüzü var maşallah ama aynı dizide oynayan eda özerkan var mesela esmer güzeli o çok sexi geliyor bana :kedi:

evet ya esmerleri pek sevmem ama o kız çoğu beyaza/sarıya/kumrala fark atıyo.bi harika ya.çok güzel ve de seksi

Back
X