• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beren+saat

gercektende beren saatin gozleri harika.aski memnuda cok seski beren.bakislari ile insani bastan cikartiyor

ahım şahım i güzelliği yok,bakımla herkes o hale gelirr:delphin:

güzel Allah var şimdi ama halinden memnun olmayan kaprisli bir hali var sanki bi negatiflik var kızda içten pazarlıklı gibi

çok güzel bi kadın ve dizidede kıvancı götürüyo:gitme:

şu yukardaki 3. resim mesela
erkek gibi bence
ten rengi olsun elmacık kemikleri olsun(kafatası yapısından mı kaynaklanıyor ne)
inşaat işçisi gibi görünüyor
bu tonlarda makyaj ona hiç mi hiç yakışmıyor resmen erkek gibi bi sakalı eksik
hatta kirli sakalı var gibi
kaşları da kıl kıl, çok fazla,aldırması lazım,dizideki makyajları güzel oluyo:)

sizin gibi terbiyelilerin arasında bulunmamak için daha önce de üyelik iptali istedim ama olmadı iptal etmediler tekrar istedim hadi sevinin terbiyeyi sadece siz bilen insanlar kendilerini bişi sananlar terbiyeden sorumlu bayanlar bakın puanlarımı da açtım görün gurur duyun kendinizle laelaelaelaelae

Bihter üyelik iptali die bişey yok...
Girmessin kk ya olur biter..

çocuksu sevimli hoş biri ama güzel değil gözleri güzel o ayrıda yüzü fiziği güzel değil hele kaşları konuşmasıda yapmacık biraz ama çocuksu olduğu için böyle gelebilir bide dizide topukluyla yürüyemiyo dikkat edyorum acayip yürüyo alışık değil büyük ihtimal ama çok belli oluyo hatırla sevgilide çok güzeldi ama rolüde yakışıyodu

Valla seksi midir değil midir erkeklere sormak lazım ama kadınsı gelmiyor bana, çocuksu bir güzelliği var..

Yalnız topic başlığı Bern in gözleri olduğu için şunu söylemeliyim ki; oyunculuğunda gözlerini çok iyi kullanan, ender oyunculardan birisi..

Gözleriyle konuşuyor resmen..

şu yukardaki 3. resim mesela
erkek gibi bence
ten rengi olsun elmacık kemikleri olsun(kafatası yapısından mı kaynaklanıyor ne)
inşaat işçisi gibi görünüyor
bu tonlarda makyaj ona hiç mi hiç yakışmıyor resmen erkek gibi bi sakalı eksik
hatta kirli sakalı var gibi
kaşları da kıl kıl, çok fazla,aldırması lazım,dizideki makyajları güzel oluyo:)

işte bu!!!
erkek gibi görünüyor,bunu farkeden biri daha olduğuna sevindim
bıyıklı,kirli sakallı gibi geliyor
dikkatli bakın,o erkeksiliği göreceksiniz..
kimseye diyemedim ne saçmalayorsun diyecekler diye ama farkeden biri çıktı..

erkek gibi mi yok artık:1shok: çocuksu masum bi güzelliği var kaşları da çok hoş bence... ayrıca üyelik iptali var editörlere söylediğinizde iptal ediyorlar

erkek gibi mi yok artık:1shok: çocuksu masum bi güzelliği var kaşları da çok hoş bence... ayrıca üyelik iptali var editörlere söylediğinizde iptal ediyorlar
dedim ya tuhaf gelebilir diye.ama biz gördük işte:))
hoş kadın canım,gözleri felan çok güzel.. her hali değil bazı halleri benziyor
ama hatlarda var bi erkeksilik,neyse bizi biz anlarız ancak:kedi:

bu erkeksilik makyajına göre değişiyor
dizide beyaz pudrayı basıyolar ama buraya konan bazı resimlere dikkat ederseniz o erkeksiliği görebilirsiniz
kemik yapısından kaynaklanıyor bence
kafatası,elmacık kemikleri..uygun olmayan koyu makyaj yapıldığında o erkeksilik ortaya çıkıyor ve kirli sakalı varmış gibi görünüyor

ankara ya gittiğimde 3-4 sene önce beren ile yanyana yürüdük,hatta fiziksel temasımız bile oldu :)
yalnız boyu 1.67 olması mümkün değil ben 1.69 um benden bayağı bir kısa idi..1.60 yada 1.62 den fazla değil yani boyu ... ama gerçekten hoş bir bayan...

Back
X