• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dedim ya tuhaf gelebilir diye.ama biz gördük işte:))
hoş kadın canım,gözleri felan çok güzel.. her hali değil bazı halleri benziyor
ama hatlarda var bi erkeksilik,neyse bizi biz anlarız ancak:kedi:

=) doğrudur cnm ben belki beğendiğim için göremiyorumdur:emir_bebek:

bu erkeksilik makyajına göre değişiyor
dizide beyaz pudrayı basıyolar ama buraya konan bazı resimlere dikkat ederseniz o erkeksiliği görebilirsiniz
kemik yapısından kaynaklanıyor bence
kafatası,elmacık kemikleri..uygun olmayan koyu makyaj yapıldığında o erkeksilik ortaya çıkıyor ve kirli sakalı varmış gibi görünüyor

dudakları olabilir belki bende sevmiyorum dudaklarını bazen çok çirkin geliyor

ankara ya gittiğimde 3-4 sene önce beren ile yanyana yürüdük,hatta fiziksel temasımız bile oldu :)
yalnız boyu 1.67 olması mümkün değil ben 1.69 um benden bayağı bir kısa idi..1.60 yada 1.62 den fazla değil yani boyu ... ama gerçekten hoş bir bayan...

ben netten öğrendim cnm 1.67 yazıyordu. yani doğru olmayabilirde tabi. demek 1.60 1.62 falan okadar kısa durmuyo sanki tv dee

ben netten öğrendim cnm 1.67 yazıyordu. yani doğru olmayabilirde tabi. demek 1.60 1.62 falan okadar kısa durmuyo sanki tv dee

evt vikipedia da 1.67 yazıo 1.60 değildir ya sanmıyorum minyon tipli ya ne kadar uzun olsa da boyu daha kısa gibi gösterio endamlı durmuyo minyon olduğu için

evet ince kemikli çıtı pıtı bir hatun. Bgn aşk-ı memnu nun yeni bölümü vardı. Orda giydiği yeşil elbiseye bayıldım... izlemediyseniz bile o yeşil elbiseyi mutlaka görün kızlar.

harika çok güzel bir kadın vucut hatları mükemmel çok sexiii

50 kilocukk ne guzell masallahh diyelimde nazarimiz degmesin:)
resim008.jpg

Son bölümünde hiç beğenmedim.Sivilceleri çok fazlaydı ayrıca bronzluk hiç yakışmamış:umursamaz:

bronzluk hiç yakışmamış,beyaz tenin havasını vermiyor bence.
beren saat çok hoş bir bayan,çok da severim ama beyaz tenle daha güzel.
ben saçlarını çok beğeniyorum.gözleri çok sıradan aslında rengi dışında tabi renginden dolayı bi havası var bal rengi gözler de herkeste olmuyor.yoksa biçim olarak pek bi özelliği yok hatta iri bile değil küçük gözleri.
ayrıca yakından gören bi arkadşım da kesinlikle 1.67 yok diyor o 167 civarı ve benden kısaydı diyor.özgü namal için de 1.70 yazıyor siteler ama kendisi 1.60dan biraz uzun.yani o yazılanlar pek de güvenilir ddeğil bence.bi de benim boyum 1.63 50kiloyum ve aynı böyle zayıf duruyorum,çevremdekiler kilo al diye ısrar ediyorlar.zaten neredeyse 1.70boyundaki bi insanı 50kilo düşünemiyorum ya da benim tartımda bi sorun var.

bu kadını öncedennn daha çok begeniyodumm flimdekiiii sahneleri vee oynadıgı rolden dolayıııı itici geliyor artıkk..

O kız ilk yarışmaya geldiğinde (Türkiye'nin Yıldızlarıydı adı sanırım gerçi çok küçüktüm tam hatırlamıyor olabilirim) gayet sıradandı baya asil ve sofistike görünüyor mahalle stilinden(kimse alınmasın) güzel bir bayana geçiş olmuş.

kizlar siyahami boyatmis saclarini yoksa hep siyahmiydi

Güzel sayilir ama harika degil bence.Ayrica dudaklari cok cirkin.
Ve diziyi izlerken bronzlastigini gördüm ve hic yakistiramadim.Beyaz daha iyiydi yaaa.

benm d3e ağız yapısı hoşuma gitmio,gülünce çok itici oluorr

Back
X