• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seksi değildi bu kız.. yarışmada lolita küçük masum yüzü var die seçtiler aşk _ı memnuda iki erkeği idare edince seksi kıyafetler giyince dergilerde ve tvde en seksi kız oldu
yüzü gözü güzel ama

güzel ama katiyyen seksi değil kanımca. hatta güzel bile diyemem, şirin.. suratında hala kadınsılık yok. herhalde 40ına falan geldiğinde kadınsı olur anca o hatlarla.. kötü bişi deil, bilakis şahane bişi bu. ama oynadığı rollerle tezat oluşturduğu da bir gerçek bana kalırsa.

Aynen cnm bencede seksi deil
ben bu kızı neden güzel bulamıyorum acaba. şirin ttamam ama bana güzel gelmiyor...
Valla bencede abartılcak kadar güzel gelmiyo hatta güzel deil sevimli diyelim
bencede seksi diill zorla oldurulmaya çalışılıor tıpkı hadise gibi hadisede başarılı olunuyor ama beren saatte olunmuyo ;)

Valla çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile3

dizide behlülü baştan çıkarmaya çalışırken yapmaya çalıştıkları çok komik duruyor o yüzden çekici değil ama gözleri çok güzel gerçekten bi de kıyafetleri
ben pek takip etmem o yüzden hangi bölüm olduğunu bilmiyorum ama bi bölümde ailece yat gezisi yapıyorlardı açık havada olunca bihterin yüzündeki bütün lekeler benekler gözenekler ortaya çıktı çok kötüymüş cildi hayal kırıklığına uğramıştım

beren saati ve oyunculuğunu harika buluyorum.,
aşk-ı memnu dizisindeki bihter rolünü de gayet iyi oynuyor.

hoş bi kız
ama bana nedense itici geliyor neden bilmiyorum:sinifsinif:

[/QUOTE]

bu siyah elbiseyi anneside giymişti hani hilminin suratına içki dökmüştü ya

bencede gayet seksi bakıyor dizideki tavırlarıda öyle ama gerçek hayatta daha spor dizide ki imajını daha çok beğeniyorum ben birde pek fotojenik değil bence

ben cok güzel buluyorum bu kızı.yani dikkt ettim her role girdi.asi bi kız oldu(aşka sürgün),msum ve kırılgn bi genckız ve olgun bi kdın oldu(hatırla sevgili), rum bi fahişe oldu ve şiveyi çok iyi becerdi(güz sancısı),şimdide bir militanı canlandırıyor(gecenin kanatları),ayrıca hırslı ve şehvetli bir kadını cnlandırıyor(aşk-ı memnu)..25 yşında bir kız için az değil bunlar=)

ya nedendr blmem bu öpüşme shnelernde beren saat bna itici gliyo öpüşemio gibi xD

dizide behlülü baştan çıkarmaya çalışırken yapmaya çalıştıkları çok komik duruyor o yüzden çekici değil ama gözleri çok güzel gerçekten bi de kıyafetleri
ben pek takip etmem o yüzden hangi bölüm olduğunu bilmiyorum ama bi bölümde ailece yat gezisi yapıyorlardı açık havada olunca bihterin yüzündeki bütün lekeler benekler gözenekler ortaya çıktı çok kötüymüş cildi hayal kırıklığına uğramıştım

evet gemide erik yerken bi baktm yüzü leke içinde ve şok oldm ayrıca makyözü cildi cok pürüzsz diince koptm xDsırnaşık şey

beren saat bihter olarak güzel bence saçı makyajı kıyafetleri makyajsız hallerini gördüm çok kötü çökük bi suratı var

beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...

tek kelimeyle şirin ve tatlı ne kadınsı nede seksi benceyerimseniben

beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...

bence sen kendini yazmışsın buraya canım güzele güzel deriz
mesela aile reisi dizisinde zeynep pabuççuoğlu gayet seksi görünüyor
ama bihter seksi değil
olay budur yani.

ben çok beğeniyorum ... hatırla sevgili de başladım hayranlığım... hem sevimli ; hem güzel ; yerine göre de seksi ... ama daha çok sevimli geliyor bana...

bence sen kendini yazmışsın buraya canım güzele güzel deriz
mesela aile reisi dizisinde zeynep pabuççuoğlu gayet seksi görünüyor
ama bihter seksi değil
olay budur yani.

hmmm bak ben kompleksli değilim bende birilerini beğenebiliyorum demek herhalde bu...:lepi::delphin:

NRadd burda konu Beren Saat üzerine açılmış. Herkes fikrini söylüyor, olumlu olumsuz.. sen tutmuş yorum yazanlara yorum yazıyorsun :))) enteresansın

NRadd burda konu Beren Saat üzerine açılmış. Herkes fikrini söylüyor, olumlu olumsuz.. sen tutmuş yorum yazanlara yorum yazıyorsun :))) enteresansın

Kimsenin yazdığına yorum yazmadım! sadece senin gibi benim yorumuma yorum yapanlara yazıyorum oki...laelaelaelaelae

ozaman sen ne dediğinin farkında deilsin :))) '..beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi....siz sadece kendinizi aldatırsınız.. ' bu yazdıklarının beren saatle ilgili yorumların olduğunu mu sanıon sen? ünlem koymuş bi de :)) komik :)

Back
X