Keşke ya ikiz üçüz gelsinde inşallahKızzz ikiz olmasın bunlar:)))
Daha bat gelmeden bu nasıl çizgi Maşallah Maşallah ikişer ikişer gelsinler
Beni de ekleyin kızlar:)Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ
@Wifewifewifewife
@brcuuxz
C Cgdm11
@Chunli35
@Hatticeee32
@Minanur18
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
@Candyyy8 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
@Why name is 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
@Senella 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
@fitmus 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
@chloen 8 NİSAN
@gkymc 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
@Papatyamaviss 9NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
@bsebse 10 NİSAN
@aysnrdmrc 13 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
@kurabik 14 NİSAN
@embytn 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
@hatibulut 15 NİSAN
@rmys4203 16 NİSAN
@izm3506 16 NİSAN
@Aysekayaaaa 17 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
@can09e 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
@cellinay 20 NİSAN
@ feray06 21 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
@Liya90 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
@kahvecibaby 26 NİSAN
@MucizeMiZz 28 NİSAN
TEBRİKLER CANIM İNŞALLAH SAĞLKLICA ALIRSIN KUCAĞINA :)bir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusunisteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım.
Canm senin yerleşme kanaman oldu mu ??O belli olmaz canım kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok ki. Geç döllenme belki dr gördü mü progestan veriyorlar hemen
Sonuç belli ama sen yine kan sonucunu da paylaş bizimle. Çok mutlu oldum adına. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına Amiin:)Keşke ya ikiz üçüz gelsinde inşallah
Adetime 4 gün varken öğrendim kuzucumm hiç panik yaoma inanamayıp dolu test alıp tekrar yaptım hepsi çift çıkınca doğru kana gitmiştimSen nezaman öğrenmiştin benim daha adetime 3-4 gün var ondan korkuyorum testlerin yanlış sonuç vermesinden çünkü hemen belirdi 2. Çizgi
inşallah da kış bebeği olmayacağım diyor sanırım benimki:) hayırlı haberlerinizi alalım inşallahAynıymış canm inşallah beklediğimiz haberi alırız rabbimdnn
Beni de yazın lütfnnnBeni de ekleyin kızlar:)
Bütün listelere yazın adımı 19 Nisan BAT hayırlısı inşallah. Sevdim bu topiği:)
ya regl için de aynı olduğundan. aslında fizyolojik belirtiler bence inşallah daha fazla takılmadan gelsinler
Hemen karar verme bakalım. Allah bilir ne olduğunu içecek suyu olan gelecek bu dünyaya. Kimyasal ise de önümüzdeki aylara. Sakın üzme kendini. Hamile kalabilmek bir mucize unutmaBenimde pozitif çıktı az önce ama kimyasal olucak sanırım değer çok düşük 8.93
Ay belirti olması da ayrı bi güzeldir
inşallah da kış bebeği olmayacağım diyor sanırım benimki:) hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
Bu ay inşallah sen de güzel haber alırsın. Bat 19 Nisan benim de. Beklemedeyiz :)Merhaba bat 18 nisan 9 aydır deniyoruz, henüz sonuç alamadık.. Burayı okurken ben de yazayım istedim aynı duyguları paylaşmak güzel olacak diye düşünüyorum.
Bendeee istemiyorum inşallah görmeyizz geri sayım başladı :)Güzel tabiki insan sürekli acaba ondan mi diyor ama kırmızıyı görmek istemiyorumm
nasıl da moral bozuluyor değil mi? puu diyorum ister istemez, demekki hayırlısının o olduğunu bilmeme rağmen:)Güzel tabiki insan sürekli acaba ondan mi diyor ama kırmızıyı görmek istemiyorumm
Yanlış olduğunu düşünmüyorum tebrik ederim çok sevindim :))))))Arkadaşlar acil yardımmmmmm !!!!
Şimdi test yaptım daha kocama bile söylemedim bata 3-4 gün var midem çok bulanınca deneyeyim dedim bu kadar net çıkar mı yaaaa ilk dakikada çıktı yanlış olma ihtimali olabilir mi sizce ayy elim ayağım titredi
aynı sayılır belirtiler var mı sende peki?Bu ay inşallah sen de güzel haber alırsın. Bat 19 Nisan benim de. Beklemedeyiz :)
nasıl da moral bozuluyor değil mi? puu diyorum ister istemez, demekki hayırlısının o olduğunu bilmeme rağmen:)
gösterim acil. Doktorunq kadın doğuma git dedi ama aşırı ağrım vardı o arada arabaya kendimi zor attım sonra yolda hafifledi ağrım ama gelince parol içtim progesteron içtim hemen ama umitlenmek istemiyorum daha önce 12 çıktı ama adet gördüm umudum yok 4 yıl önce fala kimyasal oldum ama hemen adet oldum testten sonra bakalım bu ne olucak şuanda adetde yok agrida kesildi uykum var sâdece sinirlerim bozuldu biraz. bir 5 yıl. OlduO belli olmaz canım kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok ki. Geç döllenme belki dr gördü mü progestan veriyorlar hemen