Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekleyin kızlar:)
Bütün listelere yazın adımı 19 Nisan BAT hayırlısı inşallah. Sevdim bu topiği:)

TEBRİKLER CANIM İNŞALLAH SAĞLKLICA ALIRSIN KUCAĞINA :)

Reactions: 114
Sen nezaman öğrenmiştin benim daha adetime 3-4 gün var ondan korkuyorum testlerin yanlış sonuç vermesinden çünkü hemen belirdi 2. Çizgi
Adetime 4 gün varken öğrendim kuzucumm hiç panik yaoma inanamayıp dolu test alıp tekrar yaptım hepsi çift çıkınca doğru kana gitmiştim aynıyız yani senle

ya regl için de aynı olduğundan. aslında fizyolojik belirtiler bence inşallah daha fazla takılmadan gelsinler

Yok adetim olurken sadece kasık ağrım okur bunlar ilk defa oluyor. Gece ateslennem falanda var çok terliyorun. Ama dedigim gibi belki psikolojiktir. Cok ta ümitlenmek istemiyorum

Merhaba bat 18 nisan 9 aydır deniyoruz, henüz sonuç alamadık.. Burayı okurken ben de yazayım istedim aynı duyguları paylaşmak güzel olacak diye düşünüyorum.
Bu ay inşallah sen de güzel haber alırsın. Bat 19 Nisan benim de. Beklemedeyiz :)

Yanlış olduğunu düşünmüyorum tebrik ederim çok sevindim :))))))

O belli olmaz canım kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok ki. Geç döllenme belki dr gördü mü progestan veriyorlar hemen
gösterim acil. Doktorunq kadın doğuma git dedi ama aşırı ağrım vardı o arada arabaya kendimi zor attım sonra yolda hafifledi ağrım ama gelince parol içtim progesteron içtim hemen ama umitlenmek istemiyorum daha önce 12 çıktı ama adet gördüm umudum yok 4 yıl önce fala kimyasal oldum ama hemen adet oldum testten sonra bakalım bu ne olucak şuanda adetde yok agrida kesildi uykum var sâdece sinirlerim bozuldu biraz. bir 5 yıl. Oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…