- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Ayyy çoğul gebelik mi acaba bu kadar belirgin.Bu da 2.test yarım sürahi su içtim :))))
burdayım canım ben, belim sırtım kopuyor, göğüslerim şiş ama adet belirtileriyle aynı olduğundan umutlanmak istemiyorum..Bat 18 19 20 Nisan olanlar burdamısınızzz belirtileriniz başlıyor mu. Sabırsızlanıyorum
Allahım inşallah şimdi kan verdim 2-3 saate çıkacak farklı marka bir tane daha test alıcam şimdi evde yine yapıcam bakalımAyyy çoğul gebelik mi acaba bu kadar belirgin.
Bende bişey yok merak ettim bi ara bel ağrısı başladı ama geçti bundan dolayı değildir ne zaman tam olarak bat ?burdayım canım ben, belim sırtım kopuyor, göğüslerim şiş ama adet belirtileriyle aynı olduğundan umutlanmak istemiyorum..
ya regl için de aynı olduğundan. aslında fizyolojik belirtiler bence inşallah daha fazla takılmadan gelsinlerCanım benim 16 nisan. Yeni yeni baş dönmem falan oluyo sık sık akıntım oluyo. Psikolojik mi diyorum ama hemen ümitlenmek istemiyorum belli olur mu ki şimdiden
İnşallah canım ya ikiz üçüz hepsi gelsin :)))) yeterki gerçek olsunİKİZ gebelik bile olabilir canım hcg çok yükseliyor ozman erken çıkmış olabilir bile
Canımm 300lerde çıkar değerin belki daha bile yüksek benimde böyleydi, 315 diAllahım inşallah şimdi kan verdim 2-3 saate çıkacak farklı marka bir tane daha test alıcam şimdi evde yine yapıcam bakalım
Ay belirti olması da ayrı bi güzeldirCanım benim 16 nisan. Yeni yeni baş dönmem falan oluyo sık sık akıntım oluyo. Psikolojik mi diyorum ama hemen ümitlenmek istemiyorum belli olur mu ki şimdiden
benim 18 nisan batBende bişey yok merak ettim bi ara bel ağrısı başladı ama geçti bundan dolayı değildir ne zaman tam olarak bat ?
Sağolasın canımCok sevindim kuzum bana da dua et nolur bat yarın iş çıkışı test alacağım ınsallah bende goreyim usandim bıktım tek cizgiden 2.5 yil oldu kokusuna hasret duyali ...
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah tebriklerBu da 2.test yarım sürahi su içtim :))))
Diyeceksiniz inşallahhhhh, ama inan var yaa hiç takmadığın zaman oluyor, ilk üç ay taktım ovulasyon testleri bilmem ne eşimi darladım bunalttım, son ay hiç umrum olmadı ve tek ilişkiyle yani. Şoklara girmiştimBizde şurada şu kadar haftalik hamileynisim falan dicez mi acaba yaa
Sen nezaman öğrenmiştin benim daha adetime 3-4 gün var ondan korkuyorum testlerin yanlış sonuç vermesinden çünkü hemen belirdi 2. ÇizgiCanımm 300lerde çıkar değerin belki daha bile yüksek benimde böyleydi, 315 di
Amin canım sağolasınMaşallah sağlıkla gelsin inşallah tebrikler
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah tebrikler
Benimde pozitif çıktı az önce ama kimyasal olucak sanırım değer çok düşük 8.93İnşallah canım ya ikiz üçüz hepsi gelsin :)))) yeterki gerçek olsun
Aynıymış canm inşallah beklediğimiz haberi alırız rabbimdnnbenim 18 nisan bat
Kızzz ikiz olmasın bunlar:)))Ne yarını gidiyorum acile:)))
O belli olmaz canım kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok ki. Geç döllenme belki dr gördü mü progestan veriyorlar hemenBenimde pozitif çıktı az önce ama kimyasal olucak sanırım değer çok düşük 8.93
BİRKAÇ GÜN DAHA GELMEZSE YAPTIRCAM İNŞALLAH CNMİnşallah öyledir canım ben kendimden örnek verdim idrar testlerinin dahi yanılma payı var demek istedim kan tahlili yaptır kafan rahatlasın