Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun yazından bile geçiyor sıkıntın bu kadar üzülme düşünme lütfen

Bat 18 19 20 Nisan olanlar burdamısınızzz belirtileriniz başlıyor mu. Sabırsızlanıyorum
Ben 19 Nisan belliyorum :) belirti falan Yok şu an sadece bel ağrısı ve kasık agrısı hafif var. Ama düşükten sonra her ay yaşıyorum bu ağrıyı. Bu ay adetin son gününden beri 2 günde bir deniyoruz. Bakalım tutacak mı

İnşallah hayırlısıyla gelir :) yaş kaçtı sizin

Seni çok merak ediyordum pazartesi randevu aldım vs demiştin. Güzel haberler almana o kadar sevindim ki anlatamam Allah sağlıklı bir gebelik yaşamanı nasip etsin

öyle şişki göğüslerim eşime çok şiş ağrıyor dedimm o da hani umutlanmayım diye yapmaaa ben senin niye dediğini biliyorum dedii:)

öyle şişki göğüslerim eşime çok şiş ağrıyor dedimm o da hani umutlanmayım diye yapmaaa ben senin niye dediğini biliyorum dedii:)
Göğüs hassasiyeti benim ilk hamilelik öğrenmeden önce vardı. Sızlıyordu farklı bir sızıydı dokunamazdım bile. Bence büyük bir belirti bu

aynı sayılır belirtiler var mı sende peki?
Maalesef bel agrısı var ve kasık agrısı arada oluyor yok gibi yani ilk hamile kaldığım zamanla karşılaştırıyorum da hiç benzerlik Yok. 2 günde bir deniyoruz bilmiyorum tutar mı

Moralini bozma canım allahım inşallah nasip etmiştir bol bol dua oku salavat getir vesvese yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…