:))Malesef
Allah yardımcın olsun yazından bile geçiyor sıkıntın bu kadar üzülme düşünme lütfengösterim acil. Doktorunq kadın doğuma git dedi ama aşırı ağrım vardı o arada arabaya kendimi zor attım sonra yolda hafifledi ağrım ama gelince parol içtim progesteron içtim hemen ama umitlenmek istemiyorum daha önce 12 çıktı ama adet gördüm umudum yok 4 yıl önce fala kimyasal oldum ama hemen adet oldum testten sonra bakalım bu ne olucak şuanda adetde yok agrida kesildi uykum var sâdece sinirlerim bozuldu biraz. bir 5 yıl. Oldu
Ben 19 Nisan belliyorum :) belirti falan Yok şu an sadece bel ağrısı ve kasık agrısı hafif var. Ama düşükten sonra her ay yaşıyorum bu ağrıyı. Bu ay adetin son gününden beri 2 günde bir deniyoruz. Bakalım tutacak mıBat 18 19 20 Nisan olanlar burdamısınızzz belirtileriniz başlıyor mu. Sabırsızlanıyorum
İnşallah hayırlısıyla gelir :) yaş kaçtı sizinBen 19 Nisan belliyorum :) belirti falan Yok şu an sadece bel ağrısı ve kasık agrısı hafif var. Ama düşükten sonra her ay yaşıyorum bu ağrıyı. Bu ay adetin son gününden beri 2 günde bir deniyoruz. Bakalım tutacak mı
Seni çok merak ediyordum pazartesi randevu aldım vs demiştin. Güzel haberler almana o kadar sevindim ki anlatamam Allah sağlıklı bir gebelik yaşamanı nasip etsinbir güzel haberden bende o zaman doktora gidemedim yalnış hastane anlamışız poliklinik başka yerdeymiş falan diğerine yetişemedik. Çok sinirlendim. Test aldım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür binlerce şükürler olsun Rabbim hepimizi bazarlardan korusunisteyen herkese nasip etsin bir an önce bundan sonra hep bu şekilde hergün dua edeceğim canlarım. Haftaya salıda kontrele gideceğim hem o zamana kadar inşallah kesede görünür. İnşallah sorunsuz sağlıksız alırız bebişlerimizi kucağımıza. Hepinize dualarınızdan ötürü çoook teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin. Pko ve haşimato sahibi olarak Rabbim bu günleri yaşattı herşeyin bir zamanı var demekki. Hayırlısını istedim hep ama hala korkum var tabi henüz kese görmedik kalp atışı duymadık bakalım o sevinçlerde nasip olur umarım.
25 yaşındayım 7 aydın evliyim 4 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı :)İnşallah hayırlısıyla gelir :) yaş kaçtı sizin
Ben 19 Nisan belliyorum :) belirti falan Yok şu an sadece bel ağrısı ve kasık agrısı hafif var. Ama düşükten sonra her ay yaşıyorum bu ağrıyı. Bu ay adetin son gününden beri 2 günde bir deniyoruz. Bakalım tutacak mı
Göğüs hassasiyeti benim ilk hamilelik öğrenmeden önce vardı. Sızlıyordu farklı bir sızıydı dokunamazdım bile. Bence büyük bir belirti buöyle şişki göğüslerim eşime çok şiş ağrıyor dedimm o da hani umutlanmayım diye yapmaaa ben senin niye dediğini biliyorum dedii:)
iyi yeniymiş sizin yaşınız da genç maşallah25 yaşındayım 7 aydın evliyim 4 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı :)
Maalesef bel agrısı var ve kasık agrısı arada oluyor yok gibi yani ilk hamile kaldığım zamanla karşılaştırıyorum da hiç benzerlik Yok. 2 günde bir deniyoruz bilmiyorum tutar mıaynı sayılır belirtiler var mı sende peki?
Evet başta çok üzüldüm ama şu an atlattım inşallah hamilelik olur isteyen herkesin :)iyi yeniymiş sizin yaşınız da genç maşallah
geçmiş olsun sağlıklı değildi demek ki bebek ki gitmiş öyle düşün..
Sorma ya valla resmen korku içindeyim. Bi diyorum kesin hamileyimz bide diyorum yok ya değilimdirnasıl da moral bozuluyor değil mi? puu diyorum ister istemez, demekki hayırlısının o olduğunu bilmeme rağmen:)
Yok canım hafif beyaz akıntım var sadeceCanm senin yerleşme kanaman oldu mu ??
Yok canım hafif beyaz akıntım var sadece
Moralini bozma canım allahım inşallah nasip etmiştir bol bol dua oku salavat getir vesvese yapmagösterim acil. Doktorunq kadın doğuma git dedi ama aşırı ağrım vardı o arada arabaya kendimi zor attım sonra yolda hafifledi ağrım ama gelince parol içtim progesteron içtim hemen ama umitlenmek istemiyorum daha önce 12 çıktı ama adet gördüm umudum yok 4 yıl önce fala kimyasal oldum ama hemen adet oldum testten sonra bakalım bu ne olucak şuanda adetde yok agrida kesildi uykum var sâdece sinirlerim bozuldu biraz. bir 5 yıl. Oldu
Arkadaşlar bu da 3. Test farklı marka aldım sanırım hata olsa birinden birinde çıkmazdı dimiiii hala heyecandan kalp atışlarım düzelmedi
Canım hamissin iste stres yapma artık kendineArkadaşlar bu da 3. Test farklı marka aldım sanırım hata olsa birinden birinde çıkmazdı dimiiii hala heyecandan kalp atışlarım düzelmedi
Canım hiç şüphe yok hamilesin tebrikler hatta bayagı koyyu son adet tarihin neydi tarihler tutmuyosa adet olmadan döllenme olmuş olabilirYanlış çıktı mı acaba ilk dakika da daha adetim geçmeden nasıl bu kadar çabuk çıkabilir ki anlamadım